Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Compton Crips:Crip or DIE

Başlatan edqar, 19 Eylül 2018, 20:29:21
Okunma sayısı 7918 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Nisan 2022, 17:51
Toplam oynama: 56 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: The Ganton Crips:Crip or DİE
« Yanıtla #90 : 26 Eylül 2018, 18:44:22 »
Arkadaşlar birliğinize gelip bir kaç eğitim vermek istiyorum eğer kabul ederseniz sizin için daha yararlı olur crip roleplay'larini daha iyi öğrenirsiniz.
Spoiler:
low'sunuz demiyorum ama sizi geliştireyim kaliteniz artar.
Crips roleplayini yeterince iyi biliyorum dostum, birliğimize OOC alımlar bulunmamakta eğer katılım sağlamak istersen IC olarak bana ulaş bir takım testler sonucu katılım sağlamana izin verebiliriz.
gerek var mı? :) weWAE:A.EawEAW: tmm gelicem.
Herkes için geçerli, bekleriz.
Arkadaş Crips roleplayini iyi yapsaydı, birlikten atılmazdı. Defactor iken O.G'ye kafa tutmak nedir ya?

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Ağustos 2020, 20:31
Toplam oynama: 148 gün, 0 saat
« Yanıtla #91 : 26 Eylül 2018, 19:43:38 »
Arkadaşlar birliğinize gelip bir kaç eğitim vermek istiyorum eğer kabul ederseniz sizin için daha yararlı olur crip roleplay'larini daha iyi öğrenirsiniz.
Spoiler:
Crips roleplayini yeterince iyi biliyorum dostum, birliğimize OOC alımlar bulunmamakta eğer katılım sağlamak istersen IC olarak bana ulaş bir takım testler sonucu katılım sağlamana izin verebiliriz.
gerek var mı? :) weWAE:A.EawEAW: tmm gelicem.
Herkes için geçerli, bekleriz.
Arkadaş Crips roleplayini iyi yapsaydı, birlikten atılmazdı. Defactor iken O.G'ye kafa tutmak nedir ya?
Birliğe gelirken CK'yı göze alıp geldiği için bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Eylül 2021, 22:33
Toplam oynama: 98 gün, 10 saat
Birlik: ***ndy
« Yanıtla #92 : 26 Eylül 2018, 20:02:50 »
Eee, cripsin bütün üyeleri böyle be bro.Crips gerçek kültürünü yapacaksan aranızda her hafta 1 kişi falan ölmeli her gün c-walk yapmalısınız ve daha başka şeyler, isterseniz sayarım sıkıntı olmaz.Ama şuanlık şu crips rollerinizi düzeltin crips de og ye kafa tutmak normal bir şey.Ha og onu öldürür mü kendi kararına kalmış, genellikle öldürmez.Nedeni bu onlar arasında şakalaşma dır, kötü anlamda değildir.

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
« Yanıtla #93 : 26 Eylül 2018, 20:06:39 »
Eee, cripsin bütün üyeleri böyle be bro.Crips gerçek kültürünü yapacaksan aranızda her hafta 1 kişi falan ölmeli her gün c-walk yapmalısınız ve daha başka şeyler, isterseniz sayarım sıkıntı olmaz.Ama şuanlık şu crips rollerinizi düzeltin crips de og ye kafa tutmak normal bir şey.Ha og onu öldürür mü kendi kararına kalmış, genellikle öldürmez.Nedeni bu onlar arasında şakalaşma dır, kötü anlamda değildir.
O şakalaşma gibi bir olay değildi, bende oradaydım ve bu bizim birliğimiz arasında olmadı burada halledilicek bir şey değil bu konu için kimsenin buraya bir şey yazmasını istemiyorum.

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Eylül 2021, 22:33
Toplam oynama: 98 gün, 10 saat
Birlik: ***ndy
« Yanıtla #94 : 26 Eylül 2018, 20:10:42 »
O şakalaşma gibi bir olay değildi, bende oradaydım ve bu bizim birliğimiz arasında olmadı burada halledilicek bir şey değil bu konu için kimsenin buraya bir şey yazmasını istemiyorum.
Ahmet niye yanlış anlıyorsun beni be kanka, orada demek istediğim şakaysa normal bir şey hemen yanlış anlama be kanka.

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
« Yanıtla #95 : 27 Eylül 2018, 17:16:00 »
Ahmet niye yanlış anlıyorsun beni be kanka, orada demek istediğim şakaysa normal bir şey hemen yanlış anlama be kanka.
Yanlış anlamadım kanka ama bizim birliğimizle alakası olan bir durum değil ve tanıtım kirleniyor.

Çevrimdışı Nosolari

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Nisan 2022, 17:36
Toplam oynama: 86 gün, 14 saat
Birlik: ***CIA
« Yanıtla #96 : 27 Eylül 2018, 18:13:25 »
Spoiler:

Cidden sen mi öğreticeksin insanlara crip rolünü? Daha "Saygı" kavramını öğrenememiş birisin. Defactor/Outsider iken OG'ye kafa tutmak nedir ya ?  :D

Çevrimdışı mad

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Nisan 2020, 22:28
Toplam oynama: 119 gün, 14 saat
« Yanıtla #97 : 27 Eylül 2018, 19:12:43 »
#rez

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
« Yanıtla #98 : 27 Eylül 2018, 20:10:39 »

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
« Yanıtla #99 : 27 Eylül 2018, 20:11:45 »
#rez
Teşekkür ederiz.
Spoiler:

Cidden sen mi öğreticeksin insanlara crip rolünü? Daha "Saygı" kavramını öğrenememiş birisin. Defactor/Outsider iken OG'ye kafa tutmak nedir ya ?  :D
Artık bu konuyu burada konuşmayalım bence tanıtım kirleniyor.