Sistem onayli birligin hooduna gelip birlik liderine hakaret etmek ve oraya baskin atmak
Bak bakalim veriliyormu verilmiyormu birlik liderine ve bu kişisel degil birlik adina bir ck
Birlik liderine falan hakaret yokdu normalde ortada.
Birilerinin peşine düştük arac sizin sokaltaydı.
Konuştuk falan arkadaşım crash yedi bizde aracı tamir edip geldik bir baktık Damien arkadaşımız bağırarak insene çatıdan şu bu dedi bizimkilerde kime bağırıyo bu diyerek araçtan indi.
Ondan sonra sözlü bir tartışma oldu ve bende bağırarak dostluk bozulmasını istemem dedim.
Vursak herkesi vururduk orda ama yapmadık.
Sonra aradan zaman geçti bizim birlikte olmayan adama ateş edip "O abilerine söyle onların kafasını tren rayında ezicem" demişler,Ben oradada kendimi tuttum ve konuşarak anlaşılmasını istedim ve iki tane adamımı sizin sokağa dostmu,düşmanmı olduğumuzu öğrenmeye gönderdim fakat sizin gerçek sokak homiyeleriniz bizimkilere ateş açmış.
Zaten biz pusuda bekliyorduk araç içinde ve /cl'den düşmanız dediğinde gelip vurucaktık ki;
Demeye kalmadı silah sesleri duyuldu ve bir adamımı kovalarken sizi gördük ve gittik sıkarak hepinizi indirdik.
Olay bu,orda konuşmayabilirdimde ama iki kere benim adamıma sıkarsanız 22 kerede biz sıkarız.
Olay bu kadar basit ve net.
((MOBİL))