Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Fabron Hukuk Bürosu

Başlatan Batuhvn, 11 Nisan 2023, 01:13:35
Okunma sayısı 1070 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Batuhvn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 08 Şubat 2024, 15:34
Toplam oynama: 78 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 29 Nisan 2024, 00:39
Toplam oynama: 244 gün, 22 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 06 Ocak 2024, 01:00
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 06 Ocak 2024, 02:11
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Son giriş: 06 Ocak 2024, 02:08
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Fabron Hukuk Bürosu
« : 11 Nisan 2023, 01:13:35 »

LOS SANTOS AVUKATLAR BAROSU
ADIM 1 / ÖN BAŞVURU FORMU

BÖLÜM A / KİŞİSEL BİLGİLER

A1. Adınız: Reqinex
A1. Soyadınız: Fabron
A2. Cinsiyet: Erkek

A3. Boy (cm.): 191
A4. Kilo (kg.): 90
A5. Göz Rengi: Yeşil
A6. Saç Rengi: Siyah, koyu gri

A7. Doğum Tarihi: 01.04.1983
A8. Telefon Numarası: 23-020-23
A9. İkametgah Adresi: 1668, Ocean Flats, San Fierro

A10. Köken: Alman
A11. Vatandaşlık: Amerika Birleşik Devletleri

A12. Bilinen Diller (İngilizce dışında, dil seviyelerini de belirtiniz.): Almanca(C2), Fransızca(C2)

BÖLÜM B / EĞİTİM
* Avukat olarak ofis veya büro açmak istiyorsanız ABD hukuk alanında Yüksek Lisans diplomasına sahip olmanız gerekmektedir.
* Aşağıdaki soruları kendinize göre eksiksiz bir biçimde yanıtlayınız.

B1. Yüksek Lisans eğitiminizi tamamladınız mı?: Evet, tamamladım.

B2. Tamamladıysanız nerede tamamladınız?: Stanford University, The College of Law.

B3. Tamamladıysanız mezuniyet derecenizi yazın: 4.19

B4. Eğitim hayatınız boyunca herhangi bir şekilde disiplin cezası aldınız mı?: Hayır, almadım.

BÖLÜM C / DEVLET KADROLARI

C1. Daha önce herhangi bir devlet kurumunda bulundunuz mu? Bulunduğunuz mevki ve ayrılma gerekçelerinizi listeleyin: Evet, bulundum. Sağlıkçıydım. Ayrılma sebebim ise sevdiğim, hayalini kurduğum mesleği yapıp fayda sağlama isteğimdi.
C2. Daha önce devlet kadrosundan çıkartıldınız mı?: Hayır, çıkartılmadım.

BÖLÜM D / YETERLİLİK

Aşağıda belirtilenleri kendinizce doldurunuz, herhangi bir kopya işlemi tespit edilirse başvurunuzun direkt olarak reddedileceğini unutmayınız. Cevaplarınızın uzun olması durumunda alt satıra geçiş yapabilirsiniz, fakat cevabınız bittiğinde bir sonraki soru ile cevabınız arasında bir boşluk bırakın.

D1. Hukukun işleyişi sizce nasıl olmalıdır?: Hukuk, birey ve toplum arasındaki uyumu ve düzeni sağlar. Hukuk önünde herkes eşittir, yasalara bağlıdır. Ancak bu işleyişin tam olabilmesi için hukuk sektörü içerisinde bulunan bireylerin iş etiği çizgisinden ayrılmaması ve kamuya yeminli hizmet sözü vermesi gerekir.

D2. Toplum ve Hukuk ilişkisini detaylandırın: Toplum; Yasalara ve kurallara bağlıdır. Toplumun bu haklarının korunabilmesi için de hukuk vardır. Hukuk; Bu toplum haklarını güvence altına alırken toplum düzenini ve kişiler arası ilişkileri korur. Toplum önünde menfaat ve çıkar olmazken huzur ve güven sağlanır.

D3. Hukukun toplumdaki yeri hakkında düşüncelerinizi özetleyin: Toplum ve hukuk asla ayrılamaz. Birbirlerini tamamlarlar. Toplumu, toplum yapan yasalardır. Bu yasaları koruyan hukuktur. Hukuk, bireylerin huzuru için değil, toplumun huzuru ve adaleti için çalışır.

D4. İnsan vicdanı ve hukuk arasındaki temel ilişkiyi özetleyin: Hukuk önünde yasalar ve kanunlar vardır. Kişilerin vicdanı, kanunları veyahut yasaları etkilemez. Ancak yargıçlar ve hakimler bugüne kadar verdikleri tüm kararlarda toplum vicdanını da göz ardı etmemişlerdir. Hukuk ve insan vicdanı arasında ince bir bağ vardır. Bu ince bağı görebilen, anlayan yargıçlar ve hakimler erdemli davranmaya gayret gösterir.

D5. 'Meşru Müdafaa' kavramını açıklayınız: Bireyin kendi yaşam hakkı uğruna mücadele etmesi, hakkını korumak için direnç göstermesidir. O anki durum ve imkanlarla haksız saldırıya karşı koymaktır.

D6. Suçsuzluk Karinesini açıklayınız: Hukukta doktrinler ve etikler vardır, bunların en başında gelen suçsuzluk karinesi, mahkeme şüphelilerinden veya sanıklarından herhangi birinin mahkeme kararı kesinleşmeden 'hükümlü' sayılamayacağıdır.

BÖLÜM F / ADLİ SİCİL

F1. Daha önce herhangi bir suçtan dolayı gözaltına alındınız mı?: Hayır, alınmadım.
F2. Daha önce herhangi bir suçtan dolayı hapse girdiniz mi?: Hayır, girmedim.
F3. Halihazırda devam eden bir davanız bulunmakta mı?: Hayır, bulunmamakta.
F4. Herhangi bir şekilde tazminat cezasına çarptırıldınız mı?: Hayır, çarptırılmadım.

BÖLÜM G / PSİKOLOJİ

G1. Daha önce herhangi bir psikolojik tedavi gördünüz mü?: Hayır, görmedim.
G2. Kullandığınız ilaçlar var ise listeleyin: Kullandığım ilaç yok.
G3. Herhangi bir bağımlılığınız var mı? (Alkol, uyuşturucu, sigara vs.): Hayır, bulunmamakta.
G4. Psikoloji durumunuz (İyi, normal, kötü): İyi.

BÖLÜM H / OFİS BİLGİLERİ

H1. Ofis Adı: Fabron Hukuk Bürosu
H2. Ofis koordinatları (/pos): 1743.15, -1742.86, 13.55, 184.99 (Hazır işyerim /pos adresi)
H3. Ofis Interioru: (Hali hazırda bir işyerim mevcut.)
H4. Ofis ekletmek istediğiniz yerin görüntüsü (ss):
Spoiler:

BÖLÜM I / OOC

I1. Adınız: Batuhan
I2. Yaşınız: 19
I3. Ne kadar süredir RN:RP oynuyorsunuz?: En az üç sene.

I4. Aşağıdaki kutucukları kendinize göre işaretleyin, kutucukları işaretlerken köşeli parantezlerin arasına 'x' koymanız yeterlidir. Onaylamadıklarınız veya yalan beyanda bulunduklarınız olursa başvurunuz reddedilecektir.

• En az 10 level karaktere sahibim.
  • Rina Roleplay politikalarına ve kurallarına bağlı kalabilirim ve ihlal yapmam.
  • Ofis kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
  • Politika ve kural ihlallerimde ofisimin elimden alınacağını onaylıyorum.
  • Farklı bir oluşumda başvurum bulunmamakta.
1

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Fabron Hukuk Bürosu
« Yanıtla #1 : 17 Nisan 2023, 13:02:50 »
Başvuru onaylandı. @Hera diğer işlemlerle ilgilenecektir.
1