Elimde silahla bir birime yakalandım, hiçbir şey yapmadan araca bindim kaçmaya başladım. Kaçıp kurtulmak yerine rol yapmak istedim, polisten kurtulmayacak şekilde biraz araçla ilerledim. Direkt ölümcül ihtar verildi, aradan en fazla 1 dakika bile geçmeden diğer ölümcül ihtar verildi ve m4'le araca ateş açıldı. Durdum, motoru falan kapattım. 10-66 yapacaklar, verdikleri komuta uydum, o kadar emote atmaya çalıştım. En sonda herkes araçtan indi, tekrar emote attım "Elini silahına atar, polislere döner." diye. Birkaç saniye animasyonu iptal etmekle cebelleştim, sonra sıktım. Adam shield ile yarını yokmuşcasına direkt yanıma geldi. Tak kelepçeledi elinde shield ile, akabinde biri geldi. Sürükledi araca attı. Rol yapmak istemiştim. Adamlar ne benim tamamen öldüğümden emin olmayarak rol yaptı, ne bir ilk yardım rolü nede bir şey. Tüm rol zevkim yerle bir oldu. Bu nedenden dolayı kimsenin ceza aldığını görmedim, aldığını da düşünmüyorum. Bunun ile ilgilenilmesi gerekiyor. Polisler robot gibi sadece kelepçe emoteu ve sürükleme emoteu atıyor. Karşısındaki oyuncunun rolünü etkiliyor.