Spoiler :
DAILY NEWS! DAILY NEWS! DAILY NEWS! DAILY NEWS! DAILY NEWS! DAILY NEWS! DAILY NEWS! Halkın Sesi!
Yarış Kaptanı ile Röportaj!
Moses Agency, "Halkın Sesi" olmaya devam ediyor! Bugün yanımızda Red Road Rolling Kaptanı Helen Bardales vardı! Kendisiyle güzel bir sohbet ardından röportajımızı gerçekleştirdik. Onların da başına gelen ve sorun oluşturan konuları ele aldık ve yukarı kısımlara çıkması için elimizden ne geliyorsa yapacağız bu program bu yüzden var! Helen Bardales'in dediğine göre şerif birimleri onlara zorluk çıkartarak işlerini zorlaştırıyormuş, bu konuyu biraz daha açarak konuştuk! Moses Agency, Halkın Sesi olmaya devam ediyor!
- Chriselda Noka
Haberlerde Gördükleriniz! Red Road Rolling Captain - Helen Bardales!
Trafiğe açık olan, belirli bir hız sınırı olan sokaklarda yarış yapıyorsun dostum. Ayrıca ismini ve grubunu açıkça ifşa ediyorsun. Şeriflerin peşinde olması çok normal değil mi? yarışcı birliği lideri drag yarışıları ne demek bilmiyorsa benim sorunum değil drag yarışı yapabileceğim yerler sınırlı, boş otobanları seçmek zorundayız. başka yapabileceğimiz bir yer yok. şeriflerin bunu yaptığımız esnada megafon ile gelip, yolu açın demesini anlattım sadece. komik olan başka şeyler var ama iyi roller size @mamiCO Drag yarışlarını bilmediğimi nereden çıkardın ki?
Rolü tekrar tekrar inceledim ve drag yarışlarından bahsettiğin bir kısım göremedim.
Boş otoban dediğin yer yine trafiğe açık hız sınırı olan bir yer dolayısıyla şeriflerin arkanda olması gayet normaldir, bunu istemiyorsan terk edilmiş hava alanını kullan ve ya etkinlik düzenleyip herhangi bir hava alanında yap drag yarışını.