yazmıyım yazmıyım diyorum da yeter arkadaşlar, özene özene özünüzü yitirdiniz.
ya madem kültür bilmiyorsun neden böyle hareketler yapıyorsun?
))
hoov, crip, crim. Hoover, cripsin lingolarını kullanırken hiç mi yüzünüz kızarmıyor dostlar?

herkes kendi rolüne baksın demişsin sen kendi rolüne bakmıyorsun ki????
bize bakıyon 
Hoşuna gitmiyorsa tanıtıma girip hayran gibi incemele yavrum, burada sallayabiliceğin bir çok tanıtım var. Burası senin yerin değil, işine bak hadi. Nasıl zevk alıyorsam öyle yapıyorum, kimseyi de ilgilendirmez.
evet inceliyorum çünkü birliğindeki bazı arkadaşlar ne yapsak alıntılıyor. istersen hepsini yığayım buraya.
nasıl zevk alıyorsan öyle yap, kültürü ayaklarının altına al. he o zaman bir dahakine kaliteliyim diye gezmeyin dostlar meclisi 
Senelerce beraber durduğun yere sallayacak kalitede bir insansın kardeşim. Ne kültür bilgin ne rol bilgin bir gram umrumda değil. Senden en ufak bir şey bile çalmadım, İstediğin kadar kaliteden bahset. Ayrıca istediğimi çalar istersem aynısını kopyala yapıştır yaparım. Hoşnut değilsen tanıtıma bakmazsın. Kendi işine bak. Git sınavına çalış. Kasma bu kadar, onu bunu dökerim ayaklarını da geç. İnsan olarak kaliteli ol biraz. Çoluk çocuk gibi o bunu benden çaldı şu bunu benden çaldı yaptı ayaklarını geç. Senin de belirli şeyleri nasıl yaptığını biliyorum. Biraz yaşının adamı ol, tanıtımdan çık git sınavına çalış. 😘
Adam olsan senelerce beraber durduğun adamlara iki günlük çocukla küfürleştik diye bize hakaret etmezdin
bize kaliteden bahsedecek en son insansın, bence tanıtımdan değil de sesliden konuşalım. Ne dersin?
Hatır bilmez, saygısız adamlarla konuşacak tek bir kelimem yok. Kimseyi kimseye de tercih etmedim. Herkes kendi seçimini yaptı, bebeğim. Şimdi de kuyruk acısı çekmeye devam et. Delikanlı ol laflarının arkasında dur.
Ne hakaret ettim ne başka bir şey.
Evet scam tanıtımın ilk sayfalarında rolün var, yerin var. Şimdiyse bizi dalıyorsun. Ona şaşırıyorum bende 😂