Arkadaşlar tanıtıma atılan yorumlara cevap vermeyecektim fakat artık farklı bir seviyeye taşıdınız. Dediğiniz gibi elime silah dahi almadım, üç kişinin sizi aralıksız olarak düşürdüğünü gördüm. Kişi sayısını bilmiyorum, buna edit yaptım. Ek olarak belirtiyorum ki hiç birinize düşmanlık dahi vermedim. Buna rağmen sıktınız, size sıkanları kesinlikle onaylamıyorum. DMden şikayet açabilirsiniz, fakat ben de bana sıkan herkese şikayet açacağım. Yaptığım editlere bu kadar kudurmanıza gerek yok, rolüme laf eden arkadaşlar içinse yaklaşık olarak geride bıraktığımız sekiz tane birliiğin tanıtımına bakabilirler, şuan hatırladığım sekiz bu arada.
Link bırakmaya gerrek yok, hayranlar zaten bulur.

Ayrıca belirttiğim gibi, daha yeni başlıyoruz. Yapabiliceğiniz tek şey forumdan tanıtımımı kirletmek. Oyun oynuyoruz, oyunda rolümüzle kapışalım.

:'D
Denk olabilirseniz tabiii
Değişik değişik şeyler ortaya atmanıza da gerek yok, para karşılığı kimseeye adam vurdurmadık, bileğimiz de kolumuz da sağlam evelallah, hile diyecekseniz kanıtlarınızla gelin. Eğer diyemeyeceksiniz, yoldan çekilin ayak bağı olmayın. Rol zevkimi baltalamayın, yoksa olacakların fragmanını tekrar geçerim.

Tanıtımda ki çocukların yorumları silinenen kadar kısa süreli kilit.