Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[12.04.2023 - 20:34] Rick Grover

Başlatan Aryuss, 12 Nisan 2023, 04:21:58
Okunma sayısı 330 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Aryuss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 01 Şubat 2024, 19:12
Toplam oynama: 100 gün, 21 saat
Birlik: ***** *ang
Köken: Rus
Son giriş: 12 Haziran 2023, 22:05
Toplam oynama: 28 gün, 15 saat
[12.04.2023 - 20:34] Rick Grover
« : 12 Nisan 2023, 04:21:58 »

KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı:  Aryus Lamberto
Seviye: 23

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: Rick Grover
Seviyesi:  20

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: 12.04.2023
Olay Saati: 20:34
Yaşadığınız olayı anlatınız: Olayın başında kişi bana ateş ediyor bende karşılık veriyorum kişiyi hastaneye yolluyorum ve kişi bir şekilde beni bularak bölgeye gelerek tehtidler savuruyor geçip küfür edio kaçıyor ve kılık değiştirerek tekrar geliyor birlik üyelerinie küfür ederek küçük düşürücü hareketlerde bulunuyor.
Neden CK etmek istiyorsunuz?: Kişiyi maskeli olarak bana ateş açtığı için kendisine ateş açarak yaralı konuma getiriyorum ardından hastaneye yolluyorum. "Var ise video kanıt linkiniz (youtube/streamable)" bölümüne bakarsanız görebilirsiniz.

Kişi bir süre sonra hooda geliyor sanırım venim aracımın plakasını taşıyan aracı bu bölgede görüyor ve gelerek çatış esnasında yanımda olan arkadaşıma bölgede o arkadaşını bulursam anasına onu bunu yapacağım diyor zaten 1. "Görüntü kanıt linkiniz" de paylaştığım kanıtta görürsünüz.

Kişiyi mahallede görüyorum ve sen kimin annesine onu bunu yapacaksın diye sorguya çekiyorum ve normal olarak agresif yapıyorum ve kişi "2. Görüntü kanıt linkiniz" de paylaştığım videoda gördüğünüz şekilde küfür ediyor kaçıyor gidiyor.

Kısa bir süre sonra kişi maske takmış ve soyunmuş olarak geliyor ancak plaka "MARCUS" ve biz bunu fark ediyoruz. "1. Görüntü kanıt linkiniz" kanıta bakarsanız plakayı göreceksiniz ve https://cdn.discordapp.com/attachments/1046753238055137281/1095516972315328572/image.png bu kanıta bakarsanız yer kalmadığı için buraya atıyorum kusura bakmayın. Bu kanıta bakarsanız plakayı tekrar fark ediyoruz ve kişiye maskesini çıkarmasını söylüyoruz ancak kişi küfür ederek kaçıyor ve bu kişinin öteki gelen ile aynı kişi olduğunu anlıyoruz. Kişi hooda gelerek birlik üyelerine küfür ederek küçük düşürücü hareketlerde bulunduğu için kişiyi Ck etmek istemekteyim.

DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Aşırı derecede, Evet.
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Evet.
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Kişi birlik üyesi değil.
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet.
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır.

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Video)

Çevrimdışı Emre II

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Eylül 2023, 16:20
Toplam oynama: 222 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İngiliz
Son giriş: 06 Mayıs 2023, 20:43
Toplam oynama: 10 gün, 7 saat
Birlik: **** **** 13
Köken: İngiliz
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 22:38
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Nisan 2023, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Ynt: [12.04.2023 - 20:34] Rick Grover
« Yanıtla #1 : 18 Nisan 2023, 16:25:20 »
Kişi zaten açtığınız şikayetten Fear RP kapsamında ceza yemiş, reddedildi.