There is no shame in not knowing, the shame lies in not finding out...
980988 kere çarptı adam., umarım bi şeyi yoktur.
yedek parça
telefona bakarak araba sürmeyin sonu böyle oluyor, bu arada kazadan sağ çıktım kırık çıkık yok 
Cana geleceğine mala gelsin, geçmiş olsun. Krantz Auto Parts sponsorluğunda halledersiniz. 
404 sponsorluğunda Dexter'ım ile halletim bile
"There is no shame in not knowing, the shame lies in not finding out" iyi sözmüş, bu sözü örnek almanızı öneririm
Sözü yazan kişi olarak, her zaman öğrenmeye ve kendini geliştirmeye açık bir ekibiz. Sözü örnek aldığımız için sanırım bu noktaya kadar geldik. Hah bir de, araba sürerken telefon kullanmamayı veya dikiz aynasından arkadaki aracı izlememeyi de kaptık. Umarım siz de bi şeyleri kapmışsınızdır.

Zamanında tanıtımınıza yaptığım eleştirileri dikkate alıp hikaye bütünlüğünü sağlamayı öğrenmişsiniz.
Tanıtımın her sayfasını detaylıca inceledim ancak tanıtımda herhangi bir araba parçalama rolü göremedim. Bunun dışında dışarıdan yedek parçacı olarak görünen yazmışsınız ancak ne yaptığınız rollerde ne de tanıtımda böyle görünmüyorsunuz, sattığınız her hangi bir parça da yok.
Aklı sıra benim kaza yaptığım videoyu tanıtımına atıp altına da "Maskeli Balo" şarkısını koyup benimle ve maske ile yaptığım rol ile dalga geçmeye çalışıyorsun, öğrenmen gereken başka bir şey de bunun çok çocukça olduğu.
Öğrenmeniz gereken bir diğer konu ise, otoparkta süre alma rolü yaparken kullandığın ss'i tanıtımda araba çalarkenki görüntü olarak koymamanız gerektiği.
Bahsi geçen rol ve tanıtımdaki görsel;
Tanıtımlarda dönen rolleri inceleyip daha sonra oyuna girip mixing yaparak rol ortamını bozmamayı öğrenmelisiniz, arkadaşınız bunu bilmiyordu ve cezasını da aldı zaten.
Özellikle marstral kardeşimin öğrenmesi gereken bir kaç konu daha var;
Bahsettiğim konuları dikkate almanızı önerir, birliğinize de başarılar dilerim.