Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rina RP'nin legal birlik "yönetimi"

Başlatan comebackefendiiimmss, 08 Mayıs 2023, 22:05:46
Okunma sayısı 706 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 26 Mayıs 2023, 00:07
Toplam oynama: 119 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Aaron Xavi Lv.17
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 16:25
Toplam oynama: 1 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Rina RP'nin legal birlik "yönetimi"
« : 08 Mayıs 2023, 22:05:46 »
Rina RP sunucusunda PD ve SD birliği daha önce tam anlamıyla hiç bu kadar kötü yönetilmemişti. Bu bir hakaret değil, bunu söylediğim için beni "yönetime karşı tutum" diye banlamazsanız çok sevinirim. Rol yapmak için illegal olup PD-SD ile rol yapmak istesen yönetim seni DM atmaya çalışan bir grup insan sanıyor ve rol hakkı tanımıyorlar. Rol yapmak istemeyip PD-SD sıkarak zaman geçirmek istesen zaten 4 kişi M4lü illegal görünce anında sahada bir sürü sniper oluyor. Bu yönetimler değişmeli. Sunucu halihazırda roleplay sunucusu olarak geçiyor fakat roleplay olmadığı kesin. gun-rp sunucusu da değil, dm sunucusu da değil. Aslına bakarsan police pursuit sunucusu da sayılmaz. Sunucuda adam akıllı eğlenebilen kişi sayısı gerçekten inanın bana az. Her gün başka birisi "Rina artık oynanmaz." diyor ve bunun sebebi yönetim.

Rina RP'nin SAMP sunucusunda illegali bitirdi herifler, hayır bundan sonra ne olacak anlamıyorum. 2-3 yıl önce sunucuda polis veya şerif rolü yapmış arkadaşlar tarafsızca yorum atarsa sevinirim. 2-3 yıl önce polis rolü yaparken zevk alıyor muydunuz ve illegal birlikler ne durumdaydı? Cevabı hepimiz biliyoruz.

rol yapmak için pd-sdye rol paslayan bir video gördüm yalnızca, o videoda da olanlar şaşırtmadı.
Spoiler: