Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

kitteny - Womanizer İşyeri başvurusu

Başlatan nana, 13 Mayıs 2023, 18:42:44
Okunma sayısı 405 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nana

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Luna Nygren Lv.29
Köken: İskandinav
Son giriş: 02 Mart 2025, 23:10
Toplam oynama: 6 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Vicky Rinoa Lv.29
Köken: İngiliz
Son giriş: 19 Şubat 2025, 14:53
Toplam oynama: 194 gün, 3 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Şubat 2025, 14:51
Toplam oynama: 5 gün, 22 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 02 Mart 2025, 23:11
Toplam oynama: 35 gün, 16 saat
Köken: İsveç
Son giriş: 24 Ocak 2025, 03:38
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
kitteny - Womanizer İşyeri başvurusu
« : 13 Mayıs 2023, 18:42:44 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzun reddedilmesine sebep olacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz. Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [Haftanın en az beş günü aktifim, günde beş altı saat aktifim. İşyerime beş altı saat ayırabilirim, rollerimi sürekli orada yapabilirim. Bundan sıkılacağımı düşünmüyorum.]

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10+ level olmalıdır): [Fred Giuliani]
İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın) [2070.62, -1793.73, 13.54, 99.23]
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Cevabınız Buraya
İş yeri adı: [Cevabınız Buraya]
İş yeri tipi(Bar, Restoran, Diğer): [Sex Shop]
İş yeri interioru: [San Andreas Sex Shop interioru.]

Kişisel Bilgiler

İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: [IC: Womanizer Sex Shop yaklaşık bir iki üç hafta önce açık olan bir sex shoptu eski yeri İdlewood otel yanındaydı, Shop'un sürekli müşterileri vardı ve güzel iş yapıyordu, ancak arkadaşının işyerine güzel bir fiyat vermesi sonrasında sattı. Şimdi yeni bir yer açıyor, burada diğer Womanizer Sex Shoptan farklı olmayacak şekilde ürünler satacak, aynı kalite aynı haz ve aynı zevki verecek. Hatta tekrardan geri döndüğü için bu yanında mutlulukta getirecek, müşteri memnuyeti Womanizer Sex Shop için çok önemli, sıradan bir sex ürünlerinin satıldığı bir yer değil. Kaliteden memnun kalmanız ve en iyi haza ulaşmanız için var. Müşteriler buraya gelip türlü türlü ürünler satılacak, örneğin; Köstümler hayvan köstümleri bunun başlı başına geliyor, mesela kaplan, tavşan, liseli kombinleri erkek kadın iki cinsiyete hitap edecek şekilde, köstüm fantezisi olan insanlar için bir numaralı yerlerden biri olacak, BDSM'de hitap edeceğiz o kategoride ürünler satacağız. OOC: Sex Shop rollerini döndüren fazla insan yok, var ancak fazla aktif değiller. Açıkcası ben öyle görüyorum, aktif bir oyuncuyum ve bu sex shop rollerini yapan insanları pek fazla göremiyorum, bu rolleri seviyorum bu role canlılık getirmek istiyorum bu yüzden bu rolü yapıyorum planım bu kadar.]
İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: [Buraya gelen müşterilerin en fazla hazı ve kaliteyi tatmalarını istiyoruz, Womanizer Sex Shop olarak tam olarak amacımız bu yatak hayatını renklendirmek istediğinde ona bir sürü seçenek sunacağız, memnun kalacak. Bir daha gelmesini ve arkadaşlarını önerecek böylece büyüyeceğiz, müşterilerde mutlu olacak bizde.]
İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: [Şehrin göbeği bulunduğu bölgede barlar, berberler, restorantlar var. Bunlar varken neden partneriyle daha iyi bir cinsel deneyim yaşamak için yakın bir yerlerde neden bir sex shop olmuyor? Buraya gelip fantezi ihtiyacını giderebilecek.]

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "kitteny"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.
2

Çevrimdışı venganza

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 08 Aralık 2024, 23:58
Toplam oynama: 278 gün, 13 saat
Köken: Alman
Son giriş: 29 Kasım 2024, 21:13
Toplam oynama: 67 gün, 7 saat
Son giriş: 01 Aralık 2024, 22:35
Toplam oynama: 4 gün, 20 saat
Son giriş: 29 Kasım 2024, 21:49
Toplam oynama: 5 gün, 4 saat
Ynt: kitteny - Womanizer İşyeri başvurusu
« Yanıtla #1 : 14 Mayıs 2023, 16:51:18 »
Konumunda olan bina bu interior konsepti için uygun değil, ayrıca sex shop diye bir iş yeri tipi yok. Reddedildi.