julissa'nın bir günlüğünden
Araç hırsızlığı, 11 eylül
 | 11 Eylül'ün gecesinde Montgomery ile Los Santos'un bağlanan yolunda cheetah gördük, çalıyorlardı. Biz çalmak istedik ve camdan sarkıp ateş açmaya başladık. Bir süre çaldık, benzin bittiğinden bir grup yani ben ve Sean benzin aldık, diğer ikimiz ise aracı korudular. O sırada aracın sahibi geldi ve yanında bir polis vardı. Aracı süren kişi silahını çıkarttı çatışma çıktı. İkinci grup vurulduğunu anladık ve hızlıca benzin bidonlarıyla araçla oraya ilerledik, camdan sarkan Steven düşmanlarımıza camdan sarkarak ateş etti. Aracın sahibini yaraladı, arkadaşını yaralayacakken mermisi bitti. Ben ise cover aldığı araca çarparak onu yaraladım. Silahımı alıp sivildeki polis ile çatışmaya girdim, polisin gözünü bağladım, cheetahı tekrar çalmak istedik. Bir NRG geldi, dağa çıkıp AK-47 ile ateş etmeye başladı, mermimiz bittiğinden dolayı dağ yolundan kaçtık, kaçarken diğer düşman olduğumuz mafyayla karşılaştık. Berlin önden gittiği için Sean ile arkada kalmıştık. Silah çekip bizi yaraladılar. Bir süre onları oyaladık, arkasından gelmediğimizi fark edince zırhlı tahoma ile 8 kişinin arasına girdi, silahlı kişileri vurdu ve oradan uzaklaştık. |