Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[IN PROB] [16/06/2023] Fernando Carney - Hile K.

Başlatan loreass, 27 Mart 2023, 19:44:17
Okunma sayısı 2596 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı loreass

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lukal Everec Lv.17
Köken: İsveç
Son giriş: 21 Haziran 2023, 00:18
Toplam oynama: 38 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Rus
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 21:11
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
[IN PROB] [16/06/2023] Fernando Carney - Hile K.
« : 27 Mart 2023, 19:44:17 »
Merhabalar, hile kullanımı sebebinden ban yedim polislerden kaçıyordum suya atladım ve hızlı yuzdugunun bende farkına vardım ama normal birşey sandım sonra admin jetpackle gelip şimşek mqueen misin sen dedi bende ne alaka dedim oda milli yüzücüsün sanırım dedi öyle muhabbet döndü sonra oyun modumda frame oldugunu soyledı bende onun ne oldugunu bilmiyorum çünkü samp üzerinden giriyorum hile algılamıyor, hazır gta mod packi ile oynuyorum modlardan da anlamıyorum içinde hile oldugunu bilsem gerçekten girmezdim çok pişmanım nolur affedin, önceki yediğim banı sorar iseniz yasaklı hatalanmaydı onun ticketi var zaten bakabilirsiniz çok pişmanım gold vip, bir sürü silahım var nolur affedin
Seviye: 17
Yasak No: 23377
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://cdn.discordapp.com/attachments/1068250864113963009/1088907481314504855/samp_24_03_2023_22_29_07.png
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: hile kullanımı
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Fernando Carney
Adriana Demirov

Çevrimdışı loreass

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lukal Everec Lv.17

Çevrimdışı #Féroniâ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 10 Ağustos 2023, 14:26
Toplam oynama: 267 gün, 17 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Haziran 2023, 15:11
Toplam oynama: 35 gün, 16 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 07 Nisan 2023, 11:00
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
Ynt: gta modumdan ban yedim
« Yanıtla #2 : 27 Mart 2023, 19:45:09 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden hile kullandığınızı detaylı şekilde anlatın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde anlatın.

Çevrimdışı loreass

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lukal Everec Lv.17
« Yanıtla #3 : 27 Mart 2023, 20:09:13 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden hile kullandığınızı detaylı şekilde anlatın.;
merhabalar, gta modlarından fazla anlamadıgım için arkadaşım hazır mod paketi attı bende indirip kullanıyorken suda hızlı yüzdüğünü farkettim ama normal sandım başta sonrasında admin freeze atıp olayı anlattı ve banladı pişmanım bir daha hazır modu kontrol edip kullanacağımdan emin olabilirsiniz.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde anlatın.;
Öncelikle ooc jaili bekleyeceğim 2 gün falan sürer bitmesi bekledikten sonra mahalleme gidip biraz bira içeceğim. sonrasında şehirde bir kaç tanıdığım var ve daha yakın olan ikiz rolü yaptığımız arkadaşım var onunla birlikte gezip los santosun güzel coğrafyasını keşfedeceğim. Bu rolleri ehliyetim yokmuşcasına gerçekleştireceğim yan koltuğa oturup seyahat edeceğim ondan sonrasında Los Flores bölgesinde bir evim var orada zaman geçirmeyi ve kendimi mahalledekinlere tanıtmayı düşünüyorum aynı zamanda çevre yapmayı düşünüyorum. Mahallede bir kaç düşmanım var onlarlada uzlaşıp yolumuza bakmayı düşünüyorum. Genç bir adam rolü gerçekleştireceğim canım sıkılınca E-Rp yaparım ve özgüvenimi geliştiririm ıc karakterim biraz utangaç :') Ama bundan öncesinde 2 hafta sınav sürecim var fazla giremeyeceğim girebilirsemde yukarıda belirttiğim şeyleri yapacağım.

Çevrimdışı #Féroniâ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 29 Mart 2023, 01:21:59 »
Rol planınız yatacam,kalkacam, tarzında olmamalı. Detaylandırınız.

Çevrimdışı loreass

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lukal Everec Lv.17
« Yanıtla #5 : 29 Mart 2023, 07:27:33 »
Rol planınız yatacam,kalkacam, tarzında olmamalı. Detaylandırınız.
rolsek olarak yatacağım dedim sınavlardan dolayı fazla giremem çünkü. O zaman şöyle diyeyim, 25 yaşında ingiliz sarışın, yakışıklı, yardım sever, utangaç bir genç rolü yapacağım. Barlara gidip kadınlarla konuşup onlarla bir şeyler içeceğim. Ve özgüvenimi toparlamaya çalışacağım. Balık tutup geçimimi sağlamaya çalışacağım ve  Pizza stacktede sosyalleşmeyi düşünüyorum genç insanlar tanıyıp şehire geri döndüğümde yardım gerektiğinde gelmelerini istiyorum. Pizzanın yanında ki kanalda kavgaları izleyeceğim ve taktik öğrenmeye çalışacağım. Memurlarla aramı iyi tutmayı düşünüyorum ve jailimi bekleyeceğim birde ooc sicilimin temizlenmesini bekleyeceğim ama girebildiğim kadarıyla sınavlar var çünkü bunun yeterli olduğumu düşünüyorum anlayışınız için teşekkürler. Aşağıda ki yazdıklarımı değiştirdim onlarıda yapacağım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 00:30
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
« Yanıtla #6 : 29 Mart 2023, 23:09:23 »
Rol planınızı detaylandırın.

Çevrimdışı loreass

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lukal Everec Lv.17
« Yanıtla #7 : 30 Mart 2023, 00:48:07 »
Rol planınızı detaylandırın.
Öncelikle probation kabul olunca ooc jailimi bekleyeceğim ve daha sonrasında sicilimin temizlenmesini bekleyeceğim. Sonrasında şirket açacağım ve şirketime çalışan alarak gelir sağlamaya çalışacağım (para almak ve para vermek probationda olmuyor ama şirket açılıyorsa açıcam.) Beyaz tenli, kumral saçlı, dövmeli, özgüvensiz bir adam rolü yapmayı düşünüyorum. Jailden çıktığım gibi mahalleme gidip bir şampanya patlatacağım çünkü oranın atmosferini çok özlemiş olacak karaterim. sonrasında zamanımı Pizza stack, Bar-Club ve balıkçıda balık tutarak zaman geçireceğim. Bu sırada ihlal yapmamaya özen göstereceğim elbette. Sonrasında Evimin olduğu bölgede yeni arkadaşlık edinip bir olay olduğunda yardım isteyebilecek birilerinin olması amacıyla. ikiz rolü yaptığım arkadaşım ile şehiri gezeceğim yan koltuğa oturup kemerimi bağlayacağım, sigaramı dudağımın arasına koyup camdan dışarı bakacağım. ve pizza stack'in yanında ki yerde brawl rollerini izleyip taktik öğrenip zaman geçiricem ve canım sıkılınca kadınlarla zaman geçirip özgüvenimi geliştiricem belki evlenebilirim de belli olmaz  :)) geri kalan zamanda da afk bırakırım yada sınavlarıma çalışırım zaman böylece geçer.

Çevrimdışı loreass

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lukal Everec Lv.17
« Yanıtla #8 : 30 Mart 2023, 22:33:42 »
Legal rolü yapacağım, ihlal yapmamaya özen göstericem, kadınlarla zaman geçireceğim özgüvenimi geliştiriceğim, düşmanlarımla barış sağlayıcam, dost edinicem, zencilerle oturup uzun uzun sohbet edicem, kavgaları izleyeceğim ve içebildiğim kadar viski içeceğim...

Çevrimdışı #Féroniâ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 31 Mart 2023, 04:45:12 »
Yapacağınız roller sunucuya ve oyunculara bir şeyler katmalı. Bunları nasıl yapacağınızı söylemeniz gerekmekte.