Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[DAILY GLOBE] Karanlık Sokakların Kahramanları. [BLOG- Kim Cattrall]

Başlatan TheLietta, 17 Nisan 2023, 18:17:04
Okunma sayısı 769 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TheLietta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 04 Kasım 2023, 09:25
Toplam oynama: 82 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İngiliz
Son giriş: 04 Kasım 2023, 09:09
Toplam oynama: 7 gün, 7 saat

LOS SANTOS SOKAKLARINDA KAÇIRLAN KÜÇÜK ÇOCUK!

San Andreas eyaletinin Los Santos şehrinde saatler 01:30 AM gösterirken 9-1-1 operatörlerine bir ihbar gönderildi. İhbar üzerine Los Santos Polis Departmanı tarafından bütün saha birimleri ismini belirtmek istemeyen ******re *****ia kameralara yansıdığı son bölge üzerinde araştırma gerçekleştirdiler. Dedektifler çocuğun evin içerisinde tutulduğunu tespit ettiler, bölge içerisine taktiksel birimler yönlendirildi, taktiksel birimler tarafından yapılan baskında ******re *****ia adlı çocuk kurtarıldı. Dedektifler tarafından ifadesi alınması için Downtown Los Santos Polis Departmanına yönlendiirldi, ailesine bilgiler verilirken evin içerisinde tutuklanan iki kişi Commerce Polis Departmanına yönlendiriliyor.

SAYFA 1

KAÇIRILAN KIZ ÇOCUĞUN İFADELERİ HALKI AYAĞA KALDIRDI!

Dowtown Polis İstasyonuna sevk edilen ******re *****ia adlı kız çocuğunun ifadesini Çete memuru Cattrall tarafından dinleyen aile gözyaşlarını tutamadı, kameralarımıza konuşurken ifade kağıdını göstermekten utandığını ve kızımın tecavüze uğradığını belirtti. ******re *****ia ifadesinde erkek arkadaşı tarafından kandırıldığını ve yüzü sarı bir maske giyen iki herif tarafından zorla aracın bagajına bindirildiğini söyledi. Ailesinin kızımızın elbiselerini kendisine zorla çıkarttırmak istediklerini belirttiler. Çıplak halde dans ettirip zorla tecavüz ettikten sonra yatağa çıplak ve iple bağlandığını anlattılar. ******re *****ia ailesine kızın bağlı kaldığı odada canlı yayında olan telefon olduğunu söylediklerinde ayakta duracak güçleri kalmadıkları görüldü.
SAYFA 2

Çevrimdışı TheLietta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

The hidden heroes of the streets of Los Santos

Özgeçmiş 

Benim adım Kim Cattrall, İsveç'de doğdum. Göteborg şehrinde Jensen Elementary School bitirdim. Orta okulu Mediegymnasiet by LBS üzerinden bitirdim ve liseye geçtim. IHGR lisesini kazandıktan sonra babam üniversiteye gitmem için çok çalışmam gerektiğini söylerdi. Babamın hayallerini kırmamak için University Of Victoria üniversitesini kazandım ve oradan mezun oldum. Sveriges Radio'da danışman olarak tam zamanlı bir işe sahip oldum. Babamın Ulusal Güvenlik Ofisi'nde çalışması nedeniyle San Andreas eyaletine transfer edildi. Babamla beraber gelmeyi çok istemiştim ve oda beni kırmadı bu şekilde San Andreas eyaletine Fly Us ile iniş sağlamıştık. Temple taraflarında bir apartmanın ikinci katında kalıyorduk, yeni bir iş hayatına devam ettim. Polis Departmanın internet adresinde "başvurmak ister misiniz?" sayfasında gezinirken güzel bir kariyerin olduğunu düşündüm. Polis akademisine yazıldım, akademideki eğitimlerden geçtikten sonra polis memuru oldum.

SAYFA 1

Polis Kariyeri 

Divizyon tercihleri yapmak istediğimde halkla ilişkiler, çete ve narkotik divizyonunu tercih ettim. Tercih sebeplerindeki yaşadığım sorun babamın narkotik alanında uğraşıyordu ve son zamanlarda Ganton, Idlewood sokaklarında küçük yaştaki çocukların çeteler altında yönetilmesi, özgürlüklerinin kısıtlanması durumlarını görmeye başladım. Polisleri gördüklerinde bizden korkuyor ve onların yanında dolaştıklarında hayatlarının tehlikede olacağına inanıyorlardı. Departman içerisinde bunun çözümü için elimden gelenin en iyisini yapmayı hedef listeme yerleştirmiştim. Bir kaç çocuğu bu durumdan çıkarmadan önce onları kendi muhbirim olarak kullandım, başlarındaki herifi yakaladıktan sonra onlara güzel bir hayat elde etmeleri için her zaman çabaladım. Üniformamın üzerinde olması yada olmaması gibi bir şeyi düşünmeden ihtiyaçllarını, eğitim hayatında başarılı olmaları için parklarda, kahve dükkanlarında sosyalleşerek ders çalıştık. Önce Idlewood sokakları temizlenmeye başladı ardından çete ve narkotik divizyonu altında terfi edildim, başarılı bir personel olarak gösteriliyordum. Bu kariyerimde beni hep mutlu olmamı sağlayan küçük çocukların geri hayatlarını kazanıp teşekkür mektupları göndermesiydi.

SAYFA 1

FOTOĞRAF ARŞİVİ

SAYFA 1

Çevrimdışı TheLietta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rezerve

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 05 Ocak 2025, 18:18
Toplam oynama: 255 gün, 4 saat
Köken: Rus
Son giriş: 03 Temmuz 2023, 21:29
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
Köken: Rus
Son giriş: 25 Temmuz 2023, 22:59
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
 Çok iyi yahh  :fire:

Çevrimdışı Önder16

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 15 Mart 2024, 21:44
Toplam oynama: 309 gün, 1 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Mart 2024, 21:43
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Son giriş: 15 Mart 2024, 21:44
Toplam oynama: 24 gün, 5 saat
hayırlı ısler

Çevrimdışı Miya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Mia Bayramov Lv.18
Son giriş: 26 Temmuz 2023, 23:38
Toplam oynama: 44 gün, 21 saat
Son giriş: 26 Temmuz 2023, 23:34
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
los santosun gururu yahhh

Çevrimdışı Orbital

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Eylül 2023, 15:10
Toplam oynama: 101 gün, 8 saat
Son giriş: 01 Eylül 2023, 21:53
Toplam oynama: 2 gün, 16 saat
Lara Pereira Lv.23
Köken: İrlandalı
Son giriş: 28 Ağustos 2023, 16:33
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Son giriş: 19 Ağustos 2023, 18:39
Son giriş: 00/00/0000
carlosdahaiyi.

Çevrimdışı sumwastaken

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Eylül 2024, 13:25
Toplam oynama: 25 gün, 2 saat
cok.guz.el.olmuas.

Çevrimdışı Valvior

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Haziran 2024, 19:57
Toplam oynama: 163 gün, 3 saat
Son giriş: 19 Haziran 2024, 19:56
Toplam oynama: 16 gün, 15 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Haziran 2024, 05:21
Toplam oynama: 7 gün, 18 saat
Son giriş: 02 Aralık 2023, 21:33
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Köken: Arap
Son giriş: 11 Haziran 2024, 05:12
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Başarılar dilerim.

Çevrimdışı squissshhh :D

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ronen Cohen Lv.29
Köken: İsrail
Son giriş: 14 Temmuz 2024, 17:50
Toplam oynama: 157 gün, 21 saat
Regina Mandy Lv.29
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Haziran 2024, 20:54
Toplam oynama: 47 gün, 13 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 29 Haziran 2024, 20:53

The hidden heroes of the streets of Los Santos

Özgeçmiş 

Benim adım Kim Cattrall, İsveç'de doğdum. Göteborg şehrinde Jensen Elementary School bitirdim. Orta okulu Mediegymnasiet by LBS üzerinden bitirdim ve liseye geçtim. IHGR lisesini kazandıktan sonra babam üniversiteye gitmem için çok çalışmam gerektiğini söylerdi. Babamın hayallerini kırmamak için University Of Victoria üniversitesini kazandım ve oradan mezun oldum. Sveriges Radio'da danışman olarak tam zamanlı bir işe sahip oldum. Babamın Ulusal Güvenlik Ofisi'nde çalışması nedeniyle San Andreas eyaletine transfer edildi. Babamla beraber gelmeyi çok istemiştim ve oda beni kırmadı bu şekilde San Andreas eyaletine Fly Us ile iniş sağlamıştık. Temple taraflarında bir apartmanın ikinci katında kalıyorduk, yeni bir iş hayatına devam ettim. Polis Departmanın internet adresinde "başvurmak ister misiniz?" sayfasında gezinirken güzel bir kariyerin olduğunu düşündüm. Polis akademisine yazıldım, akademideki eğitimlerden geçtikten sonra polis memuru oldum.

SAYFA 1

Polis Kariyeri 

Divizyon tercihleri yapmak istediğimde halkla ilişkiler, çete ve narkotik divizyonunu tercih ettim. Tercih sebeplerindeki yaşadığım sorun babamın narkotik alanında uğraşıyordu ve son zamanlarda Ganton, Idlewood sokaklarında küçük yaştaki çocukların çeteler altında yönetilmesi, özgürlüklerinin kısıtlanması durumlarını görmeye başladım. Polisleri gördüklerinde bizden korkuyor ve onların yanında dolaştıklarında hayatlarının tehlikede olacağına inanıyorlardı. Departman içerisinde bunun çözümü için elimden gelenin en iyisini yapmayı hedef listeme yerleştirmiştim. Bir kaç çocuğu bu durumdan çıkarmadan önce onları kendi muhbirim olarak kullandım, başlarındaki herifi yakaladıktan sonra onlara güzel bir hayat elde etmeleri için her zaman çabaladım. Üniformamın üzerinde olması yada olmaması gibi bir şeyi düşünmeden ihtiyaçllarını, eğitim hayatında başarılı olmaları için parklarda, kahve dükkanlarında sosyalleşerek ders çalıştık. Önce Idlewood sokakları temizlenmeye başladı ardından çete ve narkotik divizyonu altında terfi edildim, başarılı bir personel olarak gösteriliyordum. Bu kariyerimde beni hep mutlu olmamı sağlayan küçük çocukların geri hayatlarını kazanıp teşekkür mektupları göndermesiydi.

SAYFA 1

FOTOĞRAF ARŞİVİ

SAYFA 1

Ortak...  <3