Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Grove Street:Ghetto Boyz

Başlatan JamesBond, 14 Eylül 2018, 16:17:47
Okunma sayısı 2836 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Eylül 2021, 22:33
Toplam oynama: 98 gün, 10 saat
Birlik: ***ndy
« : 14 Eylül 2018, 16:17:47 »

Küçüklük
Her şeyin başladığı an her şeyin boka sardığı an.O gözümü açtığım gün gözümü açtığında ilk sözün anne olur değil mi ? Yalan ilk açıldığında ben neden buradayım olur üsteki insanlar o kadar aklına soktu ki bunu kafayı yedin.Hadi ama kim doğduğu gibi ismini bilmediğin kadının lakabını söyler ki ? Kendimizi kandırmayalım esiriyiz bu lanet yerin.Küçüklüğümde yaşadığımda bir anıyı anlatayım sana o zaman kabullenirsin,tam hatırlamıyorum ama elimden geldiği kadar anlatacağım.Küçükken annem bana gidip çocuklarla oynamamı söylerdi bense hep oturup çizgi filim izler kendi kendime vakit geçirirdim,düşünsenize anneniz size yalan konuşuyor.Oturup televizyon izlerken mutluydum bir gün fişini çekti televizyonun beni dışarıya zorla çıkarttı çıktım.Bazı çocuklarla konuştum bir an harbiden çok güzel olduğunu sandım,yoldan giderken çocuğun kafasına top çarptı.Canı acıdı gülüp geçti,kendi kendime düşündüm bunun neresi mantıklı çocuk acı çekiyor ama gülüp geçiyor bumu eğlenceli neyse.Top oynamaya gittik beni arkadaşlarıyla tanıştırdı konuştuk sohbet ettik,top oynamaya çağırdılar kabul ettim gittim.Oyuna başladık oynuyoruz sırf skor yüzünden kavga çıktı oyun bitti,kavga etmeye başladılar birinin kafasına taş vuruldu yere yattı.Annesine babasına koşarak haber verdiler,oturup düşünüyordum bende eee bumu eğlenceli bende mi sorun var acaba ? Sonra ambulans falan geldi çocuğu alıp getirdiler biz arkadaşla devam ettik.Akşama yaklaşıyorduk mahallenin arka sokağına girdik çocuklarla korku oyunu oynuyorduk.Saçma çocuk oyunları işte tam gittiğimiz yerde etrafımızı bazı zenciler sardı.İlk önce oyunun bir parçası sandım dalga geçtim yüzüme yumruğu yeyince anladım bu oyunun bir parçası değil.Paramızı istediler üzerimde para yoktu herkes paralarını attı ve gitmelerine izin verdiler eee benim para yoktu ben ne yapacaktım ? Yok desem de inanmadılar üzerimi aradılar olmadığını görünce beni dövmeye başladılar.Gelecek sefer para getir aptal deyip üzerime tükürdüler oturup orada ağladım.İlk kez canım acımıştı ama dövüldüğüm için değil,annem bana yalan söylemişti dostların seni bırakmaz demiştiler herkes kendi canı için savaşıyordu.Beni takan bile olmadı orada annem dışarının acısız ve neşeli olduğunu söyledi ama şu halime bak,belkide sorun bende diğerlerinin göre bildiği şeyleri göremiyordum.Gece saatleri babam geldi beni buldu kaldırdı yüzüme baktı bir şey söylemeden eve doğru götürdü.Annem yaralarımı temizliyor mikrop geçmemesini sağlıyordu gözümü kısıp annemin yüzüne baktım.Bir şey söylemeden yatağıma gittim,1 2 ay sonra Vice city'e taşındık.Orada da işler o kadar iyi gitmedi aslında.
Orta yaşlar,ilk kafa
Vice City'de bir kaç yıl daha dışarıya çıkmadım daha doğrusu annem ve babam izin vermedi.Okula gitme vaktim geldiğinde artık dışarıya çıkacaktım,çıktımda yine bir kere daha okula gittim ilk 2 gün falan fena değildi aslında.1 hafta sonra televizyon da çizgi filim izlerken eve babam geldi kızgındı açtı haberleri,başladı izlemeye babamın elinde kumandayı alamadığım için bende izledim.Haberlerde babamı sinirlendiren bir şey vardı tam olarak ne olduğunu anlayamasam da his ediyordum,görüyordum.Haberlerde uyuşturucu işinden falan diyorlardı anlayamıyordum uyuşturucu ne babam niye kızdı falan anlayamadım.1 ay sonra okul çıkışında eve dönerken köşede birini gördüm oturup yatıyor gülüyordu,içimden ne oluyor acaba deyip yanına yaklaştım.Bayım ,bayım iyi misiniz dedim bana baktı gülümsedi eliyle yanıma otur işareti yaptı neden olmasın deyip oturdum.Saat daha erken çok vaktim var,ona ne olduğunu sordum.Bana yanında bulunan kutudan biraz toz verdi,elime döktü burnuma doğru çekmemi gösteren bir hareket yaptı.Yaptım kahkaha atmaya başladım gülüyordum bir birimize bakıyorduk kahkaha atıyorduk,kafam dönüyordu birden kafamın arkaya doğru gittiğini his ettim gözüme bir karanlık geldi.Yavaşça gözümü kapadım sanki sonsuza kadar bir uykuya dalacağım diye his ettim,gözümü kapadım derin bir nefes alıp uykuya gittim gündüz herkesin içinde.Gözümü açtığımda geceydi yanımda da adam yoktu.Babamın kızacağını düşünüp eve doğru koştum kafam hayla dönüyordu arada yere düşecek gibi oluyordum.Eve geldiğimde babam evde bana bir tokat attı,ne yaptın sen dedi ? Ne yaptım dedim,bana doğruyu söyle evlat dedi yalanlara vaktim yok olanları konuştum babam oturdu benle uyuşturucunun çok kötü bir şey olduğunu kafama adeta sokmaya çalıştı.Son bir kez uyarıyorum dedi,haberlerde bu sabah gördüğüm şeyin onunla alakalı olduğunu ondan habersiz aracının bagajına uyuşturucu yüklendiğini ve bir yere götürmesi için emir verildiğini anlattı,yolda onu polisler durdurmuştu bu yüzden eve geldiğinde kızgındı.Kafamı iki kez salladım onaylıyorum anlamında ufak bir gülümseme atıp beni yatağa gönderdi.Kısa süre sonra babam işten kovuldu bu yüzden Santos'a geri dönüp okulumu burada okumak zorunda kaldım.
Santos,ilk küçük market soygunu

Santos'a geri döndüğümün üzerine 4 yıl geçmişti okul kötü gidiyor annem hastalanmıştı,ben zaten ergenlik döneminde her şey üzerime geliyor karışık olan kafam daha çok karışıyordu.Bir gün okul arkadaşımla bara gitmiştik,içtik kafayı bulduk güldük eğlendik istemediğimiz bir şekilde kavga çıktı.Kavgada dayanamadım masanın üzerinden birayı alıp kişinin kafasına geçirdim yere yıkıldı,elime baktım kan kafasına baktım şişe kırıntıları çok sürmedi kendime gelip nefes almasını kontrol ettim ölmüştü.Herkes kaçtı oradan barın sahibi geldi bana sertçe bir tokat attı bir koltuğa oturttu,üzerime bağırdı senin yüzünden bütün müşterilerim kaçtı seni şanslı domuz ben iyi biriyim şanslısın,yarına kadar 3 bin dolar istiyorum yoksa polisi başına salarım,anladın mı ? Bense e-evet dedim beni oradan kovdu dışarıya çıktım oturup arkadaşla konuşuyor ne bok yiyeceğimi düşünüyordum.Bir sigara almak için küçük bir gece marketine girdim,arkadaş kulağıma fısıldadı tek çare bu diye dönüp yüzüne baktı kasiyere yakınlaştı.Biraz sohbet etti bende dikkatlice onu izliyordum,biraz daha yakınlaştı kasiyere elini cebine attı bir bıçak çıkarttı kasiyerin boğazına sapladı bana bağırdı çabuk çabuk.ona baktım korkmuştum ama kendimi yitirmedim paraları aldım ve bir poşete doldurdum koşarak uzaklaştık oradan,uzun sürmedi ki bir birimizden ayrıldık ve eve doğru döndük paralar bende kalmıştı.Eve geldiğimde herkes uyumuştu yatağımda uzandığımda içimde farklı bir duygu suçluluk duygusu his ediyordum,sabah uyanıp aynı yoldan bara doğru ilerledim.Poşet elimde yüzümü elimde kapatmış bir şekilde olay yerindeki polislerin yanından geçtim,paranın bir kısmını batın sahibine verdim 2 bin dolar bana kaldı 1 ay evden çıkmadım.Oturup sürekli bu olay hakkında düşünüyordum.
Grove Street,uyuşturucu satışı

Büyüdükçe düşüncelerim değişiyordu artık ölüm ve öldürmek hakkında sıkça düşünüyor uyuşturucu satmaya başlayıp içmeye başlamıştım.Babam kanser yüzünden ölmüş annem delirmiş hastaneye yatmıştı,yalnızdım üşüyordum.Paraya ihtiyacım vardı peşimde sözde dost olan köpekler vardı,hepsi uyuşturucunun peşindeydi etimin tek tek yenildiğini düşünüyordum.Sabah açılıyor yüzlerine gülüyordum kendimi kandırıyor,akşam ava çıkıp birini avlıyordum.Evimi satıp Grove Street'te taşındım evler ucuzdu ve uyuşturucu piyasası o sokakta daha iyi gidiyordu,para durumunda iyiydim bir araba,ev,kızlar ama hiç biri gerçek bir şeyin yerini tutamıyordu ailemin.Sabah eğlenen çocuk akşam bağırarak ağlıyordu,bir kaç dostum vardı oralarda.Ailem gibi olmaya başlamıştılar,en iyi zamanım onlarla geçirdiğim vakitlerdi hiç biri boşa gitmiyordu.Uyuşturucu satıp parayı kazanıyordum silah işine bulaşmıyor uyuşturucuya bakıyordum,onlarda öyleydi.Bir gün bir karara vardık grove street'te bizden başka uyuşturucu satan herifleri temizlemek.Geceleri ava çıkıyor onları yanımıza çağırıyor alıcıymış gibi davranıp kafalarına sıkıyorduk,uyuşturucularını alıp satıyorduk.Bu bazılarının dikkatini çekmiş olmalı ki drive-by yedik.Bazılarımız vurulsa da kimse ölmedi o gün bir daha farkına vardım ailem keçici ölecek,gece oturup düşündüm bira içtim uyuşturucu çektim burnuma doğru.Oturup ailemi düşündüm ama farkına vardım hepsi saçma sapan işlerdi bu güne kadar ailem için neleri yaptım ama geri dönüşü ne oldu ? Sadece bir gülümseme ve en iyisi sensin mi ?Cidden buna değer mi,bunca şeye sadece bu iki laf ? Yattım uyudum sabah olunca dışarı çıktım bizimkileri topladım oturup konuştuk işi ticarete bağlamamız gerektiğini söyledim,daha büyük işler yapmamız gerekiyordu.Onayladılar birleştik tek bir güç haline geldik aile yerine.Sonunda anlamıştım aile değil güç önemli ticaret para,bunca şeyden sonra teşekkürler en iyisin gibi laflar alacaksam sadece gerek yok.Ben böylede yaşaya bilirim.
Kübalılarla ufak bir iş
İşler ilerliyorken ben daha fazlasını istiyordum,kübalı bir kaç kişinin Santos'a iş yapmak için geldiğini duydum.Duyar duymaz onları aramaya koyuldum Santos'un pek çok yerini arasam da adamlar sanki hayalet görünemiyor,konuşulamıyor nasıl bir iş bu.Sonunda eski bir dost sayesinde onlarla anlaşma ayarlaya bildim 120 gram uyuşturucu alacaktım,gece eve geldiğimde oturdum düşündüm neden uyuşturucuları alıyorum onlar zaten benim.Aynada kendime baktım gülümsedim yerime uzandım ve uyudum,yarın oluca bizimkilerin yanına gittim.Ufak bir göz gezdirdim hepsine hepsi kafayı bulmuştu yanıma topladım bagajdan bir kaç silah alıp ellerine tutuşturdum,iş var dedim olayı anlattım ben uyuşturucuları tam alacakken siz adamları vurup öldüreceksiniz dedim.Anlaştık onların payı için,akşam olunca Santa Maria sahiline doğru ilerledik.Kübalılarla buluştuk onlarla biraz konuştum her şey yolunda gidiyordu bizimkiler hazırdı.Elimi çantaya attım ve elimdeki çantayı onlara doğru attım,çantayı açtılar ve içinin boş olduğunu görüp yüzüme baktılar.Seni lanet herif dediler,olayı anlamışlardı bizimkiler adamları taradılar olay bittiğinde önümde yatıyorlardı araçlarındaki bir kaç gramı da  alıp oradan uzaklaştık.Polis olay yerine gece geldi ama bir delil bulamadı,bense aynada kendime bakıp hayla gülüyordum.

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Grove Street:Ghetto Boyz
« Yanıtla #1 : 14 Eylül 2018, 16:18:38 »
Ölü Adam Hayatı(Dead Man Life)
Ölü adam hayatı Ghetto Boyz çete üyelerinin şuan ki yaşam tarzıdır.Anlamı ne kadar uyuşturucu içersen iç,ne kadar kafayı bulursan bul,her zaman saygılı ol ve haddini aşma.Ghetto Boyz'daki herkes bu yaşam tarzını sahiplenmiştir bu yüzden hiç bir zaman kafayı buldukların da kendilerini belli etmezler.Bu çetedeki üyeler pek çok zaman uyuşturucu çekerek dolaşsalar da bunun sebebi Ölü Adam Hayatı yaşam tarzını kullanıyor olmalarıdır.Asıl anlamına derinden anlamına gelirsek,manası şudur Ghetto Boyz üyeleri hayatının büyük bir kısmını uyuşturucu içip kafayı bulmakla ve satmakla geçtiği için.Ölü adam hayatı derler.

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 14 Eylül 2018, 16:18:50 »
Çete içinde kullanılan sözler.
Uyuşturucu içmiş ve kafayı bulmuş bir adama - YS derler anlamı (You Sleeping).
Silah satan adama-GM(Gun Market) derler.
Homie,Dawg,Dogg yerine bazı sözler daha kullanırlar-MF(My Frieand),MM(My Man),MN(My Nigga),B(Brother),MB(My Brother).
Baskına ve drive by'a giderken kullanılan sözler-KAG(Kill All Guys),BWS(Brother Was Shot),p(Police),TPAA(The police are approaching).
Sözlerin dilimizde anlamları-YS(Uyumuş adam),GM(Silah Marketi),MF(Benim dostum),MM(Benim adamım),MN(Benim zencim),B(Kardeş),MB(Benim kardeşim),Kag(Bütün adamları öldür),BWS(Kardeş vuruldu),P(Polis),TPAA(Polis Yaklaşıyor).

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 14 Eylül 2018, 16:34:46 »
Bu zenciler kafayı bulmuş

((Yanlış görünen harfler için özür dilerim yapa bileceğim bir şey yok,samp Türk harflerini böyle algılıyor mta algılamasa da samp da bir sorun var.Ama elimden geldiği kadar okuna bilir yapacağım))

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Ağustos 2020, 20:31
Toplam oynama: 148 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #4 : 14 Eylül 2018, 16:41:59 »
Ck Politikası
*Birliğe girdiğiniz 24 saat sonra ck hakkınız elime geçer.
*10 bin dolar vererek kan parasını ödeyip ck olmadan çıka bilirsiniz birlikten.
*Her hangi bir ihanet de sorgusuz ck olursunuz
Bunu yazmana gerek yoktu, başarılar.

Çevrimdışı narsist

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: