Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD hakkında düşünceleri alalım.

Başlatan Hydraizm, 15 Eylül 2018, 00:19:11
Okunma sayısı 7184 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ganjaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Otto Northey Lv.23
Köken: Meksikan
Son giriş: 14 Ekim 2022, 01:13
Toplam oynama: 142 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: PD hakkında düşünceleri alalım.
« Yanıtla #90 : 08 Ekim 2018, 11:25:56 »
Okuyorumda boş yorumlardan ibaret bir post gibi geldi bana, kişisel düşüncenize saygım var ancak LSPD topluluğu Admin ve Helper kadrosundan oluşmuyor, En basitinden ben Normal Bir User olarak LSPD yönetimindeyim, Hydraizm ise forum  admini girip çıkan helpler elbetki olacak ancak içi dolu yorum atarsanız ona göre bilgilendirme verebiliriz, LSPD kendini koruyamıyor diyen arkadaşlar var, bizim amacımız dm atmak değil kuralına ve durumuna uygun bir şekilde ilerleyiş sağlamak lütfefn, böyle içi boş yorum yaparak kendinizi daha fazla düşürmeyin.

Çevrimdışı mthn06

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Mihael Keehl Lv.14
Köken: İrlandalı
Son giriş: 25 Ocak 2019, 04:09
Toplam oynama: 77 gün, 12 saat
« Yanıtla #91 : 08 Ekim 2018, 11:35:23 »
Tuhaf bir yapilari var. Cogu helper/admin LSPD uyesi. Bos yolda ustume suren mi dersin, birden yolun ortasinda duran mi dersin... Biz yapsak saga cekip non rp drivingden ceza alacagimiz seyleri adamlar rahatca yapiyor. Bu kadar rahatlik istiyorsaniz turk rpsine cevirelim yunus birimleri falan olun. Kesisen bir yolda ikimiz de karsiya gecmeye caliyoruz kaza oluyor bir anda non rp drivingden kick yiyorum. Kirmizi isiklara uyalim o zaman. :D

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #92 : 08 Ekim 2018, 11:40:57 »
Okuyorumda boş yorumlardan ibaret bir post gibi geldi bana, kişisel düşüncenize saygım var ancak LSPD topluluğu Admin ve Helper kadrosundan oluşmuyor, En basitinden ben Normal Bir User olarak LSPD yönetimindeyim, Hydraizm ise forum  admini girip çıkan helpler elbetki olacak ancak içi dolu yorum atarsanız ona göre bilgilendirme verebiliriz, LSPD kendini koruyamıyor diyen arkadaşlar var, bizim amacımız dm atmak değil kuralına ve durumuna uygun bir şekilde ilerleyiş sağlamak lütfefn, böyle içi boş yorum yaparak kendinizi daha fazla düşürmeyin.
:)

Çevrimdışı Galahad

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Eylül 2023, 00:59
Toplam oynama: 132 gün, 14 saat
Köken: Rus
Son giriş: 03 Eylül 2023, 01:28
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #93 : 08 Ekim 2018, 12:17:55 »
Tuhaf bir yapilari var. Cogu helper/admin LSPD uyesi. Bos yolda ustume suren mi dersin, birden yolun ortasinda duran mi dersin... Biz yapsak saga cekip non rp drivingden ceza alacagimiz seyleri adamlar rahatca yapiyor. Bu kadar rahatlik istiyorsaniz turk rpsine cevirelim yunus birimleri falan olun. Kesisen bir yolda ikimiz de karsiya gecmeye caliyoruz kaza oluyor bir anda non rp drivingden kick yiyorum. Kirmizi isiklara uyalim o zaman. :D
Motorla 170le giderken polis aracı süren abi ESC'ye basınca aracı birden durdu, tam çarpmamak için sola kırdığımda ise peşime takıldılar ben de durdum suçsuz olduğum için. Her ne kadar 170 ile gittiğimi ve mantıklı bir şekilde sollamasam yolun ortasında birden  duran adama çarpıp öleceğimi belirtsem de 3k cezayı rol yapmadan yedim :d

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
« Yanıtla #94 : 08 Ekim 2018, 23:37:20 »
ortamı güzeldi ben varken her ne kadar katılamasam da özletmiyor değil :/

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Haziran 2019, 05:03
Toplam oynama: 30 gün, 3 saat
« Yanıtla #95 : 09 Ekim 2018, 03:06:47 »
Sen de LSPD'deyken yetki almış, sonradan yetkisi alınmış bir kişisin Ganjaman, öyle değil mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum. Ayrıca userların da LSPD'ye girmesi, adminlerin çoğunun LSPD'de olduğu gerçeğine dokunur olmuş, bu da şaşırttı beni.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
« Yanıtla #96 : 09 Ekim 2018, 06:34:01 »
Her şeyi anlarım da GuardMatheus niye haberci birliğinde pursuit sırasında en başta yer alıyor ve taksiyle yolumuzu kesmeye çalışıyor?

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #97 : 09 Ekim 2018, 08:46:44 »
Sen de LSPD'deyken yetki almış, sonradan yetkisi alınmış bir kişisin Ganjaman, öyle değil mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum. Ayrıca userların da LSPD'ye girmesi, adminlerin çoğunun LSPD'de olduğu gerçeğine dokunur olmuş, bu da şaşırttı beni.
Yetkisi halen duruyor ki

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: