Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Vadim Reaper - Liberty 18-90's

Başlatan Kusarika, 25 Mart 2023, 00:17:27
Okunma sayısı 342 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kusarika

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vadim Montes Lv.35
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Ocak 2024, 02:21
Toplam oynama: 351 gün, 16 saat
Zeus Baranov Lv.35
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Haziran 2023, 12:08
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Wanda Allen Lv.35
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Ekim 2023, 01:57
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Vadim Reaper - Liberty 18-90's
« : 25 Mart 2023, 00:17:27 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzun reddedilmesine sebep olacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz. Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [6 7 saat aktifim ve 3 4 saat ayırabilirim.]

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10+ level olmalıdır): [Vadim Reaper]
İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın) [1678.45, -1931.79, 51.88, 224.29]
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Cevabınız Buraya
[]
İş yeri adı: [Liberty 18-90's]
İş yeri tipi(Bar, Restoran, Diğer): [Bar]
İş yeri interioru: [Farketmez.]

Kişisel Bilgiler

İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: [IC:Barımı açıp hem bulvarımdaki zencilerim ile hem de dışarıdan gelen kişiler ile beraber sıcak bir ortam ve samimi dostluklar. Mahalleme fazla adam çekmem ve modern bulvarlarda adam çokluğu açısından bölgeme bu bar mükemmel olacaktır. Çoğu kişinin de bildiği gibi kişi sayısı ve adamlarımın gücü sağlamlığımın en büyük göstergesi ve sağlam bir zenci ortamı içerisinde sıkılmadan devam edebilecek bir topluluk. Zencilerim mekanda sıkılıyorlar ve genelde yorulduklarında evlerine gitmek harici bir eğlence bulamıyorlar. Mekanıma açmak istediğim bar ile bu eğlence sorununu zencilerim için büyük ölçekte azaltacağımı düşünüyorum.OOC:Barı açıp rol yaparak hem birliğimi hem de aktifliğimi arttırmak istiyorum. Hem de cebimiz yeşillik dolar.Barı açtığımda giden bildirim sayesinde daha fazla kişi hooduma gelecek ve aylardır aktif olan hoodumda hem oyunun adaletini hem de hood sayesinde gereksiz agresiflik oluşturan kişileri mekanımdan kovma yetisine sahip olacağım. Aslında barların böyle hakimiyet içerisinde olan birliklerin içinde olması daha iyi. Benim rollerim beğenildiği ve uygun görüldüğü için hem hood ve hem uyuşturucu üretme iznim var. Buralarda oluşacak sorunları ve kavgaları kolayca çözebilir oyunda aktifliği arttırabilir ve yeterince insanı eğlendirebilirim. Rollerimi hem tanıtıma hem işyeri tanıtımına ve onlarca platformda paylaşma fırsatını da elde edeceğim bar açma izni verirseniz Betül Hanım :)]
İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: [Bar içerisinde içki ve sohbet. Onun dışında bolca diyalog ve medenice tartışma.Oyuncuları adaletli ve eğlenceli bir ortam sağlayacağım düzenli açacağım bar ile de bunu garanti ediyorum. Barlar her zaman aktifliği arttıran şeyler ve oyuncular da eğlenir adaletli yönetim olursa.]
İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: [Verdant Bluffs bilindiği gibi şehire yakın ve gayet güzel bir yer. Açılırsa eğer hem sokağın aktifliğini hem zencilerimin yaptığı sohbeti önemli oranda arttırır.Verdant Bluffs güzel bir bölge ve aktifliği fazlasıyla hakediyor bu bölge. Gösterişli evler ve tepede olan bölgesiyle hem aktifliği hem şehire yakınlığı açısından eşsiz benzersiz bir yer. Liberty oluşumu ve zencilerim ile birlikte burada uzun bir süredir varlık gösteriyoruz. Hem mekandaki olumlu yönde iletişimi hem eğlence hem de doğru dürüst toplumun kurallarıyla eğleneceğiz izniniz olursa.]

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Kusarika"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı señorita

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 26 Kasım 2023, 21:30
Toplam oynama: 357 gün, 1 saat
Camila Perez Lv.31
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Haziran 2023, 00:34
Toplam oynama: 3 gün, 10 saat
Hoffman Test Lv.31
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 17 Kasım 2022, 03:37
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Ynt: Vadim Reaper - Liberty 18-90's
« Yanıtla #1 : 28 Mart 2023, 16:38:23 »
Kişisel bilgiler kısmına daha detaylı bir şekilde yazın.
1

Çevrimdışı Kusarika

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vadim Montes Lv.35