Yarışmacı Adı: Celine Carbonari
Yarışmacı Yaşı: 27
Yarışmacının Numarası: 202-0-202
Neden Katılmak İstiyorsunuz: Ben bir psikoloğum ve uzun yıllardır insanların duygusal sağlığına odaklanarak çalışıyorum. Ancak, bir güzellik yarışmasına katılmak gibi beklenmedik bir adım atmamın nedenini açıklamak istiyorum. Güzellik yarışmasının yaygın algısının dışına çıkarak, bu platformu bir farkındalık ve değişim aracı olarak kullanmak istiyorum. İnanıyorum ki, insanların dikkatini çeken ve onları etkileyen bir sahne, önemli mesajları iletmek için güçlü bir araç haline gelebilir. Ve benim amacım, insan ve hayvan hakları konusundaki farkındalığı arttırmak ve bu konuda bir değişim yaratmaktır. Güzellik yarışmalarının yaygın olarak dış görünüşe odaklandığı bir gerçektir. Ancak, benim amacım, iç güzellik, empati, insanlık ve adalet gibi değerleri vurgulayarak, insanların ve hayvanların haklarının yanı sıra evrensel insanlık değerlerinin de güzellikle bütünleşebileceğini göstermektir. Görünüşün ötesine geçerek, insanların hayatlarına dokunabilmek ve dünyada olumlu bir etki bırakabilmek için bu platformu kullanmak istiyorum. Bilincimi ve yeteneklerimi kullanarak, güzellik yarışmasının platformunu, insanlara ve hayvanlara yönelik adalet ve eşitlik mücadelesini desteklemek, farkındalık yaratmak ve toplumda değişimi teşvik etmek için bir araca dönüştürmeyi hedefliyorum. Sosyolojik olarak güzel bir rekabetin içinde kendi ideolojimi temsil edeceğim.
Yarışmayı kazanırsanız ödül ile ne yapacaksınız: Üstte belirttiğim amaçlar uğruna harcamaya çalışacağım. Şehirde eğitime ve değişime yönelik çalışmalar yürütmek istiyorum. Ayrıca stajyerlerim için fon olarak kullanacağım. Şehirde psikolojik desteğe ulaşma kolaylığını arttırmak adına çalışmalar yürüteceğim.
Başvuru onaylandı.