Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

City Hall Müfettişi Wily Callaghan ile Röportaj!

Başlatan Shanki, 20 Mayıs 2023, 15:23:14
Okunma sayısı 312 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Shanki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 13 Şubat 2025, 21:12
Toplam oynama: 214 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Haziran 2024, 14:15
Toplam oynama: 10 gün, 3 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 30 Mart 2024, 19:43
Toplam oynama: 12 gün, 7 saat
Son giriş: 13 Şubat 2025, 21:08
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
George Cote Lv.29
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
City Hall Müfettişi Wily Callaghan ile Röportaj!
« : 20 Mayıs 2023, 15:23:14 »

U.S.    INTERNATIONAL

-
City Hall Müfettişi Wily Callaghan ile raportaj!

- The Epoch Times adına hazırladığımız raportajda, City Hall Müfettişi ve Los Santos Üniversitesi Rektörü olan Wily Callaghan ile bir röportaj gerçekleştirdik. İşte detaylar:

Muhabir: Öncelikle hoş geldiniz, Bay Wily. Davetimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bize biraz kendinizden bahseder misiniz?

City Hall Müfettişi Wily Callaghan: Merhabalar, ben City Hall Müfettişi ve aynı zamanda Los Santos Üniversitesi Rektörüyüm. Uzun zamandır City Hall adına işler yapmakta, yatırımlara destek sağlamaktayım.

Muhabir: Bu mesleği seçmenize sebep olan etkenler nelerdir?

City Hall Müfettişi Wily Callaghan: Her işin ayrı bir zorluğu vardır tabi ki, kendimi geliştirmek, Hükümete hizmet vermek için uzun zamandır bu kuruluşta çalışıyorum kendi şirketim ve City Hall adına işler yapıyorum, ortak bir şekilde.

Muhabir: Üniversite hakkında size bilgiler yöneltmek istiyorum, izninizle.

City Hall Müfettişi Wily Callaghan: Tabii ki, sizi dinliyorum.

Muhabir: Üniversite ve eğitim hakkında görüşleriniz nelerdir?

City Hall Müfettişi Wily Callaghan: Amerika, dört Temmuz bin yedi yüz altmış altı yılında kurulmuştur. Bu zamana kadar da medeniyeti öğretimin en iyi olduğu ülkelerden birisi olmuştur. Atalarımızdan gelen gelenekleri sürdürerek, çok büyük yardımlar ile hala Amerikan Üniversitelerini ve Liselerini ayakta tutuyoruz, en büyük desteği gençlerimize bağışlıyoruz. Eğitim güzel bir şeydir. Herkesin en az bir üniversite mezunu olması her zaman isteriz, sizin ve ülkemizin adına.

Muhabir: Gençliğin eğitim konusunda ısrarcılığını hepimiz biliyor ve görüyoruz, ailelerin destekleri bu konuda fazlasıyla ön ayak oluyor.

Muhabir: Size gençlerin ortak bir sorununu yanıtlamak üzere sormak istiyorum. Gençler şehirde bulunan kütüphanelerin yetersiz olduğunu düşünüyor, City Hall bu konuda reaksiyon alacak mı?

City Hall Müfettişi Wily Callaghan: Amerikan halkının zihninde yatan başarı, ülkenin kuruluş başarısıdır. Bu ülkeyi gençler yönetecektir, gençler için çok büyük adımlar atmaya devam ediyoruz. Kütüphane konusuna gelince, çok büyük kütüphaneler açacağız. Yakın zamanda bilgisayarların  ve kitaplapların ansiklopedilerin yüksek çoğunlukla olduğu bir ağ kuracağız.

(City Hall Müfettişi) Wily Callaghan: Biz City Hall olarak halkımızın sağlığına ve çevrenin korunmasına büyük önem veriyoruz. Bu nedenle, su kanalındaki kirlilik durumunu en kısa sürede çözmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çevreye duyarlı bir şekilde hareket ediyor ve halkımızın sağlığı için elimizden geleni yapıyoruz.

Muhabir: Bu konuda aldığınız önlemler nelerdir?

(City Hall Müfettişi) Wily Callaghan: Öncelikle, su kanalında bulunan kirliliğin kaynağını belirlemek için detaylı bir araştırma yapıyoruz. Ayrıca, su kanalının temizlenmesi için gerekli ekipman ve personeli temin ediyoruz. Bu süreçte, halkımızın da desteğini alarak, daha sağlıklı bir çevre için elimizden geleni yapıyoruz.

Muhabir: Peki, halkımızın bu konuda yapabileceği bir şey var mı?

(City Hall Müfettişi) Wily Callaghan: Tabii ki var. Halkımızın da çevre koruma bilincinin artması için çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda, çevre dostu uygulamaların yaygınlaştırılması, geri dönüşümün teşvik edilmesi gibi çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca, su kanalına atık ve çöp atılmaması konusunda halkımızı bilinçlendiriyoruz. Halkımızın bu konuda da desteği bizim için önemlidir.

Muhabir: Son olarak, halkımıza ve okuyucularımıza iletmek istediğiniz bir mesaj var mı?

(City Hall Müfettişi) Wily Callaghan: Tabii, halkımıza ve okuyucularımıza seslenmek istiyorum. Çevremizi koruyarak, kendi sağlığımızı da koruyabiliriz. Çevre dostu uygulamaları hayatımızın bir parçası haline getirerek, daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşayabiliriz. Ayrıca, biz City Hall olarak halkımızın sağlığına ve çevrenin korunmasına büyük önem veriyoruz. Halkımızın da desteğiyle, daha yaşanabilir bir şehir için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Sonuç olarak; City Hall Müfettişi Wily Callaghan, The Epoch Times için yapılan röportajda, kendisiyle ilgili ve City Hall'daki çalışmaları hakkında bilgi verdi. Üniversite ve eğitim hakkında görüşlerini paylaşırken, gençlerin eğitim konusunda ısrarcılığının önemine vurgu yaptı. Gençlerin şehirdeki kütüphanelerin yetersiz olduğunu düşündüğünü belirten muhabirin sorusuna ise, yakın zamanda büyük kütüphaneler açacaklarını ve gençlerin bu konuda tatmin olacağını söyledi. Ayrıca, su kanalındaki kirlilik durumu hakkında da bilgi vererek, City Hall olarak bu konuda çalışmaları olduğunu ve yakın zamanda bir rapor sunacaklarını belirtti.
devamını oku...

-Yazar P. Schwarzson

-
Ganton'da Silahlı Saldırı!                          —                        Haftasonunu dışarıda geçirmek isteyenler dikkat:Yağmur geliyor.                           —                    Polis Departmanında Yangın!                           —                        Ganton'da Silahlı Saldırı!                         —                        Online Veteriner dönemi başlıyor, işte detaylar.                   —                    Başkan Shegemi'den mitingde çarpıcı açıklamalar                             —          Idlewood Kanal'da Çete Çatışması: Polisler Tutuklama Yaptı!        —        Los Santos'un Karanlık Yüzü: Çeteler ve Uyuşturucu Bağımlılığı ve Zorlu Yaşamlar!

Çevrimdışı Shanki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 13 Şubat 2025, 21:12
Toplam oynama: 214 gün, 20 saat
Son giriş: 21 Haziran 2024, 14:15
Toplam oynama: 10 gün, 3 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 30 Mart 2024, 19:43
Toplam oynama: 12 gün, 7 saat
Son giriş: 13 Şubat 2025, 21:08
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
George Cote Lv.29
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: City Hall Müfettişi Wily Callaghan ile Röportaj!
« Yanıtla #1 : 20 Mayıs 2023, 15:49:52 »

U.S.    INTERNATIONAL

The Epoch Times Üye Yorumu

Nick:
[Nickiniz]
Yorum: [Yorumunuz] 

Üye Yorumu Şablonu;
Kod: [Seç]
[divbox=white][br]
[center][font=Arial sans serif][size=8pt]U.S.    [b]INTERNATIONAL[/b][/size][/font][/center]
[center][img width=275]https://i.hizliresim.com/5rov9ny.png[/img][/center]
[hr]
[center][b][size=15pt]The Epoch Times Üye Yorumu[/size][/b][/center]
[box] [b]
Nick:[/b][Nickiniz]
[b]Yorum:[/b] [Yorumunuz]  [/divbox]