Çokca açılan bir arge tekrardan hortlatayım dedim, bugün bir duyuru gördüm ve duyuruda 3+7 EXP kazanabileceğimiz bir yoldan bahsediyordu, discord açıklamamıza rina roleplay adresini yapıştırdığımız taktirde 3+7 EXP kazanacağımız (oyunda olmasak bile) belirtildi, bu güzel bir şey oyuncular sunucunun reklamını yapacak güzel düşünülmüş fakat oyun içinde meslek olarak 10 levelden sonra hiçbir şekilde bir ayrıcalık yok, genel olarak baktığımız zaman 15 seviyede gasp yapabiliyoruz onun dışında 15 seviyeden sonra da hiçbir şey yok, yeni meslek türleri çıkartılıp, kazancı artılırılıp levele göre uygulanırsa hem hesapları discorda bağlama hem de +7 EXP olayı için gerekenleri yapanlar artacak ve daha fazla kitleye ulaşım sağlanacaktır.
Senin levelin 25 üstü kendine ayrıcalık istiyorsun diyecek olan arkadaşlar için söylüyorum ki yeni meslek çıkarılsın ve level 30 gereksinimi olsun umrumda değil, oyuna haftada 1-2 kez giriyorum sadece ARGE açıp bu konu hakkında bence yeniliğe gidilmesi için bir yazı yazmak istedim, okuyan okumayan herkese teşekkürler.