Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[GÖREV VERİLDİ] Makarov Bratva - Hile K.

Başlatan HypreionX, 17 Mayıs 2023, 01:15:51
Okunma sayısı 586 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı HypreionX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 14 Mart 2024, 14:09
Toplam oynama: 3 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Rus
Son giriş: 10 Mart 2024, 17:46
Toplam oynama: 143 gün, 8 saat
[GÖREV VERİLDİ] Makarov Bratva - Hile K.
« : 17 Mayıs 2023, 01:15:51 »
Merhabalar tekrar tıcket açmamı istediğiniz içtin burdan açıyorum öncelikle izin verdiğiniz ve yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim probation için gerekli görevleri yerine getiriceğim iyi forumlar dilerim. Yasağımın ekran görüntüsünü oyun içine girip alamadım çünkü superonline buna izin vermiyor bende banlanmamak için vpn açamadım vds olduğum düşünülmesin diye
Seviye: 27
Yasak No: 7923
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://cdn.discordapp.com/attachments/642789913242238987/1104524016364032080/Probaiton.png
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hile Kullanımı
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Sunucuyu oynamıyorum tek hesabım bu

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 00:30
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
Ynt: Makarov Bratva - Probation
« Yanıtla #1 : 17 Mayıs 2023, 02:23:42 »
Oyun içi yasak görüntünüzü ekleyin.

Çevrimdışı HypreionX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 18 Mayıs 2023, 00:05:35 »
Ekran görüntüsünü alınca bu şekilde oluyor her hangi bir şey çıkmıyor oyuna girince sadece bu yazı geliyor.
@Judgementdragon 

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 23 Mayıs 2023, 07:02:42 »
Client'i kullanarak ClubID'niz ile giriş yapın, sonrasında yasak dialog görüntüsünü iletin.

Çevrimdışı HypreionX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 23 Mayıs 2023, 15:04:47 »
Ekran görüntülerini video yoluyla kayıt almak zorunda kaldım çünkü otomatik olarak kayboluyordu yazılır isterseniz video kaydınıda atabilirim
bu istediğiniz görüntü:
Bu da bir sonra ki görüntü istediğiniz görüntü gelirken kayboluyor ve hemen bu geliyor o yüzden ilk görüntede hud filan gözükmüyor bunda gözüküyor sadece

@Judgementdragon

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 25 Mayıs 2023, 04:18:02 »
Bilgisayarınıza son attığınız görütüdeki gibi talimatları gerçekleştirip izin verin, tekrar kanıtı atın.

Çevrimdışı HypreionX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 25 Mayıs 2023, 13:52:31 »
Dediğiniz şekilde yaptım ve ss aldım sadece bu ekran mevcut.

@Judgementdragon

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 26 Mayıs 2023, 15:52:21 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Çevrimdışı HypreionX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 26 Mayıs 2023, 18:19:51 »
Sunucuya başladığımda başlarda hiç bir şey bilmiyordum, Gta Samp ile ilgili daha sonra ilerleyen zamanlarda yeni karakterler açtım nc attım bütün kuralların çoğuna hakim olduktan sonra bir birlik açmak istedim. Karakterimin adını Makarov Bratva yaptım ve birlik açtım güzel bir rol ekibimiz vardı güzel bir özel mapmiz daha sonra ilerleyen zamanlarda rollü bir şekilde kendimize düşmanlar edindik o düşmanlar biride Petrov'idi Petrov birliği bilen bilir hile yüzünden kapandı çünkü ben kapattırmıştım yaklaşık bir ay boyunca Petrov ile savaştım ve bir çok silah kaybım rol yaparken attıkları baskınlar sürekli baskın atıyorlardu ve ben gerçekten bu durumdan sıkılmıştım zevkimiz kalmamıştı o dönemlerde onlarda S0B31T vardı ve legit bir şekilde oynuyorlardı sürekli bizi düşürüp RK ediyorlardı daha sonra ben hile olduklarını kanıtlayabilmek için bir masa rolü düzenledim Petrov'a karşı olan bir masaydı yaklaşık 8-10 arası birlik katılım sağladı ve yaklaşık nerdeyse toplam adam sayımız 50 ile 60 arasında oyuncu vardı ve rol yapıyorduk Petrov S0B31T'den "Shift-g" açıp yerimizi görüp o masaya baskın attı bende daha sonra bu masayı aldım ve onların mekanına baskına gittik. Hile oldukları için hiç zorlanmadılar ve 7 kişi 60 kişiyi kolaylıkla düşürdüler hiç biri de ban yememişti.
Asıl hileyi bulma olayım ise sabrım kalmamıştı çok silah ve oyundan sıkılmıştık çünkü rol yapmamıza izin vermiyorlardı her gün tarıyorlardı kendin bir gece araştırdım ve S0B31T buldum ve sunucunuza soktum soktuktan sonra 1 hafta sonra Petrov'u hile den banlatıp kapattırdım yetkililere daha asıl ban yeme olayım ise polisler ile çatışıyorduk ve ben slient kullanarak polisleri düşürmüştüm banlanma sebebim buydu ama normalde ben süreli ban yemiştim hatta yaklaşık 15 günüm filan kalmıştı banımın açılmasına KOGSENİOR'un talebi üzerine TS3 gitmiştim o zamanlar kendisi yetkiliydi ve elimde bize DM attığı videosu vardı şikayet açmayayım diye anlaşma önerdi ve Makarov Bratva'nın banını açmıştı daha sonra TS3 de başka bir odaya gitti ve gelince benim kalan süremde banlamak yerine sınırsız banladı unuttu benim süreli ban yediğimi daha sonra çok uğraştırdım süreliye çevirmeye ama çevirmediler yani anlıcanız Hile bulma hikayem kullanma amacım ban yeme sebebim hepsi burda teşekkürler Probation'a kabul ettiğiniz için.

Rina Roleplay'de yapmayı düşündüğüm role gelelim öncelikle Rina'nın GtaV sunucusu eğer güzel giderse orda başlamayı düşünüyorum ama o sunucu açılana kadar burda rol yapmaya devam etmek istiyorum burda yapıcağım roller ise şu şekilde olmasını planlıyorum eğer ekibim de tekrar sunucuya başlarsa,başlarsa diyorum çünkü ekibimde GtaV'i bekliyor Rina'nın  dediğim gibi başlar ise birlik açmayı düşünüyorum ya MC tarzı ya da Rus konseptinden devam etmeyi düşünüyorum eğer ekibim gelmezse ise tek başıma oynarsam muhtemelen legal roller yapmaya başlayacağım SIMS rolleri yapmayı düşünüyorum ya oyundan güzel rol yapan biriyle ya da arkadaşlarımla eğer o da beni sarmazsa sunucuda muhtemelen Legal bir birliğe giriş yapıp rollerimi orda sergilemeye devam edicem şimdilik başka bir rol düşüncem bulunmuyor teşekkürler iyi forumlar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 01 Haziran 2023, 22:40:21 »
Merhaba,

Talebiniz üst yönetim tarafından detaylı olarak incelenmiştir.
UN-BAN süreciniz BU KONU üzerinden İLERLEYECEKTİR.
UN-BAN veya PROBATION talebiniz bu tarihe kadar DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR:

04/06/2023

Bu tarihe kadar:
  • Yeni bir UN-BAN veya PROBATION talebi/ticketi OLUŞTURMAYINIZ.
  • Bu konuya HERHANGİ BİR YANIT GÖNDERMEYİNİZ.
  • TeamSpeak3 üzerinden herhangi bir yetkiliyi bu konu ile ilgili BEKLEMEYİNİZ.

SİZE VERİLEN BU TARİHTE TICKET AÇARAK PROBATION KONUNUZUN AKTİFLEŞTİRİLMESİNİ TALEP EDEBİLİRSİNİZ.
SİZE VERİLEN BU TARİHTEN ÖNCE ASLA KONUYU AKTİF HALE GETİRMEYİN VEYA AKTİF HALE GETİRİLMESİ İÇİN TICKET OLUŞTURMAYIN.