Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[Relevance] TEK BAŞINA RUS RULETİ OYNADI! (kaybetti)

Başlatan Dejavu^^, 05 Mayıs 2023, 02:28:40
Okunma sayısı 497 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Dejavu^^

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 20 Nisan 2024, 01:50
Toplam oynama: 22 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İngiliz
Son giriş: 11 Mart 2024, 13:38
Toplam oynama: 195 gün, 18 saat
Son giriş: 20 Nisan 2024, 02:34
Toplam oynama: 93 gün, 2 saat
Ji Sehio Mai Lv.31
Köken: Kanadalı
Son giriş: 18 Mart 2024, 23:17
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat

SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA!

TEK BAŞINA RUS RULETİ OYNADI! Ama kaybetti :(                                                                   

Saatlerimiz gece 02.10'u gösterirken sizlere içinizi açacak sıcacık bir haberle geldik değerli çok sayın dinleyiciler. Polis ekiplerine saat bir civarında gelen silah sesi ihbarıyla bölgeye yönelen polis ekiplerinin koçbaşıyla kapıyı kırarak girdiği evde gördüğü manzara testere filmine taş çıkarttı! Eve girdiğinde kendi kafasına sıkmış bir adam ve yalnızca bir kovanı dolu altıpatlar bulundu. Bölgeye kısa süre içerisinde yönelen sağlık ekipleri ceseti teslim alarak otopsiye incelemek üzere sevk ettiler. Polis bu vakanın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu hala araştırıyor. Bu sırada muhabirimiz Eleftheria bir görgü tanığının yanında, kendisiyle kontak halindeyiz.

(gevşek muhabir tonuyla, cümlelerin sonunu uzatarak yapılan bir konuşma/canlı bağlantı) EVET! Gece saatlerinde sirenlerin aydınlattığı yer Bayside oldu. Bölgeye intikal eden polis ve sağlık ekipleri hala olayı araştırırken biz bulduğumuz bir görgü tanığıyla sizlere kaliteli bir yayın sunmaya çalışıyoruz.

+ Evet, merhabalar. Olayı gördüğünüz söyleniyor, bizlere olayla ilgili ne gördüğünüzü anlatabilir misiniz?

- Abi şimdi, ben çeğikdek aladğm. Çeğirkdem yiyoudm. Çeğirdeki yerken PAT! Amaan tanrım oldum, şaşırdım. Bir hayli şaşırdğm. Soğrana sese gittim. Amağ giredğrken çeğirdeği bıraktığm. Çeğirdeğksiz gittim sese. Her neyse, sese gittğim abi. Adamın biğri koşğarak çığrtkı evden. NOLYĞUUROL! NOĞRULYUOR! diyeb bğarıdm abi. Sonğrana adağmı takip etğtim. Olayağa gidiyomuş meğersmğ. Ben sesi yanşlğış evdenğ duymuğşum abi. O adamğ da sese gidğyumyş. Soğnra bir şey görmedüğik zaten polisği aradığk. Sonğra ab, ben çeğirdeki bıraktığım yere gitğim. ÇEKİRĞDEK YOKĞTU! BURÜĞDAN 220 MİLYOĞNA SESLENYĞYIROUM. BENİM ÇEKİĞRİDEMİLİ ALAN OROS-... (Yayın kesildi)

(Görüntü stüdyoya döndü)

Evet, evet... Muhabirimiz Eleftheria'nın görgü tanığı ile olan konuşmasında da duyduğunuz gibi tüm halk silah sesiyle telaşe olmuş. Gelişmeler için bizi takipte kalmayı unutmayın! Şimdilik iyi geceler Los Santos halkı!

İŞTE O GÖRÜNTÜLER
Uyarı: Görüntüler içerisinde rahatsız edici içerikler bulunmaktadır.

Regional Director                                 
Eleftheria Leandros                               

Yorum şablonu :
Kod: [Seç]
[b]Takma ad: [/b](Takma ad)
[b]Yorum:[/b] (Yorumunuz)
1
1

Çevrimdışı Vladan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 11 Eylül 2024, 01:45
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Sera Noir Lv.44
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 00:51
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Ynt: [Relevance] TEK BAŞINA RUS RULETİ OYNADI! (kaybetti)
« Yanıtla #1 : 08 Mayıs 2023, 20:44:30 »
Takma ad: Sadece ölüler görür.
Yorum:O kadar zorlamasaymış kendini. Silah dolu iken tetiği çekseymiş aynı mantık. Kafasını.

Çevrimdışı Mysed

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Ekim 2024, 01:29
Toplam oynama: 266 gün, 6 saat
Son giriş: 30 Eylül 2024, 16:52
Toplam oynama: 7 gün, 21 saat
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 01 Temmuz 2023, 14:19
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #2 : 09 Mayıs 2023, 19:34:27 »
Takma ad: sadece yasayanlar gorur.
Yorum: Beyinsiz herif :D

Çevrimdışı Jesus_Jorge

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Victor Jesus Lv.35
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 06 Kasım 2024, 21:36
Toplam oynama: 370 gün, 5 saat
« Yanıtla #3 : 13 Mayıs 2023, 20:47:26 »
Takma ad: (Jorge)
Yorum: (Helal olsun)