Cok bos yorum yapiyorsunuz cidden onayiniz var rahat 50 kisilik ekibiniz var cakma mafya diyorsunuz silahlari gunde 5 tane alionuz cakma mafya diyor aralarda daglar kadar fark var yakinda iyi bir kadro ile girecegiz santosa yorumum bu kadar devamini takmam.
47 kişiden sınav haftası, ailevi nedenler, internet sorunları vb. sebeplerden 13 14ü pasif, bana bildirdiler. kaldı sana 34 33.
bu sayının en az 15'i sadece hafta sonu oynuyor, kaldı sana 18. Kişi
hepsi aynı anda aktif olamıyor, al sana 10 aktif kişi.
outsider ve associateleri 'zorunda' kalmadıkça baskınlara götürmüyoruz. 6 kişi?
sana yeminim olsun, birliğimde silah alma rütbesi 4'ten (soldier) başlıyor (birliği silah almak için kullananlar, role katılmayanları engelleme maksatlı). millet benden rütbe istiyor. ee? kaldı sana silah alabilen 4 kişi falan. ki gerçekten öyle, o mike hill ve diğer 2 maskeliyi vurduğumuz fotoğrafta noblestan destek aldık, zaten 4 kişi deagle ile zırhlı aracı bozamayız.
şimdiiik, haftasonu geldik sayalım 12 kişi silahlı.
o 12 kişinin içinde olsa olsa 2 VIP var. çatışmalarda sizinle eşdeğeriz yani. ee? neyin boşunu yaptın?
videoda sen ve yanındaki ve o 3 kişili fotoğraftaki 1 kişi dışında bulunan kişileri ben düşürdüm. yani boş yapmanın manası yok.
Her gün dm mi atılır güzel kardeşim Falcon 13th street çetecileri yayy xd
Bi zamanlar Hammer kaptan vardı o olmasa buralara gelemezdiniz btw :-X
kesinlikle gömmüyorum seviyorum seni @Boraesma qrdşm
önemli olan dm atmak değil, onu herkes yapar. asıl önemli olan dmi atabilmek

hammer kaptan birileri yüzünden intihar etmiş, başımız sağolsun da eva ablamıza noldu hala bi haber yok
ben de seni seviorum cınım