Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[The Epoch Times] LSSD & FBI Ortak Baskın Düzenledi!

Başlatan cervantes, 30 Nisan 2023, 13:16:13
Okunma sayısı 380 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cervantes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

U.S.    INTERNATIONAL

DJI: 34.098,16 +272,00 (+0,80%)SPX: 4.169,48 +34,13 (+0,83%) NASDAQ: 12.226,58 +84,35 (+0,69%)NYA: 15.431,6 +203,1 (+1,33%)

LSSD & FBI Ortak Baskın Düzenledi!

LSSD ve FBI tarafından ortak yürütülen uyuşturucu trafiğini önlemeye yönelik baskın olumlu sonuçlandı. Baskın esnasında sayısızca silah ve uyuşturucu ele geçirildi. Muhabirlerimiz tarafından olay bölgesine ait canlı yayın görüntülerimiz:

[THE EPOCH TIMES] Muhabir Wiliiam: Sevgili Santos halkı sizleri saygıyla selamlıyorum!
[THE EPOCH TIMES] Muhabir Wiliiam: Az önce arkamda görmüş olduğunuz alanda FBI ve LSSD ekipleri tarafından bir baskın gerçekleştirildi.
[THE EPOCH TIMES] Muhabir Wiliiam: Baskın olumlu sonuçlandı ve birimlerce kişiler tutuklandı.
[THE EPOCH TIMES] Muhabir Wiliiam: Baskının uyuşturucu trafiğini önlemesi bekleniyor.
[THE EPOCH TIMES] Muhabir Wiliiam: Olay bölgesinden ben deniz Muhabir William olarak sizlere olayın sıcak görüntülerini paylaştım.
[THE EPOCH TIMES] Muhabir Wiliiam: Sözü sunucumuz sayın Linford'a brakıyorum. İyi akşamlar.

Yapılan baskın sonucu ele geçirilenler hakkında LSSD Halkla ilişkiler birimi açıklama yaptı. İşte ele geçirilenler!

Alıntı yapılan:  LSSD Resmi Websitesi
Baskın yapılan mülk sayısı (araçlar kapsamında) 10.
Baskın içerisinde ele geçirilen silah(lar): 13 tabanca ve 15 adet uzun namlulu tüfek..
Baskın içerisinde soruşturmaya alınan ve tutuklanan kişi(ler): 15.
Baskın çerçevesinde başlatılan soruşturmalar ve açılan dosya(lar): 4
Baskın içerisinde ele geçirilen uyuşturucu(lar) gramajı: Toplamda 159 (hepsi dahil).
Baskın içinde kullanılan personel taşıyıcı patrol araç: 8
Baskın içinde kullanılan zırhlı personel taşıyıcı araç: 3
Baskın içinde kullanılan helikopter: 2 H125, 1 RESCUE 5
Baskın içinde katılım sağlayan toplam personel: 39
Baskın içinde ele geçirilen materyal(ler)'in ortalama değeri: 3.492.300$

Yazar A.Fradella
İlgilinizi Çekebilecek Haberler