Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD hakkında düşünceleri alalım.

Başlatan Hydraizm, 15 Eylül 2018, 00:19:11
Okunma sayısı 7177 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Surprise

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Haziran 2020, 19:20
Toplam oynama: 147 gün, 6 saat
Ynt: PD hakkında düşünceleri alalım.
« Yanıtla #100 : 10 Ekim 2018, 00:58:14 »
Fişeq

Çevrimdışı Kalbayt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 22:40
Toplam oynama: 228 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #101 : 11 Ekim 2018, 10:06:33 »
Okuyorumda boş yorumlardan ibaret bir post gibi geldi bana, kişisel düşüncenize saygım var ancak LSPD topluluğu Admin ve Helper kadrosundan oluşmuyor, En basitinden ben Normal Bir User olarak LSPD yönetimindeyim, Hydraizm ise forum  admini girip çıkan helpler elbetki olacak ancak içi dolu yorum atarsanız ona göre bilgilendirme verebiliriz, LSPD kendini koruyamıyor diyen arkadaşlar var, bizim amacımız dm atmak değil kuralına ve durumuna uygun bir şekilde ilerleyiş sağlamak lütfefn, böyle içi boş yorum yaparak kendinizi daha fazla düşürmeyin.
Sen de LSPD'deyken yetki almış, sonradan yetkisi alınmış bir kişisin Ganjaman, öyle değil mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum. Ayrıca userların da LSPD'ye girmesi, adminlerin çoğunun LSPD'de olduğu gerçeğine dokunur olmuş, bu da şaşırttı beni.

LSPD. De yetkliydi fakat günde belirttiğimiz gibi silahı gidicek diye kaç kişi q atıyor Kac kişiye şikayet atmak artık pd üyeleri için can sıkıcı duruma geliyor değil mi? Bu durumu siz yaşasaniz 30 dakikada bir sizde anlardınız . Pdnin halinden Pd illegalin hâlinden illegal anlar her zaman söylüyorum.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #102 : 11 Ekim 2018, 15:45:01 »
Okuyorumda boş yorumlardan ibaret bir post gibi geldi bana, kişisel düşüncenize saygım var ancak LSPD topluluğu Admin ve Helper kadrosundan oluşmuyor, En basitinden ben Normal Bir User olarak LSPD yönetimindeyim, Hydraizm ise forum  admini girip çıkan helpler elbetki olacak ancak içi dolu yorum atarsanız ona göre bilgilendirme verebiliriz, LSPD kendini koruyamıyor diyen arkadaşlar var, bizim amacımız dm atmak değil kuralına ve durumuna uygun bir şekilde ilerleyiş sağlamak lütfefn, böyle içi boş yorum yaparak kendinizi daha fazla düşürmeyin.
Sen de LSPD'deyken yetki almış, sonradan yetkisi alınmış bir kişisin Ganjaman, öyle değil mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum. Ayrıca userların da LSPD'ye girmesi, adminlerin çoğunun LSPD'de olduğu gerçeğine dokunur olmuş, bu da şaşırttı beni.

LSPD. De yetkliydi fakat günde belirttiğimiz gibi silahı gidicek diye kaç kişi q atıyor Kac kişiye şikayet atmak artık pd üyeleri için can sıkıcı duruma geliyor değil mi? Bu durumu siz yaşasaniz 30 dakikada bir sizde anlardınız . Pdnin halinden Pd illegalin hâlinden illegal anlar her zaman söylüyorum.
Yoo ben il legalim anlıyorum, pdyi seviyorum .d

Çevrimdışı suspectfucker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 13 Mayıs 2023, 22:58
Toplam oynama: 94 gün, 15 saat
« Yanıtla #103 : 11 Ekim 2018, 16:23:15 »

pdde olduğu zaman insalar "silah beleş zırh beleş ölsem ne olacak s*kerim gidipde maskelilerin peşine düşeyip çatışayim" diyip saçma saçma rollere giriyorlar

Çevrimdışı Muhammed

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Temmuz 2023, 20:00
Toplam oynama: 147 gün, 8 saat
Steven Elvis Lv.20
Son giriş: 21 Şubat 2023, 22:47
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #104 : 17 Ekim 2018, 18:35:22 »
Polisler ne bu gök biliyor ne bişey sanki oyun pdlerinmis gibi kendilerini büyük saniyorlar

Çevrimdışı TURKISHPOWA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Mayıs 2023, 00:27
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Köken: Japon
Son giriş: 19 Nisan 2023, 12:10
Toplam oynama: 374 gün, 8 saat
Son giriş: 04 Eylül 2023, 16:31
Toplam oynama: 3 gün, 1 saat
« Yanıtla #105 : 17 Ekim 2018, 18:38:24 »
Polisler ne bu gök biliyor ne bişey sanki oyun pdlerinmis gibi kendilerini büyük saniyorlar
Olay oyun PD'lerin değil, PD ortaya ağırlığını koymazsa, her dakika çatışma ( zaten sürekli yaşanıyor) görmekten bıkar artık insanlar.
Tamam DM'den zevk alan bir topluluk var ama aynı zamanda sokağında oturup mahalle rolü seven insanlarda var.
Her dakika Drive-BY görmek istemeyen.
Bizzat PDyi bu konuda seviyorum, mahallede gidip rol yaparken, her dakika sıkan kişiler olamıyor. PD korkusundan.
PD'de bu yüzden baskın olmalı.

Çevrimdışı Obayana31

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Matt Casey Lv.18
Köken: Rus
Son giriş: 03 Mayıs 2024, 01:16
Toplam oynama: 72 gün, 13 saat
« Yanıtla #106 : 18 Ekim 2018, 14:26:14 »

pdde olduğu zaman insalar "silah beleş zırh beleş ölsem ne olacak s*kerim gidipde maskelilerin peşine düşeyip çatışayim" diyip saçma saçma rollere giriyorlar
PD olduğum zamanlarda bazi manyaklar vardi adamlar para kasiyor diye kamyonlari çeviren adamlar gordum maskeli konusunda gelirsek zaten maskeli bir insan normal bir insan tavri sergilemez surekli şüpheli hareket eder PD dikkatini çeker

Çevrimdışı 4meizer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2024, 01:55
Toplam oynama: 63 gün, 1 saat
« Yanıtla #107 : 25 Ekim 2018, 00:50:17 »
sağlam ve eski kadroyu bir araya getiriyor gibisiniz, başarılar dilerim tekrardan

Çevrimdışı Felina

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Ağustos 2020, 02:17
Toplam oynama: 74 gün, 6 saat
« Yanıtla #108 : 25 Ekim 2018, 01:03:27 »
sağlam ve eski kadroyu bir araya getiriyor gibisiniz, başarılar dilerim tekrardan

Teşekkürler, emin olun LSPD daha düzgün ve bilgili kadrosu ile ve çeşitli birimleriyle tekrar aktif olacak, yanıtlanmamış NINER çağrısı bırakmamaya çalışacağız.

Çevrimdışı Bonnie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #109 : 25 Ekim 2018, 01:46:05 »