Benzinlik Sisteminin Getirileri
Legal kişiler için, kazanç kaynağı sağlayacak.
Il-Legal'e yönelik destek oldukça fazla düşünüyorum (kendi görüşüm) o yüzden bu ar-geyi açma gereği duydum.
Kasabada ucuz benzin olacağı için kasaba rolleri artacak. 2$ fazla depo doldurma 200$ fazla vermek yerine daha ucuza kasabadan alacaklar.
Detaylı anlatmadan önce şunu belirtmek istiyorum, 3'e 5 veren bir sistem olmayacak sadece zaman içerisinde kazandıran bir sistem özellikli olucak.
Ne Kadar Kazanç Sağlayacak?
Şehir içerisinde ki benzinlikler (sahipleri admin olursa) 4$ veya 3$'dan benzin satışı yapacak.
Fakat şehir dışı (kasabalar ve diğer şehirler (Las Venturas - San Fierro)) yerler için 2$ veya 3$ litre fiyatı olucak.
Sistemden 1$'a alınan yakıt oyunculara (müşterilere) 2$ veya 3$ litre fiyatından satış yapılacak!
Neden bu belirsizlik derseniz, şehir içerisinde ki (adminlerin sahip olduğu) benzinliklerde litre fiyatına göre kasabalarda ki benzinlik sahipleri ona göre fiyat artışı veya düşüşü yapacak.
Neden Gerekli?
Hem kasaba rolleri açısından hemde legal'e olan destek açısından olumlu yönden bir çok + getireceğini biliyorum, fakat il-legal kişiler satın alırsa her hangi bir sorun yaratacağını yine düşünmüyorum, işyeri deposu 15.000 litre olur ise, bu oranda 1 gün içerisinde bitemeyeceğinden dolayı haftalık olarak hesaplarsak 15.000$ haftada kazanç sağlayacak, saatlik işyeri gelirinden de 100$ olduğunu göz önünde bulundurursak. 100 x 168 = 16.800$ yapıyor yani bu benzinlik işleten kişilerin haftalık toplam kazancı : 30.000$ - ki bu para yüklü bir miktar değil.
Sistem Detayları
Tek komut ile yönetim olabilir, işyeri sisteminde bulunan /isyeri komutu gibi.
/benzinlik
yazdığımızda ekrana panel gelicek buradan
Depo Durumu: 3860/15000 lt.
Litre Fiyatı: 2 $
Fiyat Değiştir (litre fiyatını değiştirir)
Depo Doldur (yakıt deposunu doldurur)