Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Mike_Petrunko - İşyeri Başvurusu - Petrunko Night CluB

Başlatan HERŞEYİ SEVEN ADAM, 26 Mart 2023, 15:14:08
Okunma sayısı 309 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 24 Nisan 2025, 21:28
Toplam oynama: 59 gün, 19 saat
Luis Barry Lv.19
Köken: Rus
Son giriş: 20 Şubat 2025, 23:20
Toplam oynama: 20 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzun reddedilmesine sebep olacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz. Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [Günlük genellikle 6/7 saat aktifim 3 saatimi işyerime ayırabilirim.]

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10+ level olmalıdır): [Mike_Petrunko]
İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın) [2818.51, -1614.37, 11.08, 90.60]
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
İş yeri adı: [Petrunko Night CluB]
İş yeri tipi(Bar, Restoran, Diğer): [Bar]
İş yeri interioru: [Serbest 1]

Kişisel Bilgiler

İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: [ Oyuna yeni başlayan ve rol bilgisi fazla olmayan arkadaşlar için bir işyeri istiyorum onlarla beraber rol yaparak zevk almalarını sağlayacağım. Yeni başlayanlar genelde balıkçılık/Çimento yolunda bulunuyor. O yüzden bu konumda açılmasını istiyorum. Aynı zamanda buralarda aktiflik gösteren insanlarla da güzel roller yapacağız. Burada güzel ve eğlenceli bar rolleri döndüreceğiz.  ]
İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: [Yeni başlayan ve rol bilgisi az olan veya olmayan arkadaşlara rolü öğretmek, iyi vakit geçirmelerini sağlamak istiyorum bunun için ücretsiz etkinlikler de düzenleyeceğim. İnsanların buranın adını duydukları zaman direkt gelecekleri bir mekan olacak.]
İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: [East Beach bölgesi meslek yapanlar dışında aktif olan bir bölge değil bunu değiştirmek için uğraşacağım ve insanların bu bölgeyi işlek kullanmasını amaçlıyorum. Açtığım bu mekan bölgenin gözde mekanı olucak.]

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "HERŞEYİ SEVEN ADAM"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı señorita

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 26 Kasım 2023, 21:30