Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD hakkında düşünceleri alalım.

Başlatan Hydraizm, 15 Eylül 2018, 00:19:11
Okunma sayısı 7206 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı wildy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: PD hakkında düşünceleri alalım.
« Yanıtla #70 : 19 Eylül 2018, 22:23:22 »
Pdde bi ben sivil gibi rol yapıyodum hangi pd sivillerle idlewoodda oturup rol yapıyor gösterin her şeyimi  vericem

Çevrimdışı Hydraizm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Kasım 2022, 18:40
Toplam oynama: 192 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #71 : 19 Eylül 2018, 22:30:20 »
@KaLPaZaN öncelikle, sivil izni konusuna gelelim. Sen PD'sin siville bir işin yok, eğer yönetim gerekli görmezse sivil iznini alır. Bu kavram her zaman böyledir, şuan da olduğu gibi.

"Ancak, LSPD bir sıralar 54.ST'ye giremiyordu." Bölgeye girip bütün evleri aradığımızı hatırlıyorum, hatta 3 gün boyunca kapalı kalmıştı. Bunları da hatırlamanız gerekiyor, ek olarak baktığımda /me elindeki AK-47 model silaha tekme atar. Bunun neresi yanlış? LAPD de, bir suspect düştüğünde direkt olarak silahına tekme atılıp kişiden uzaklaştırılıyor. Bu bir kuraldır, yanlış değil. Araştırarak daha detaylı bir şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz.

Evlere ve kasaba baskınlarına gelecek olursak, bir sıralar illegal faaliyet acayip bir şekilde çoğalmaya başlamıştı. Sokakta terörist gibi sırtında AK-47 ile gezenlerden geçilmiyordu, bölgeler arandı. Belirli silahlar ele geçirildi, hepsinin tek tek detaylı bir şekilde rolleri yapıldı. Son altı ay içerisinde, genel olarak bir arama gerçekleştirdik. Fakat bu sefer kasabalara girmedik, sadece şehir arandı. Normal ve olağan bir durum.

54ST. olayının birden fazla durumu vardı, bu ne gibiydi? GOV'un badcop yaparak 54ST'ye destek vermesi, roller açısından yani PD açısından zor bir duruma sokuyordu, her şey IC mantıkla ilerlediği için -ki bu Governor gibi bir rütbeyse zaten o an Teğmeni görevinden alabiliyordu, bir nevi yüzbaşı gibi düşünebilirsiniz. Daha fazla sebeplerde var, fakat anlatmaya zaman yeteceğini pek zannetmiyorum.

@Emirbey güzel bir yorum olmuş, genel olarak baktığımızda hiç kimse PD şurada muazzamdı, efsaneydi gibi bir konuşma geçiremez. 10 yıldan fazla sa-mp ortamında genel olarak her bir şekilde sorun çıkıyor. Evet, PD'nin bazen araç sürüşlerinde sorun görüyoruz, hatta ek olarak işlemlerini uyguluyoruz. Bunu tek taraflı düşünmeyin, onların hatası olduğu kadar sizin de hatanız olabiliyordu. Yapılan hiç bir iş, hatasız olmaz. Kısacası, hatasız kul olmaz videolarını ara sıra izliyordum. En azından gördüğüm kadarıyla, güzel videolar gördüğümü söylemek isterim. Bu zamana kadar verdiğiniz emeklere de aynı zamanda teşekkürlerimi belirttim. PD rolleri tabi ki bir yerden sonra sıkıyor, aslında roller tamamiyle sizin elinizde olan bir durumdu. Siz zevk aldığınız sürece herhangi bir sorun çıkmazdı.

@OguzBerkay anlatılan her kavram, doğru olacak diye bir şey yok. Bunu şimdiden size belirtmek isterim genel olarak evet bazen /q atan insanlarla karşılaşmıyoruz değil, fakat bir o kadar da rollerine düzenli bir şekilde uyum sağlayıp, gerekli yaralı rollerini ve fear-rp yapan arkadaşları da görüyoruz. Her oyuncunun PD'yi denemesini, görmesini isterim. Umarım bir gün sizi aramızda görebiliriz.

Çevrimdışı DREADZY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Kasım 2021, 04:48
Toplam oynama: 1 gün, 7 saat
« Yanıtla #72 : 19 Eylül 2018, 23:31:03 »
@KaLPaZaN öncelikle, sivil izni konusuna gelelim. Sen PD'sin siville bir işin yok, eğer yönetim gerekli görmezse sivil iznini alır. Bu kavram her zaman böyledir, şuan da olduğu gibi.

"Ancak, LSPD bir sıralar 54.ST'ye giremiyordu." Bölgeye girip bütün evleri aradığımızı hatırlıyorum, hatta 3 gün boyunca kapalı kalmıştı. Bunları da hatırlamanız gerekiyor, ek olarak baktığımda /me elindeki AK-47 model silaha tekme atar. Bunun neresi yanlış? LAPD de, bir suspect düştüğünde direkt olarak silahına tekme atılıp kişiden uzaklaştırılıyor. Bu bir kuraldır, yanlış değil. Araştırarak daha detaylı bir şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz.

Evlere ve kasaba baskınlarına gelecek olursak, bir sıralar illegal faaliyet acayip bir şekilde çoğalmaya başlamıştı. Sokakta terörist gibi sırtında AK-47 ile gezenlerden geçilmiyordu, bölgeler arandı. Belirli silahlar ele geçirildi, hepsinin tek tek detaylı bir şekilde rolleri yapıldı. Son altı ay içerisinde, genel olarak bir arama gerçekleştirdik. Fakat bu sefer kasabalara girmedik, sadece şehir arandı. Normal ve olağan bir durum.

54ST. olayının birden fazla durumu vardı, bu ne gibiydi? GOV'un badcop yaparak 54ST'ye destek vermesi, roller açısından yani PD açısından zor bir duruma sokuyordu, her şey IC mantıkla ilerlediği için -ki bu Governor gibi bir rütbeyse zaten o an Teğmeni görevinden alabiliyordu, bir nevi yüzbaşı gibi düşünebilirsiniz. Daha fazla sebeplerde var, fakat anlatmaya zaman yeteceğini pek zannetmiyorum.

@Emirbey güzel bir yorum olmuş, genel olarak baktığımızda hiç kimse PD şurada muazzamdı, efsaneydi gibi bir konuşma geçiremez. 10 yıldan fazla sa-mp ortamında genel olarak her bir şekilde sorun çıkıyor. Evet, PD'nin bazen araç sürüşlerinde sorun görüyoruz, hatta ek olarak işlemlerini uyguluyoruz. Bunu tek taraflı düşünmeyin, onların hatası olduğu kadar sizin de hatanız olabiliyordu. Yapılan hiç bir iş, hatasız olmaz. Kısacası, hatasız kul olmaz videolarını ara sıra izliyordum. En azından gördüğüm kadarıyla, güzel videolar gördüğümü söylemek isterim. Bu zamana kadar verdiğiniz emeklere de aynı zamanda teşekkürlerimi belirttim. PD rolleri tabi ki bir yerden sonra sıkıyor, aslında roller tamamiyle sizin elinizde olan bir durumdu. Siz zevk aldığınız sürece herhangi bir sorun çıkmazdı.

@OguzBerkay anlatılan her kavram, doğru olacak diye bir şey yok. Bunu şimdiden size belirtmek isterim genel olarak evet bazen /q atan insanlarla karşılaşmıyoruz değil, fakat bir o kadar da rollerine düzenli bir şekilde uyum sağlayıp, gerekli yaralı rollerini ve fear-rp yapan arkadaşları da görüyoruz. Her oyuncunun PD'yi denemesini, görmesini isterim. Umarım bir gün sizi aramızda görebiliriz.
Umarım aranıza katılacağım, çabalayacağım.Alımların açılmasını bekliyorum sadece.

Çevrimdışı hastagcan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 20 Aralık 2021, 22:47
Toplam oynama: 107 gün, 13 saat
« Yanıtla #73 : 25 Eylül 2018, 15:42:47 »
Serverde ki /q çekenlerle, DM yapanlarla uğraşan bir ekip, Emekleri Hiç'e Sayılamaz  :P

Çevrimdışı Gape

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 15 Mayıs 2023, 12:53
Toplam oynama: 70 gün, 20 saat
« Yanıtla #74 : 25 Eylül 2018, 19:00:28 »
Çatışma esnasında bagajdan zırh çekme 1,CR yaparak PİT'de değil bildiğin CR atarak kişiyi durdurmak bunu yapan bir admin.

Çevrimdışı Kalbayt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 22:40
Toplam oynama: 228 gün, 1 saat
« Yanıtla #75 : 25 Eylül 2018, 23:12:13 »
Serverde ki /q çekenlerle, DM yapanlarla uğraşan bir ekip, Emekleri Hiç'e Sayılamaz  :P

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Haziran 2019, 05:03
Toplam oynama: 30 gün, 3 saat
« Yanıtla #76 : 25 Eylül 2018, 23:59:53 »
Serverdaki /q çekenler ve DM yapanlarla uğraşan ekibin yetkililer olduğunu sanıyordum.

Çevrimdışı Toprak Can

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Brain Gold Lv.12
Son giriş: 16 Mart 2019, 22:47
Toplam oynama: 17 gün, 6 saat
« Yanıtla #77 : 26 Eylül 2018, 19:19:28 »
Pd herseyin iyisini yapiyor illegaller yakalanmak icin herseyi yapip yakalaninca agliyorlar ve direk /q

Çevrimdışı hastagcan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 20 Aralık 2021, 22:47
Toplam oynama: 107 gün, 13 saat
« Yanıtla #78 : 28 Eylül 2018, 15:44:17 »
Serverdaki /q çekenler ve DM yapanlarla uğraşan ekibin yetkililer olduğunu sanıyordum.

Bütün Admin Helper Vs. Zaten PD'de Olduğu İçin, Aynı Şeyi Söylüyoruz :)

Çevrimdışı #Çağatay

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 07 Ağustos 2022, 22:28
Toplam oynama: 293 gün, 20 saat
Marly Hammer Lv.30
Köken: Kanadalı
Son giriş: 29 Mayıs 2022, 18:04
Toplam oynama: 10 gün, 9 saat
Köken: İrlandalı
Son giriş: 07 Mayıs 2022, 14:27
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
« Yanıtla #79 : 29 Eylül 2018, 08:42:29 »
Adminlerin çoğunluğu PD'de bulunuyor, dağılmaları gerektiğini düşünüyorum.