[Los Hasto] Bu çete adı Los hasto dur çete lideri Jamal Allen dır Yerleri Jefferson dadır mahalerini çok saygılı davrarıır lar ama gerek tiyin dede çok sinirli ola biliyorlardır ve kendilerini bir aile gibi koruyorlar.
"Eroin Kralları" lakabını almışlar. Şimdi ise yakadaki.
Çete üyeleri birbirlerini aile olarak görür birbilerine cuzz (DAWN) diye seslenir.Bu birbirlerine olan hitap şeklidir
Çohunlukla yaptıkları iş silah satarlar.Mavi renk ile birlikte siyah rengi temsil etmektedir.
Ve bu mahalede bir ırkçılık yoktur sadece saygılı ve bu işlerden anlayan adamlar vardır
Yaşları git gide büyüyor ve daha da tehlikeli hale geliyorlar.
En yakın arkadaşı Jack Morgin ile bu işleri ilerletmeye çalış tırmaya devam ettiriyorlar.
Kendilerine şöyle demelerini hoşnanıyorlar Deli.
FOTORAFLAR-------------------------------------------------------------------------------------
ss: file:///C:/Users/lenovo/Desktop/WDyNq2.jpg
--------------------------------------------------------------------------------------
ss: file:///C:/Users/lenovo/Desktop/0zJNM9.png
--------------------------------------------------------------------------------------
Los Hasto-
KATILIM - MAHALEYE GELİP BEN SİZE KATILMAK VEYA GİRMEK TAKILMAK GİBİ ŞEYLER KULLANIRSANIZ SİZE TERS DAVRANIRLAR. BEN BURALARDA YAŞIYORUM İYİ ARKADAŞ ÇEVRESİ ARIYORUM KELİMELİRİNİ VEYA DAHA BİR ÇOK BUNE BENZEYER ŞEYLERİ KULLANIRSANIZ OLUMLU CEVAP ALABİLİRSİNİZ.
Jamal Allen Mahalede adı geçendir ve En iyi arkadaşı Jack Morgin dir
Jack Morgin En iyi arkadaşı Jamal Allen dir Uyuşturucu satıccısıdır
Jordyn Lee Mahalenin koruyucu diye biliriz bize çok saygılıdır