25 Haziran 2018 sabahına uyandığınız gibi hayal kırıklıklarıyla uyanmak mı istersiniz? O zamanki hayal kırıklığımız şimdikiyle boy ölçüşemez, şimdiki çok daha büyük olacaktır. Yoksa ülkenin şu anki halinin sorumlusu olan partinin gittiğini bilerek yeni umutlarla mı uyanmak istersiniz?
Evet Kılıçdaroğlu'nu sevmeyebilirsiniz, evet Ahmet Davutoğlu'nu sevmeyebilirsiniz, evet Ali Babacan'ı sevmeyebilirsiniz bu konuda bir şey diyemem. Fakat hala AKP'nin kucağında zıplayan adamlardansa eskiden zıplamış ama şu anda muhalif olan adamları her türlü tercih ederim.
Muharrem İnce'yi destekleyen dostlarım, desteklediğiniz adamın sevdiğiniz çok yönü var biliyorum ama kendisi dahi Kılıçdaroğlu ilk turda az bir farkla kaçırırsa ben sokağa çıkamayacağımı biliyorum diyor. Kendi demokratik hakkı için koskoca bir halkın 5 yıl daha demokrasi düşmanları tarafından yönetilme riskini göze alabiliyor.
Ya ikinci tur sandıklara gideriz, bir şey olmaz diyen arkadaşlar 7 Haziran 2015 - 1 Kasım 2015 arasını araştırsınlar. Ne olabilirmiş görmüş olurlar.