Uzun süredir gözlemliyorum, fakat serverda araç kullanmayı bilenler aramızdan %10 belki anca çıkar.
Dün yaklaşık 3 kere şahit oldum, kaldırıma oturmuş rol yapıyorum.Adam motoruyla aracımın bagajına çarparak havaya uçtu ve önüme düştü, sonra bana dediği kelime aynen şu şekildeydi; "Çekilsene önümden?"
Genellikle yoğun bölgelere (Idlewood - Santa Maria Beach - Unity Station - El Corona - Commerce) daha birkaç bölge söylenebilir, fakat aklıma gelmiyor.Bu saydığım bölgelere ters şerit, NON-RP sürüş, aşırı hız yapmamaları için barikat, tümsek, hız radarları koyulması gerekiyor. (Hız radarını geçen kişiden ilk uyarı olarak 500 dolar, sonrasında devam ederse, bu fiyat 2-3 katına çıkarak para kesilecek.
Rol yaparken bu gibi kişilerin hızlarını kesmeden virajı dönmelerinden, olduğu yerde duran araca çarpıp/savurarak hiçbirşey olmamış gibi ilerlemelerinden sıkıldım.Ciddi anlamda acil bir çeki-düzen getirilmesi gerekiyor.
"Sonradan ekleme" > NON-RP Drive - CR gibi durumları yaparak araç kullanan kişilere en fazla 100 dakika ceza veriliyor, genelde 60 dakika olarak görüyorum bu sayıyı.Kesinlikle arttırılması gerekiyor, yoksa kimsenin ciddiye alacağı yok.