Boran, senin en kötü ve en pis huyun kafana göre hareket etmen, hiç bir şeyi dinleyip etmeden yapacağın şeyi yapman.
Ben mesela yiğit bana wp den blackpool u kuracağız diye mesaj attığında önemli bir ooc işim vardı sırf blackpool için önemli dediğim işten vazgeçip blackpool u tercih ettim daha sonra yiğitin planını öğrenince ben bu kadar boş yapmadımda sen niye yapıyosun
ha bu arada cevabını da vereyim, yiğit blackpool u kuracağız dediğinde yediremedin yine her zamanki gibi kafana göre hareket ettin yiğitin mesajlarını cevapsız bıraktın sistemsel birliği kapattın ettin şimdide pişman oldun
pişman olduğunu belli etmemek için şuan sıçtın ve dahada sıvazlamaya devam ediyosun
barış, iyi insansın fakat yanlış adamın yanındasın.
ben BLACKPOOL'UN kurulmasına karşı çıkmadım zaten. duyduğumda da giden gitsin, dost birliğimizdir dedim. fakat sonra ne oldu biliyor musun? bazı adamlar diyor, bizim factımız boranın factını geçecek, geçmek zorunda.
ee? bana burada tatava yapmayın, aynı şeyleri siz de görseniz siz de sorarsınız.
kafasına göre hareket eden yiğit, benden habersiz benimle ilgili şeyler yapıyor. neymiş kin tutanları bulacakmış da haberimin olmaması lazımmış ağzımdan kaçırırmışım, şuana kadar kaç planını zaten ağzımdan kaçırdıysam .p
ilk sorduğumda korkudan yanıt bile veremedi, tek diyebildiği bana mı güvenmiyorsun oldu. evet, sana güvenmiyorum artık yiğit, mutlu musun? dolandırıcının tekisin.