Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Toplu düzenlenmiş AR-GE

Başlatan Melville., 18 Mayıs 2023, 10:17:56
Okunma sayısı 3758 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sora.

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 12 Aralık 2024, 11:07
Toplam oynama: 468 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Nisan 2024, 05:01
Toplam oynama: 102 gün, 11 saat
Lily Benatez Lv.40
Son giriş: 05 Nisan 2024, 04:35
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Ynt: Toplu düzenlenmiş AR-GE
« Yanıtla #10 : 20 Mayıs 2023, 02:01:10 »

Çevrimdışı Tunlord

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 28 Eylül 2024, 13:51
Toplam oynama: 25 gün, 23 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 29 Aralık 2024, 21:12
Toplam oynama: 264 gün, 10 saat
Köken: Alman
Son giriş: 10 Mart 2024, 23:24
Toplam oynama: 5 gün, 4 saat
« Yanıtla #11 : 20 Mayıs 2023, 03:11:13 »
Desteklemiyorum.
1

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 20 Mayıs 2023, 03:54:50 »
  • OOC Market eşyalarının satılmasını gerektirecek bir durumu kendimce görmüyorum. 4 adet özel numarayı aldıysanız ve ne yapmayı planladıysanız bu sizin sorununuzdur. Başka birine göndermek için gerek yok, bakiyeyi kendiniz aktarabilirsiniz. Eğer başka birine doğrudan envanterden gönderim yapılabilseydi, bazı stokçular envanterlerine birçok özel numara ekleyerek fiyatlarının yükselmesini bekler ve sonrasında oyunculara OOC marketteki fiyatından daha düşük bir fiyata satabilirdi. Bu da OOC ticaretin artmasına yol açardı. Bunu desteklemiyorum.
  • Sarı okun gözükmesi konusunda haklısınız, gözükmese daha iyi olurdu. Gold VIP üyelerin 5. kilit seviyesini açmasını da saçma buluyorum. Bu konuda size destek veriyorum.
  • Skin satın aldığınız kişiyle aranızdaki sorunları çözmek size bağlıdır. Dolandırıcılık durumunda zaten şikayet açabilirsiniz. Ayrıca, özel skinlerin vesikalıkla forumda gözükmesinin alıcılara ne gibi bir rahatlık sağlayacağını anlamıyorum. Sonuçta, o özel skin vesikalığını seçen yine satıcı oluyor ve yanıltıcı bir resim kullanabilir. Bu durum sizi rahatlatmamalı. İletişimi doğru bir şekilde kurmak size bağlıdır. Bunu desteklemiyorum.
  • 2. el araç satışları hakkındaki önerinizi destekliyorum, mantıklı bir fikir. Bu konuda size destek veriyorum.
  • Politikalar kısmına dediğiniz şekilde bir ibare eklenmesine gerek yok. MG dediğimiz şey, OOC olarak bildiğimiz şeyleri IC karakterimize yansıtmaktır. (Birkaç farklı tanımı daha vardır.) Yani, maske numarasından isim öğrenmek için şikayet açan kişiler, yaptıkları şeyin MG kapsamında olduğunu zaten bilmelidirler. Bu nedenle bunu desteklemiyorum.
  • Kilitli soyad hakkındaki önerinizi mantıklı bulmuyorum. Zaten izin verdiğiniz kişi her gün soyadını değiştirmiyor. Soyad değişecek kişinin size ulaşması daha mantıklı olur. Bunu desteklemiyorum.
  • Telefon sisteminin geliştirilmesi konusundaki fikrinizi destekliyorum, ancak bunu görsel açıdan istiyorum. Sistem olarak zaten yeterince iyi durumda. Telefon, birini arama ve mesaj gönderme gibi iki özelliğe sahip olan bir şeyden fazlası değil şu anda. Bir medium roleplay sunucusu için daha fazlasına ihtiyaç yok. Bunu desteklemiyorum.
  • 250 zırh hakkındaki önerinizi desteklemiyorum. Sunucuda zaten birçok illegal DM atan kişi var. Ben bu sunucuda düzgün illegal rol yapan, işi sadece silah alıp ateş etmek olmayan insanların çok sınırlı sayıda olduğuna inanıyorum. Ayrıca, eğer bu tür rolleri yapanlar 250 zırhtan rahatsızsa, bildiğim kadarıyla bu zırh sadece operasyonlarda kullanılıyor ve herkes tarafından kullanılamıyor. Bu yüzden, bu durumun sadece evine çekilen 5-10 kişiden başka illegal oyuncuları rahatsız ettiğini düşünmüyorum.
  • IC Jail süreleri gayet yerinde. Bir çatışmaya giriyorsanız 10 saatlik jail süresini göze alarak girin. Silahınızın gitmesinden korkmuyorsunuz, peki jail beklemekten niye korkuyorsunuz? Karakterinizin hapishaneye girmesi demek, onun hayatının bitmesi demektir. Bence IC Jail süreleri, bu durumu karakterinize yansıtmanız için size güzel bir şekilde fırsat sunuyor. Destekilyorum.
  • Birini engelleyip iletilerini gizlemek oldukça mantıklı olabilir. Bunu destekliyorum.
  • AR:GE kısmında çok gereksiz istekler bulunuyor ve bence bu yönetim ekibini potansiyel olarak güzel şeyler içeren isteklerden uzak tutuyor. Tüm AR:GE'ler okunmalı, temizlenmeli ve hemen uygulanmalı ki insanlar önerdikleri şeylerin gerçekten uygulandığını görebilsin. (Şu an GTA 5 sunucusu geliştirildiği için bir şey diyemiyorum) Bunu destekliyorum.
  • İşyeri reklamı yapmak yerine başka bir şey için işyeri sisteminden reklam geçenlere şikayet açmalısınız. Bu kabul edilebilir bir şey değil. Bunun dışında, Photoshop'ta iki satırı silmek çok zor bir şey olmamalı. Bu yüzden bunu desteklemiyorum.
  • Maske numaralarının her 10 günde bir değişmeli ve bunun oyun içi logu tutularak şikayet kısmında kolaylık sağlanmalı. Demek istediğim, şikayet edeceğiniz kişi maskeliyse ve maske numarası yeni randomize edildiyse bir ticket aracılığı ile şikayet etmek istediğiniz olayın yaşandığı tarihte o maske numarasını kullanan kişinin IC ismi size verilmeli. Desteklıyorum.
  • Hesabınızın güvenliği sizin sorumluluğunuzdadır. Ancak, çalındığı durumda, bence IC bir bilgi yerine banka hesabına OOC bir güvenlik sorusu ayarlanmalıdır. (Örneğin, ilk köpeğinizin ismi gibi) Bunu destekliyorum.

Çevrimdışı 1azim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Şubat 2024, 18:23
Toplam oynama: 92 gün, 17 saat
Son giriş: 04 Şubat 2024, 01:26
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #13 : 20 Mayıs 2023, 16:57:15 »
@Ruin.

tek tek bütün ar-ge'lerini okudum hepsinde de haklısın ve desteklenmeli bir ar-ge

fakat Maske numaraları değişmeli karma olmalı diyorsun bu durum da maskeli dm atan adamlar yüzüne jail yemiştim ben olduğumu sanıyorlardı maske id değiştiğinden eğer önlem alınacaksa olabilir
-
banka şifre olayına gelecek olursak banka hesap şifre değişimi çok doğru 2AD gelebilir demişsin bence bir adam şifresini unuttuysa doğrulamak için mesela En sevdiğin arkadaşının ismini falan sorup cevaplasa daha mantıklı olabilir aslında hesabı çalındıysa arkadaşının forumdan 2AD Google Authenticator'den KOD doğrulaması yapar adam telefona gidip tekrar çalabilir bankadan parasını

Çevrimdışı #SpârkY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Aralık 2023, 00:24
Toplam oynama: 130 gün, 16 saat
Birlik: ****** *** GOD
Son giriş: 24 Ekim 2023, 19:05
Toplam oynama: 5 gün, 11 saat
Birlik: ******** ***ily
Dominic Gale Lv.25
Son giriş: 22 Eylül 2023, 20:32
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #14 : 20 Mayıs 2023, 22:01:00 »
  • OOC Market eşyalarının satılmasını gerektirecek bir durumu kendimce görmüyorum. 4 adet özel numarayı aldıysanız ve ne yapmayı planladıysanız bu sizin sorununuzdur. Başka birine göndermek için gerek yok, bakiyeyi kendiniz aktarabilirsiniz. Eğer başka birine doğrudan envanterden gönderim yapılabilseydi, bazı stokçular envanterlerine birçok özel numara ekleyerek fiyatlarının yükselmesini bekler ve sonrasında oyunculara OOC marketteki fiyatından daha düşük bir fiyata satabilirdi. Bu da OOC ticaretin artmasına yol açardı. Bunu desteklemiyorum.
  • Sarı okun gözükmesi konusunda haklısınız, gözükmese daha iyi olurdu. Gold VIP üyelerin 5. kilit seviyesini açmasını da saçma buluyorum. Bu konuda size destek veriyorum.
  • Skin satın aldığınız kişiyle aranızdaki sorunları çözmek size bağlıdır. Dolandırıcılık durumunda zaten şikayet açabilirsiniz. Ayrıca, özel skinlerin vesikalıkla forumda gözükmesinin alıcılara ne gibi bir rahatlık sağlayacağını anlamıyorum. Sonuçta, o özel skin vesikalığını seçen yine satıcı oluyor ve yanıltıcı bir resim kullanabilir. Bu durum sizi rahatlatmamalı. İletişimi doğru bir şekilde kurmak size bağlıdır. Bunu desteklemiyorum.
  • 2. el araç satışları hakkındaki önerinizi destekliyorum, mantıklı bir fikir. Bu konuda size destek veriyorum.
  • Politikalar kısmına dediğiniz şekilde bir ibare eklenmesine gerek yok. MG dediğimiz şey, OOC olarak bildiğimiz şeyleri IC karakterimize yansıtmaktır. (Birkaç farklı tanımı daha vardır.) Yani, maske numarasından isim öğrenmek için şikayet açan kişiler, yaptıkları şeyin MG kapsamında olduğunu zaten bilmelidirler. Bu nedenle bunu desteklemiyorum.
  • Kilitli soyad hakkındaki önerinizi mantıklı bulmuyorum. Zaten izin verdiğiniz kişi her gün soyadını değiştirmiyor. Soyad değişecek kişinin size ulaşması daha mantıklı olur. Bunu desteklemiyorum.
  • Telefon sisteminin geliştirilmesi konusundaki fikrinizi destekliyorum, ancak bunu görsel açıdan istiyorum. Sistem olarak zaten yeterince iyi durumda. Telefon, birini arama ve mesaj gönderme gibi iki özelliğe sahip olan bir şeyden fazlası değil şu anda. Bir medium roleplay sunucusu için daha fazlasına ihtiyaç yok. Bunu desteklemiyorum.
  • 250 zırh hakkındaki önerinizi desteklemiyorum. Sunucuda zaten birçok illegal DM atan kişi var. Ben bu sunucuda düzgün illegal rol yapan, işi sadece silah alıp ateş etmek olmayan insanların çok sınırlı sayıda olduğuna inanıyorum. Ayrıca, eğer bu tür rolleri yapanlar 250 zırhtan rahatsızsa, bildiğim kadarıyla bu zırh sadece operasyonlarda kullanılıyor ve herkes tarafından kullanılamıyor. Bu yüzden, bu durumun sadece evine çekilen 5-10 kişiden başka illegal oyuncuları rahatsız ettiğini düşünmüyorum.
  • IC Jail süreleri gayet yerinde. Bir çatışmaya giriyorsanız 10 saatlik jail süresini göze alarak girin. Silahınızın gitmesinden korkmuyorsunuz, peki jail beklemekten niye korkuyorsunuz? Karakterinizin hapishaneye girmesi demek, onun hayatının bitmesi demektir. Bence IC Jail süreleri, bu durumu karakterinize yansıtmanız için size güzel bir şekilde fırsat sunuyor. Destekilyorum.
  • Birini engelleyip iletilerini gizlemek oldukça mantıklı olabilir. Bunu destekliyorum.
  • AR:GE kısmında çok gereksiz istekler bulunuyor ve bence bu yönetim ekibini potansiyel olarak güzel şeyler içeren isteklerden uzak tutuyor. Tüm AR:GE'ler okunmalı, temizlenmeli ve hemen uygulanmalı ki insanlar önerdikleri şeylerin gerçekten uygulandığını görebilsin. (Şu an GTA 5 sunucusu geliştirildiği için bir şey diyemiyorum) Bunu destekliyorum.
  • İşyeri reklamı yapmak yerine başka bir şey için işyeri sisteminden reklam geçenlere şikayet açmalısınız. Bu kabul edilebilir bir şey değil. Bunun dışında, Photoshop'ta iki satırı silmek çok zor bir şey olmamalı. Bu yüzden bunu desteklemiyorum.
  • Maske numaralarının her 10 günde bir değişmeli ve bunun oyun içi logu tutularak şikayet kısmında kolaylık sağlanmalı. Demek istediğim, şikayet edeceğiniz kişi maskeliyse ve maske numarası yeni randomize edildiyse bir ticket aracılığı ile şikayet etmek istediğiniz olayın yaşandığı tarihte o maske numarasını kullanan kişinin IC ismi size verilmeli. Desteklıyorum.
  • Hesabınızın güvenliği sizin sorumluluğunuzdadır. Ancak, çalındığı durumda, bence IC bir bilgi yerine banka hesabına OOC bir güvenlik sorusu ayarlanmalıdır. (Örneğin, ilk köpeğinizin ismi gibi) Bunu destekliyorum.
Kral sen konulara çok yanlış açıdan taraflı bir şekilde bakmışsın.

Çevrimdışı Melville.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Şubat 2025, 04:20
Toplam oynama: 391 gün, 14 saat
Aiden Joyce Lv.38
Son giriş: 16 Mart 2024, 14:51
Toplam oynama: 41 gün, 3 saat
Son giriş: 16 Mart 2024, 23:45
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Son giriş: 07 Eylül 2024, 02:40
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #15 : 21 Mayıs 2023, 12:28:28 »
İllegaller 150 zırh alabildiği için ve 250 zırh olayı birlik içinde eskisi gibi kolay alınamadığı için başka bir düzenleme getirilmesine gerek yok.

250 zırh olan bir polis düşün, deagle ile 4x35,5 =142 --> 4 tane kafadan deagle yiyor ve canı hala 100, zırhı da 108 kalıyor. E polis illegale 3 tane kafa atsa direkt cana işlediğinden yaralıya düşürüyor. Şimdi 250 zırhlı bir polis yaralıya düşmesi için 7 tane deagle headshot yemesi lazımken illegal 3 vuruşta düşüyor. E zaten yıllardır PD illegalden hem sayıca hem RK politikasının işlememesinden dolayı hem de silah konusunda üstünken bu zırh olayının abartı olduğunu düşünüyorum. Yani bu sistem aimi iyi olanı kötü olanla eşitlemeyi de geçtim, direkt olarak PD'den kurtuluş yok demek oluyor. Ne kadar mantıklı orası tartışmaya açık. @Ruin. 'in ARGE'sini destekliyorum.
Sonuna kadar katılıyorum, legal oluşumlar arkasında zaten hep yetkililer olduğu için açık ara üstünler. Zırh konusuna gelince de ya aynı olmalı ya da illegallerin fazla olmalı çünkü illegaller zırh alırken para veriyor.
Hayır, hatan var. Savunduğum şey legal'in zırhının fazlalığı değil. Legalin zırhı zaten yüksek olur. Swat ekiplerinin kullandıkları zırhı illa filmlerde, fotoğraflarda görmüşsündür. IC olarak o zırhları giyiyorlar. Benim savunduğum şey şu. 250 zırhlı birisi 100 zırha düşene kadar canından azalma yaşanmıyor, bu oranda bir düzenleme gelmeli diye düşünüyorum.

Çevrimdışı laps

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 18:44
Toplam oynama: 28 gün, 21 saat
Son giriş: 09 Eylül 2023, 17:42
Toplam oynama: 16 gün, 6 saat
Barry Fellim Lv.20
Son giriş: 19 Ocak 2024, 18:16
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #16 : 22 Mayıs 2023, 15:27:00 »
ic jail ve 250zırh hariç destekledim  :onay:

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 23 Mayıs 2023, 06:40:31 »
Kral sen konulara çok yanlış açıdan taraflı bir şekilde bakmışsın.

Ne gibi?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Aralık 2024, 12:54
Toplam oynama: 161 gün, 0 saat
Son giriş: 11 Mart 2024, 21:05
Toplam oynama: 3 gün, 15 saat
Son giriş: 11 Haziran 2024, 21:24
Toplam oynama: 6 gün, 0 saat
Clem Mexico Lv.24
Son giriş: 12 Mart 2024, 20:13
Toplam oynama: 15 gün, 1 saat
Son giriş: 15 Mayıs 2024, 01:49
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
« Yanıtla #18 : 23 Mayıs 2023, 13:24:04 »
arge iyi hoş ama heranın önceligi su an samp degil gta5, muhtemelen argeye yanıt bile atılmadan kilitlenecek ve her sey oldugu gibi devam edecek. yine de destekledim.

Çevrimdışı 1azim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Şubat 2024, 18:23