Bu birliği yoktan var etmiş ve, emekleri ile var ettiğini kendi elleri ile yıkmış bir eski lider olarak geri dönüşünüze özel bir kaç tavsiyede bulunmak istedim;
Birincisi, birliğin devamlı ve eğlenceli bir ortam olması için gerken şey; üstü küf tutmuş ve milattan önceye ait ss'leri tekrar ve tekrar ve tekrar ve tekrar atmak yerine ekip içerisindeki kaliteli arkadaşları film tadında rollere itmek, bunların ss'lerini editleyip onları atmaktır. HD arkadaşımı bu konuda takdir ediyorum.
İkincisi, yine bu birliği 110-120 li sayfalardan 60'lara geri çekmiş birisi olarak (Siz düşünün ne kadar emeğim olduğunu); Ekip içerisinde emek eden, rol ss yapan ve gerçekten bunu karşılıksız yapan adamlara hak ettiği rütbeyi ve IC ödüllendirmeleri yapmanız.
Üçüncüsü, tanıtımın ilk gönderisinde bulunan ANT Office (Tasarımı A'dan Z'ye tarafıma ait olan) hala geçerliliğini koruduğundan emin olarak tekrar bi göz atıp, güncel ANT Office görseli olarak güncellemeniz.
Dördüncüsü, bu birliğin açıldığı ilk günden beri onsuz (yani bensiz : D) hiçbir şey yapamadığınız, sırf inaktifim diye sevilmediğim kişilerin keyfi ve isteği doğrultusunda birlikten çıkardığınız (yine ben xD) hatta ve hatta sunucudaki graffiti yapabilen birliklerin arasında en iyi graffitileri yapmış ve altına kendi imzasını atmış olduğu için tüm duvarlardan adını sildiğiniz, yani kısaca birlikte istemediğiniz birisinin içerisinde bulunduğu rol ss'leri hala atıyor olmamanız gerektiği.
Bazı konular özeldir, ne de olsa onca beraber geçirdiğimiz arkadaşlık ve dostluklar oldu, bu dönemlerde yaşanmış içsel olayları burada anlatmak bana yakışmaz ama, beşinci ve son tavsiyem de bu birliğin "sistemsel lider'i" Onur kardeşime söylemek isterim ki, sana bugüne kadar her boşlukta kazık attığını düşündüğün ve arkalarından iyi şeyler söylemediğin/düşünmediğin kişilerin tekrar kapısını çalıp 3 5 ss için ( çoğu da benim rolüm xD ) tükürdüklerini yutmak, gerçek bir lidere hiçbir zaman yakışmaz. Gerçek

.
Bugüne kadar seni yarıyolda bırakmamış, seni kardeşi gibi görmüş adamı bir kaç kişinin isteği üzerine anında silebildin. Ben de bunun üstüne benim emeğimle buralara gelinildi ve daha fazla emeğim sömürülmesin diye ss'lerimi forumdan kaldırdım. Her biri bilgisayarımda, hepsinin üstünde yapılan rolün ve editin emeği duruyor. Eğer tekrar arkasından konuştuğun ve 3 5 ss için yüzüne gülmek istediğin birisi varsa, bana ulaşabilirsin. O ss'lerin .zip dosyasını yüzüne çarpamam belki, ama içerisindeki gerçekler, yüzüne bi tokat gibi çarpabilir. Umarım herkese adaletli bi biçimde yaklaşılan ve emek eden herkesin karşılığını aldığı bir comeback olur. Comeback demişken, başlık üstünde de biraz düşünmenizi öneririm. İyi forumlar.

edit:imla.