Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Elit Hukuk Bürosu

Başlatan Hephaist, 04 Mayıs 2023, 02:25:14
Okunma sayısı 1053 defa

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hephaist

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 31 Aralık 2023, 15:07
Toplam oynama: 123 gün, 1 saat
Birlik: ***** *ang
Leah Martina Lv.27
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 31 Aralık 2023, 15:11
Toplam oynama: 68 gün, 7 saat
Chen Li Jing Lv.27
Köken: Çinli
Son giriş: 31 Aralık 2023, 15:12
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Elit Hukuk Bürosu
« : 04 Mayıs 2023, 02:25:14 »

LOS SANTOS AVUKATLAR BAROSU
ADIM 1 / ÖN BAŞVURU FORMU

BÖLÜM A / KİŞİSEL BİLGİLER

A1. Adınız: Chen Li
A1. Soyadınız: Jing
A2. Cinsiyet: Erkek

A3. Boy (cm.): 1.80
A4. Kilo (kg.): 72
A5. Göz Rengi: Siyah
A6. Saç Rengi: Siyah

A7. Doğum Tarihi: 1997.08.12
A8. Telefon Numarası: 4123890
A9. İkametgah Adresi: Jefferson Motel, kapı: 19

A10. Köken: Çin
A11. Vatandaşlık: Amerika

A12. Bilinen Diller (İngilizce dışında, dil seviyelerini de belirtiniz.): Çince

BÖLÜM B / EĞİTİM
* Avukat olarak ofis veya büro açmak istiyorsanız ABD hukuk alanında Yüksek Lisans diplomasına sahip olmanız gerekmektedir.
* Aşağıdaki soruları kendinize göre eksiksiz bir biçimde yanıtlayınız.

B1. Yüksek Lisans eğitiminizi tamamladınız mı?: Evet.

B2. Tamamladıysanız nerede tamamladınız?: Florida International University
B3. Tamamladıysanız mezuniyet derecenizi yazın: 4.22

B4. Eğitim hayatınız boyunca herhangi bir şekilde disiplin cezası aldınız mı?: Hayır Almadım.

BÖLÜM C / DEVLET KADROLARI

C1. Daha önce herhangi bir devlet kurumunda bulundunuz mu? Bulunduğunuz mevki ve ayrılma gerekçelerinizi listeleyin: Hayır bulunmadım.
C2. Daha önce devlet kadrosundan çıkartıldınız mı? Hayır çıkartılmadım.

BÖLÜM D / YETERLİLİK

Aşağıda belirtilenleri kendinizce doldurunuz, herhangi bir kopya işlemi tespit edilirse başvurunuzun direkt olarak reddedileceğini unutmayınız. Cevaplarınızın uzun olması durumunda alt satıra geçiş yapabilirsiniz, fakat cevabınız bittiğinde bir sonraki soru ile cevabınız arasında bir boşluk bırakın.

D1. Hukukun işleyişi sizce nasıl olmalıdır? Hukuk toplumsal düzeni sağlar. Bir dava oluşturulduğunda dava dosyasının en ince ayrıntısına kadar incelenmeli gerekli savunmayı hakim karşısında yapıldığında savunulur. Savcı'nın iddia ettiği şeyler çürütülür yada savunulur. Ancak hakimin vereceği karar ne olursa olsun anayasa ve yasa sınırları içinde kalmalıdır.

D2. Toplum ve Hukuk ilişkisini detaylandırın: Toplum hukuk kurallarını yazar. Hakimde toplumun oluşturdupu kurallara uymak zorundadır. Hukuk ahlaki boyutta da incelenir. Bir hakim karar verirken vicdanını kullanır ve ahlaki açısın da davaya inceler.

D3. Hukukun toplumdaki yeri hakkında düşüncelerinizi özetleyin: Toplumun koyduğu kurallara toplumun uymasını garantiler. Bunlar anayasa ve yasalarla yazılı olarak belirtilir. Toplumdaki kural ihlallerini bu kurallar kapmasında toplum tarafından cezalandırılmasına sebep olur.

D4. İnsan vicdanı ve hukuk arasındaki temel ilişkiyi özetleyin: Bir zanlı istemeden birinin hayatına son vermişse kanıtlar gereğince ve vicdani duygularını göz önünde bulundurarak hakim ona göre cezasında yasalara göre oranla cezasında indirim sağlayabilecektir. Bir karar alırken o geçmişin çevresinde yaratacağı etki de göz alınarak karar alınır.

D5. 'Meşru Müdafaa' kavramını açıklayınız: Biri sizi boynunuzdan tutup koyarak öldürmeye çalışırken siz o durumda o andan kurtulmak isterseniz ve burada yaptığınız hiçbir davranıştan sorumlu tutulmazsanız. Orada kendi canınızı kurtarmak için o kişiye zarar verebilir hatta öldürebilirsiniz. Kendi hayatınızı koruduğunuz için suçlu sayılmazsanız bu nefsi müdafaaya girer ancak bunu kanıtlamak çok zordur.
D6. Suçsuzluk Karinesini açıklayınız: Suç kesinleşmediği sürece kimsenin hükümlü sıfatıyla değerlendirilemeyeceğini ifade eden, temel hukuk doktrinidir.

BÖLÜM F / ADLİ SİCİL

F1. Daha önce herhangi bir suçtan dolayı gözaltına alındınız mı?: Hayır, alınmadım.
F2. Daha önce herhangi bir suçtan dolayı hapse girdiniz mi?: Hayır, girmedim.
F3. Halihazırda devam eden bir davanız bulunmakta mı?: Hayır, bulunmamakta.
F4. Herhangi bir şekilde tazminat cezasına çarptırıldınız mı?: Hayır, çarptırılmadım.

BÖLÜM G / PSİKOLOJİ

G1. Daha önce herhangi bir psikolojik tedavi gördünüz mü?: Hayır, görmedim.
G2. Kullandığınız ilaçlar var ise listeleyin: İlaç gereksinimi duyacak bir hastalığım yok.
G3. Herhangi bir bağımlılığınız var mı? (Alkol, uyuşturucu, sigara vs.): Rahatlamak için arada sigara içmekteyim ama bağımlı değilim.
G4. Psikoloji durumunuz (İyi, normal, kötü): Gayet iyi.

BÖLÜM H / OFİS BİLGİLERİ

H1. Ofis Adı: Elit
H2. Ofis koordinatları (/pos): 1779.17,-1664.50,14.43,299.79
H3. Ofis Interioru: Solar Ofis
H4. Ofis ekletmek istediğiniz yerin görüntüsü (ss):
Spoiler:

BÖLÜM I / OOC

I1. Ne kadar süredir RN:RP oynuyorsunuz?: 3 yıldır.

I2. Aşağıdaki kutucukları kendinize göre işaretleyin, kutucukları işaretlerken köşeli parantezlerin arasına 'x' koymanız yeterlidir. Onaylamadıklarınız veya yalan beyanda bulunduklarınız olursa başvurunuz reddedilecektir.

• En az 10 level karaktere sahibim.
  • Rina Roleplay politikalarına ve kurallarına bağlı kalabilirim ve ihlal yapmam.
  • Ofis kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
  • Politika ve kural ihlallerimde ofisimin elimden alınacağını onaylıyorum.
  • Farklı bir oluşumda başvurum bulunmamakta.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Elit Hukuk Bürosu
« Yanıtla #1 : 10 Mayıs 2023, 12:52:58 »
Yeterlilik bölümünü düzenleyin. Çok kısa yazmışsınız.