Merhabalar, bu Ar:Ge üzerinde işyeri sistemi hakkında bahsedeceğim.
Farkındaysanız şu an sunucunun tüm alanlarında boş işyerleri var. Bu boştan kastım şu şekilde. İnsanlar kendi karakter rolünü veya birlik rolü döndüreceği zaman birkaç kişi işyeri başvurusu atıp onaylatıyor fakat o rolleri bittikten sonra o işyerleri sabit bir şekilde olduğu yerde kalıyor. Eski sistemde pasif işyerleri siliniyordu fakat şu an öyle bir durum söz konusu değil. Kira ödeme olayı geldiği için kirasını ödeyip kişi işyerini hiçbir şekilde üstünden sildirtmiyor satmıyor da.
Yaz ayına girmek üzereyiz ve bu süreç içerisinde birçok işyeri açıp kapanacak fakat şu an bu söz konusu değil. Çünkü işyeri açılacak yer kalmamış durumda. Pasif olan işyerlerinin eski sisteme dönmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü yaz ayına girdiğimiz için rol ortamları çoğalacak, yeni yeni insanlar işyerleri açacaklar ortamlar oluşturacaklar.
Şimdi şöyle bir söylemde de bulunabilirsiniz, "Sahibine ulaşıp satın alabilirsiniz" Oyuna girmeyip sadece vergi ödemek için ya da işyerinin kirasını ödemek için giren bir kişiye ulaşmamız çok zor.
Özet geçecek olursam, şu an pasif işyerleri sistemselden kaldırılsın ve boş yerler çoğalsın.
Görüşlerinizi ve önerilerinizi bu konuda bekliyorum.
Atılan yorumlar için şimdiden teşekkürler.