Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[Ride-Along Başvurusu] John Doe [ÖRNEKTİR]

Başlatan Public Relations, 07 Mart 2023, 18:31:33
Okunma sayısı 1557 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Public Relations

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
[Ride-Along Başvurusu] John Doe [ÖRNEKTİR]
« : 07 Mart 2023, 18:31:33 »

CENTRAL BUREAU — PUBLIC RELATIONS DIVISION
news releases, information, media liaison

— RIDE ALONG BAŞVURUSU —

A. KİŞİSEL BİLGİLER

A1. Adınız: John
A2. Soyadınız: Doe
A3. Cinsiyetiniz: Erkek
A4. Doğum Tarihiniz: 26/08/1988
A5. Köken: Amerikan
A6. Telefon Numaranız: 000-000-0
A7. Açık Ev Adresiniz: 954, Jefferson, Los Santos, San Andreas
A8. Kan Grubunuz: 0rh-

B. GENEL YETERLİLİK

B1. San Andreas eyaletinde geçerli bir sürücü lisansına sahip misiniz?: Evet. San Andreas sınırları içerisinde geçerli bir sürücü lisansına sahibim.

B2. Herhangi bir psikolojik rahatsızlığınız bulunuyor mu?: Hayır. Herhangi bir psikolojik rahatsızlığım bulunmuyor.

B3. Dikbaşlı birisi misiniz? Programa dahil edildikten sonra sizden sorumlu memurların talimatlarını sorgusuz yerine getirebilir misiniz?: Hayır dikbaşlı birisi değilim. Program boyunca benden sorumlu memurların talimatlarını yerine getireceğimin garantisini veriyorum.

B4. Neden Ride Along programına katılmak istiyorsunuz?: Çocukluğumdan bu yana polisliğe meraklıyım. Ride Along programı sayesinde güzel şehrimiz Los Santos'un koruyucularını yakından tanıma, onların mesleki hayatlarında yaşadıklarını zorlukları bizzat görme fırsatı yakalayacağımı bildiğim için bu programa dahil olmak istiyorum.

B5. Hangi saat aralıklarında müsaitsiniz?: Öğlen 12:00 - 15:00 arası.

C. SORUMLULUK BEYANI

Programa katılabilmek için fiziksel ve zihinsel sağlımın yerinde olduğunu onaylıyorum. Eğer bu programa dahil edilirsem, olulabilecek risklerin farkındayım ve bu risklerden tarafımın sorumlu tutulacağını onaylıyorum. Ride-Along sırasında eşyalarıma gelen zarardan LSPD sorumlu değildir, eğer bir olay sonucunda değerli bir eşyam zarar görürse bu departman tarafından karşılanmayacaktır. Program sırasında kendimin ve yanımdaki memurların hayatını riske atacak davranışlar sergilemeyeceğim.

Ride-along sırasında yanında bulunacağım ilgili memurun talimatları dışında bireysel hareket etmeyeceğim ve onun talimatlarını dinleyeceğim. Bireysel aldığım bağımsız kararlar sonucunda başıma gelecek tüm olumsuz durumlar karşısında Polis Departmanını sorumlu tutmamam gerekiyor. Herhangi yasal bir iznim olmadan ses kaydı, video kaydı almamam gerektiğinin farkındayım. Eğer ride-along sırasında polis aracına bindirilen herhangi bir suçlu ile göz teması kurmamam ve diyaloğa girmemem gerektiğinin farkındayım. Ayrıca onları hareket veya mimiklerimle tahrik etmemem gerektiğinide biliyorum. Polis aracı içerisinde herhangi elektronik ya da donanımsal araçları kullanmayacağımın garantisini veriyorum.

C1. Tarih: 07.03.2032
C2. İmza: jdoe