Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Florance Hukuk Bürosu

Başlatan Helnmx, 04 Mayıs 2023, 01:12:05
Okunma sayısı 998 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Helnmx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Haziran 2024, 04:04
Toplam oynama: 130 gün, 15 saat
Birlik: ********* TV
Köken: İtalyan
Son giriş: 13 Mayıs 2024, 17:01
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Florance Hukuk Bürosu
« : 04 Mayıs 2023, 01:12:05 »

LOS SANTOS AVUKATLAR BAROSU
ADIM 1 / ÖN BAŞVURU FORMU

BÖLÜM A / KİŞİSEL BİLGİLER

A1. Adınız:Vianney.
A1. Soyadınız: Aznavour.
A2. Cinsiyet: Erkek.

A3. Boy (cm.):187
A4. Kilo (kg.):86
A5. Göz Rengi:Kahverengi
A6. Saç Rengi:Siyah

A7. Doğum Tarihi:02.02.1996
A8. Telefon Numarası:232-232-1
A9. İkametgah Adresi:Verona Beach, 1048.

A10. Köken: Fransız.
A11. Vatandaşlık: Amerikan.

A12. Bilinen Diller (İngilizce dışında, dil seviyelerini de belirtiniz.):[Fransızca.]

BÖLÜM B / EĞİTİM
* Avukat olarak ofis veya büro açmak istiyorsanız ABD hukuk alanında Yüksek Lisans diplomasına sahip olmanız gerekmektedir.
* Aşağıdaki soruları kendinize göre eksiksiz bir biçimde yanıtlayınız.

B1. Yüksek Lisans eğitiminizi tamamladınız mı?: Evet.

B2. Tamamladıysanız nerede tamamladınız?:University of California, Los Angeles (UCLA)
B3. Tamamladıysanız mezuniyet derecenizi yazın: 4.5

B4. Eğitim hayatınız boyunca herhangi bir şekilde disiplin cezası aldınız mı?:[Herhangi bir disiplin cezasına maruz bırakılmadım.]

BÖLÜM C / DEVLET KADROLARI

C1. Daha önce herhangi bir devlet kurumunda bulundunuz mu? Bulunduğunuz mevki ve ayrılma gerekçelerinizi listeleyin: Hayır bulunmadım.
C2. Daha önce devlet kadrosundan çıkartıldınız mı?[Hayır bulunmadığım için çıkarılmadım.]

BÖLÜM D / YETERLİLİK

Aşağıda belirtilenleri kendinizce doldurunuz, herhangi bir kopya işlemi tespit edilirse başvurunuzun direkt olarak reddedileceğini unutmayınız. Cevaplarınızın uzun olması durumunda alt satıra geçiş yapabilirsiniz, fakat cevabınız bittiğinde bir sonraki soru ile cevabınız arasında bir boşluk bırakın.

D1. Hukukun işleyişi sizce nasıl olmalıdır? Hukukun işleyiş şekli, adil ve bağımsız olması gerekmektedir. Hukuk kurallarına uyup, herkesin eşit bir şekilde yargılanması beklenir.
D2. Toplum ve Hukuk ilişkisini detaylandırın: Toplum ve hukuk arasındaki ilişki oldukça önemlidir. Hukuk, toplumda adil ve düzenli bir yaşamı sağlamak için gerekli olan kurallar ve yönetmelikler bütünüdür. Toplumun düzenini korumak ve adaleti sağlamak amacıyla hukuk kuralları oluşturulur ve uygulanır.
D3. Hukukun toplumdaki yeri hakkında düşüncelerinizi özetleyin:Hukuk, toplumda adil ve düzenli bir yaşamı sağlamak için gerekli olan kurallar ve yönetmelikler bütünüdür. Hukuk kuralları, insanların birbirleriyle olan ilişkilerini düzenler ve toplumun yaşamını düzenler. Hukukun toplumda ki yeri oldukça önemlidir ve hukukun toplumdaki yeri, toplumun hukuka olan güveni ve hukuk kurallarına saygısıyla ilgilidir.
D4. İnsan vicdanı ve hukuk arasındaki temel ilişkiyi özetleyin:İnsan vicdanı ve hukuk arasındaki temel ilişki, insanların davranışlarına yön veren iki ayrı etik kaynaktır. Vicdan, kişinin iç dünyasında yer alan, doğru ve yanlış arasında ayrım yapabilme kabiliyetidir. Hukuk ise toplumsal bir yapıdır ve resmi kurallar, düzenlemeler ve yasalarla belirlenir.
D5. 'Meşru Müdafaa' kavramını açıklayınız: Meşru müdafaa, kişinin kendisini veya başkasını savunmak amacıyla gerçekleştirdiği bir savunma hakkıdır. Hukukta, meşru müdafaa, saldırı altında olan kişinin, kendisini veya başkasını savunmak için zorunlu olan bir fiili işlemesi durumunda, yaptığı bu eylemin hukuki olarak cezalandırılmamasını ifade eder.
D6. Suçsuzluk Karinesini açıklayınız:[Suçsuzluk karinesi, kişinin suçlu olduğuna dair kanıt olmadığı durumlarda, o kişinin suçsuz olduğu varsayımına dayanan hukuki bir ilkedir. Bu ilke, bir kişinin suçlu olduğuna dair herhangi bir kanıt olmadığı durumlarda, o kişinin suçsuz olduğu kabul edilir. Suçsuzluk karinesi, suçlama ve cezalandırma sürecinde hukuki güvence sağlamayı amaçlayan önemli bir ilkedir.]

BÖLÜM F / ADLİ SİCİL

F1. Daha önce herhangi bir suçtan dolayı gözaltına alındınız mı?: Hayır alınmadım.
F2. Daha önce herhangi bir suçtan dolayı hapse girdiniz mi?: Hayır girmedim.
F3. Halihazırda devam eden bir davanız bulunmakta mı?: Hayır bulunmamakta.
F4. Herhangi bir şekilde tazminat cezasına çarptırıldınız mı?:[Hayır çarptırılmadım.]

BÖLÜM G / PSİKOLOJİ

G1. Daha önce herhangi bir psikolojik tedavi gördünüz mü?: Hayır.
G2. Kullandığınız ilaçlar var ise listeleyin: Kullandığım herhangi bir ilaç yok.
G3. Herhangi bir bağımlılığınız var mı? (Alkol, uyuşturucu, sigara vs.): Sigara bağımlılığım bulunmakta, onun haricinde çok az olsa bile ara sıra alkol tüketimim var.
G4. Psikoloji durumunuz (İyi, normal, kötü):[Normal.]

BÖLÜM H / OFİS BİLGİLERİ

H1. Ofis Adı: Florance Hukuk Bürosu
H2. Ofis koordinatları (/pos):1206.57, -1438.56, 13.38, 73.63
H3. Ofis Interioru: Vuzy Ofis.
H4. Ofis ekletmek istediğiniz yerin görüntüsü(ss):https://www.hizliresim.com/4167atk
Spoiler:

BÖLÜM I / OOC

I1. Ne kadar süredir RN:RP oynuyorsunuz?: 2019'dan beridir.

I2. Aşağıdaki kutucukları kendinize göre işaretleyin, kutucukları işaretlerken köşeli parantezlerin arasına 'x' koymanız yeterlidir. Onaylamadıklarınız veya yalan beyanda bulunduklarınız olursa başvurunuz reddedilecektir.

• En az 10 level karaktere sahibim.
  • Rina Roleplay politikalarına ve kurallarına bağlı kalabilirim ve ihlal yapmam.
  • Ofis kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
  • Politika ve kural ihlallerimde ofisimin elimden alınacağını onaylıyorum.
  • Farklı bir oluşumda başvurum bulunmamakta.

Çevrimdışı Helnmx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Haziran 2024, 04:04
Toplam oynama: 130 gün, 15 saat
Birlik: ********* TV
Köken: İtalyan
Son giriş: 13 Mayıs 2024, 17:01
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Florance Hukuk Bürosu
« Yanıtla #1 : 05 Mayıs 2023, 01:02:45 »

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Florance Hukuk Bürosu
« Yanıtla #2 : 10 Mayıs 2023, 12:57:42 »
BBcode bozulmuş. Ayrıca arşiv bölümüne başvuru açmışsınız. Normal başvuru bölümüne düzgünce konu açın bugün inceleyeceğim.