There is no shame in not knowing, the shame lies in not finding out...
980988 kere çarptı adam., umarım bi şeyi yoktur.
yedek parça
telefona bakarak araba sürmeyin sonu böyle oluyor, bu arada kazadan sağ çıktım kırık çıkık yok 
Cana geleceğine mala gelsin, geçmiş olsun. Krantz Auto Parts sponsorluğunda halledersiniz. 
404 sponsorluğunda Dexter'ım ile halletim bile
"There is no shame in not knowing, the shame lies in not finding out" iyi sözmüş, bu sözü örnek almanızı öneririm
Sözü yazan kişi olarak, her zaman öğrenmeye ve kendini geliştirmeye açık bir ekibiz. Sözü örnek aldığımız için sanırım bu noktaya kadar geldik. Hah bir de, araba sürerken telefon kullanmamayı veya dikiz aynasından arkadaki aracı izlememeyi de kaptık. Umarım siz de bi şeyleri kapmışsınızdır.

Zamanında tanıtımınıza yaptığım eleştirileri dikkate alıp hikaye bütünlüğünü sağlamayı öğrenmişsiniz.
Tanıtımın her sayfasını detaylıca inceledim ancak tanıtımda herhangi bir araba parçalama rolü göremedim. Bunun dışında dışarıdan yedek parçacı olarak görünen yazmışsınız ancak ne yaptığınız rollerde ne de tanıtımda böyle görünmüyorsunuz, sattığınız her hangi bir parça da yok.
Aklı sıra benim kaza yaptığım videoyu tanıtımına atıp altına da "Maskeli Balo" şarkısını koyup benimle ve maske ile yaptığım rol ile dalga geçmeye çalışıyorsun, öğrenmen gereken başka bir şey de bunun çok çocukça olduğu.
Öğrenmeniz gereken bir diğer konu ise, otoparkta süre alma rolü yaparken kullandığın ss'i tanıtımda araba çalarkenki görüntü olarak koymamanız gerektiği.
Bahsi geçen rol ve tanıtımdaki görsel;
Tanıtımlarda dönen rolleri inceleyip daha sonra oyuna girip mixing yaparak rol ortamını bozmamayı öğrenmelisiniz, arkadaşınız bunu bilmiyordu ve cezasını da aldı zaten.
Özellikle marstral kardeşimin öğrenmesi gereken bir kaç konu daha var;
Bahsettiğim konuları dikkate almanızı önerir, birliğinize de başarılar dilerim. 
Öncelikle, tanıtım konusunda senin de dahil bir çok öneride bulunan arkadaşlarımızın tavsiyelerini dikkate alarak, tanıtımımızı güzelleştirdiğimiz ve bununla alakalı geliştirmeler yaptığımızı hiçbirimiz inkar etmez. Hiçbir şeyin en iyisini yaptım diyerek, sahip olduğun o şeyi bir adım ileriye taşıyamazsın. Bizim ekibimiz eleştrilere açık olduğu kadar, öneri ve tavsiyelere de açık bir ekiptir.
Bir diğer konu olan, "yedek parçacı" göndermesi, bizim kendi adımıza değil, bazı "yedek parçacı" rolü yapan arkadaşlara bir göndermeydi. Bahsi geçen gif'e baktığında, orada senin adın veyahut kullandığın maske kodu gözükmediği gibi, üzerine alınarak kendini öne çıkarmış oldun. Burada seçmiş olduğum "Maskeli Balo" şarkısı'nı üzerine alındıysan da demekki o görseldeki araba "süremeyen" kişinin sen olduğunu hepimiz anlamış oluyoruz. Eğer ki dalga geçmek isteseydim, sizin yaptığınız gibi, mekanınızın önüne gidip "küçük duruma düşürmek" için, rol yapar bunu ss alır foruma atardım. Asıl çocukluk, onay almış bir birliği çekemeyip bunu karalar nitelikte rol yaparak forum üzerinden sunmaktır. Sizin yaptığınız gibi isim ve birlik adı gibi detayları gizlememiz, IC mevzuları OOC'ye taşımamamız ile alakalı.
Otopark rolü detayı ile alakalı görseli inceledim, sana tek hak verebildiğim mantıklı yorum açıkçası bu oldu. Bunu dikkate alarak, tanıtım ve içerik güncellenecektir.
Bir diğer konu olan, benim aşk acısı çektiğim rolü, birlik konseptine uymamak adına eleştirmişsin. Fakat bilmediğin bir şey var ki, o rol benim Flash'ı bırakıp Elegy'e geçmeme sebep olan bir rol. O rolün devamı aracın hurdaya çıkması ile sonlandı. Paylaşılma sebebi de tamamen bundan ibaret. Ek olarak ekip içerisinde yaşanılan ic ilişkilerin rol karelerine tadında yansıtılmasının, o birliğin güncel durumu hakkında bilgi vermesi adına yapılmış olması ne kadar yanlış olabilir?
Ekibimiz onay aldığından beri, sizin ve yanınıza bulunan bazı arkadaşlarınızın, üzerimize oynamaya çalıştığı durumların hepimiz farkındayız. Buna örnek verecek olursak eğer, dostça bölgenize geldiğimizde bizi saygısız bir biçimde, hiçbir sebep olmaksızın kovmanız olabilir. Veya, yukarıda bahsettiğim gibi, mekanımızın çevresinde kendinizce, birliğimizi aşağılar şekilde rol yapmış olmanız da olabilir. Sanıyorum ki bunun size bu kadar dokunmasının sebebi, IC olarak yarışlarda arkaplanda kalmanız, ya da üst segment araçlarla, Elegy'e saniyelerce fark yiyerek oluşumunuzu kötü duruma sokmanız gibi sebepler olabilir. Biz istesek bu durumların da sslerini alarak buraya atabilir, sizlere, bize yaklaştığınız gibi yaklaşarak bu durumu körükleyebilirdik.
Sonuç olarak, tanıtımımızı baştan aşağı incelemen çok hoşuma gitti. Tavsiyelerine kulak vererek, o kaza yaptığın görselin başlığında yazdığı gibi, "Bilmemek değil öğrenmemek ayıp" düşüncesi ile seni dikkate alıyorum. Ben de sana bir tavsiye verecek olursam, IC durumları baz alarak OOC hayatınızda diğer oyunculara ve birliklere karşı bu denli öfkeli ve dolu olmayın. İnan sizin rollerinizde OOC olarak çok eğlendik, belki de bunun sebebi yarışlarda bizim ön planda olmamız falandır. Umarım siz de başka birlikleri küçük duruma düşürmeye çalışmak yerine, başka bir eğlence yöntemi bulabilirsiniz. Tanıtımı bu konu ile daha fazla meşgul etmezsen sevinirim. Buraya harcayacağın emeği lütfen kendi birliğine harca. Size birliğinizde başarılar, iyi forumlar. 
Bro keşke alel acele cevap yazmadan önce yazdıklarımı detaylıca okusaydın. Bahsettiğim yedek parça konusu tanıtımınz da yedek parça rolü yaptığınızın yazması ama böyle bir rolün ortada olmaması.
Gif konusuna gelecek olursak, orada kaza yapan kişi ben değil de başka birisi olsa bunu tanıtıma atmayacağını ikimizde biliyoruz.
Şu mekan önüne gidip dalga geçme rolü ise dediğim gibi bir dalga geçme rolü, roller de gidipte garajda çalışıyoruz derseniz ve ortada bir garaj yoksa gider adamlar dalgasını geçer küçük düşürmüşte olmaz. Bu konuyu adminler ile konuştuk ve konuya açıklık getirdik, bu yüzden de rol tekrar tanıtımlara atıldı.
Yarış rolü yapan kişilerin en büyük arkadaşı arabalarıdır. Sen gidip arabanı parçalıyorsun ve buda konsept hakkında yeterli bilgiye sahip olmadığı gösteriyor dostum. Araba değiştirmek istiyorsan gider Flash'ı satar Elegy alırsın. İlla bir neden istiyorsan Flash'ın Elegy'den daha yavaş olmasını savunursun.
Özellikle sizin üzerinize neden oynayayım dostum? Gerek önceki birliklerimde gerekse şimdi karakterlerimin ortak bir görüşü varsa bu da neon kullanımının saçma ve gereksiz olması. 3 yıldır yaptığım rollerde tüm karakterlerim Los Santos'ta takılan kendine "sokak yarışçısı" diyen ve hızlı ve öfkeli özentisi şekilde aracın görüntüsünü modifiye eden kişilerden hoşlanmazlar. Sizin birliğinizdeki karakterlerde bu hoşlanmadığım özellikleri taşıyor ve bu yüzden hood bölgemizde yarışmanızı istemedim. Yani burada size özel olan bir durum yok bu şekilde takılan herkese tutumum aynı.
Ben her şeyi ıc yürüttüm dostum, gidipte tanıtımdaki rolü inceleyip daha sonra role dönüp kimseye düşman olmadım. Benim ic durumları baz alıpta konuyu ooc ye taşıdığım bir örnek ver lütfen.
Şu arka planda kalma konusuna gelelim, bu tamamen yaptığım rol ile ilgili dostum. Legal görünümlü bir karakterim var ve kimliğini gizlemeye çalıştığı için her zaman arka planda duruyorum. Hatta maske kullanma nedenim de karakterin kimliğini gizleyip yarışlarda daha da ön planda kalmak.
Sana son olarak verebileceğim tavsiye, okuyup incelemeden insanlara yanıt yazma.
Başka bir problemin varsa discorddan falan yaz ne bileyim ileti at.