Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sistem onayli birlikler

Başlatan nappyhead, 14 Eylül 2018, 16:01:47
Okunma sayısı 2365 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nappyhead

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Mart 2024, 00:52
Toplam oynama: 96 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Sistem onayli birlikler
« Yanıtla #10 : 14 Eylül 2018, 20:33:06 »
Gerek yok Çünkü Hood sistem onaylı birliklerin yeridir.Eee o işaret nereye konulacak? Orası Hood mu?
Hood onayli birlikte hooda gidince "burasi x adli birligin hoodudur fear rp uygulayin"der ve haritada kuru kafa vardir pek kural ihlali yapilmaz
Fakat sistem onayli birlikte hic bir sey yok sistem onayli oldugu belli degil ve sistem onaysiz birlikler sistem onayli birligi basiyor sinrada 'Bilmiyorduk' bahanesi geciliyor bu tarz sacma sapan bas agrilarindan kurtulmak icin bir belirti ve yazi gelmesini istiyoruz.
Bence yeterince acik oldu
İşte nereye konulacak HOODSUZ BİRLİKLERİN BELİRLİ BİR YERİ YOK konulamazki briyere
Ya hu en azindan hood bellendigi yerden gecerken sistem onayli birik tarzindan bisey bahsediyorum

Çevrimdışı Veronica

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Temmuz 2020, 20:46
Toplam oynama: 15 gün, 22 saat
« Yanıtla #11 : 14 Eylül 2018, 20:46:24 »
Gerek yok Çünkü Hood sistem onaylı birliklerin yeridir.Eee o işaret nereye konulacak? Orası Hood mu?
Hood onayli birlikte hooda gidince "burasi x adli birligin hoodudur fear rp uygulayin"der ve haritada kuru kafa vardir pek kural ihlali yapilmaz
Fakat sistem onayli birlikte hic bir sey yok sistem onayli oldugu belli degil ve sistem onaysiz birlikler sistem onayli birligi basiyor sinrada 'Bilmiyorduk' bahanesi geciliyor bu tarz sacma sapan bas agrilarindan kurtulmak icin bir belirti ve yazi gelmesini istiyoruz.
Bence yeterince acik oldu
İşte nereye konulacak HOODSUZ BİRLİKLERİN BELİRLİ BİR YERİ YOK konulamazki briyere
Ya hu en azindan hood bellendigi yerden gecerken sistem onayli birik tarzindan bisey bahsediyorum
Açıkça anlatıyım şimdi Sistem Onaylı bir birlik bir yere KÖKLENİRSE YER BELİRLERSE VE ORADA TAKILIRSA VE ORANIN SAHİBİ SAYILIR İSE orası Hood olur biryer Hood değilse o yer o birliğin değildir! İster anla ister anlama

Çevrimdışı Veronica

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 14 Eylül 2018, 21:29:58 »
Orada bilmiyoruz falan hikaye.DM çiye heryer aynı.

Çevrimdışı nappyhead

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 14 Eylül 2018, 22:06:28 »
Aynen oyle iste bilmiyoruz bahanesi sunamaz hale gelirler

Çevrimdışı Veronica

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 14 Eylül 2018, 23:28:02 »
Aynen oyle iste bilmiyoruz bahanesi sunamaz hale gelirler
Kardeşim hoodsuz kişilerin belirli bir yeri yoktur! Böyle birşey olmaz

Çevrimdışı HeadNegro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Crilose Lv.11
Son giriş: 26 Eylül 2020, 01:38
Toplam oynama: 34 gün, 19 saat
« Yanıtla #15 : 15 Eylül 2018, 01:11:24 »
Dostum birlikler kurulduğu vakit zaten herkes bir mekan belirliyor kendisine. Hood onayı olmayanların mekanı yoktur demeni anlamlandıramadım açıkcası. Bu cidden oyuna eklenmeli sistem onaylı olan birliğimiz onaysız birlikler ve siviller tarafından günde 3-4kez basılıyor. Şikayet açıyoruz tabii ki ama bu bir yerden sonra inanılmaz can sıkıcı hale geliyor. Bunun oyuna eklenmesi bizleri büyük bir dertten kurtarır sanıyorum.

Çevrimdışı nappyhead

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 15 Eylül 2018, 01:20:53 »
Dostum birlikler kurulduğu vakit zaten herkes bir mekan belirliyor kendisine. Hood onayı olmayanların mekanı yoktur demeni anlamlandıramadım açıkcası. Bu cidden oyuna eklenmeli sistem onaylı olan birliğimiz onaysız birlikler ve siviller tarafından günde 3-4kez basılıyor. Şikayet açıyoruz tabii ki ama bu bir yerden sonra inanılmaz can sıkıcı hale geliyor. Bunun oyuna eklenmesi bizleri büyük bir dertten kurtarır sanıyorum.
Anlatamadimki daha da yazmadim yani

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 15 Eylül 2018, 02:03:16 »
Karşı birliği basarken /birlikler kısmından bakmamız gerekebilir ve o birliğin üstüne tıkladığımızda "Bu birlik sistem onaylıdır." yazısı çıkar bence bu daha hoş gibi.

Çevrimdışı nappyhead

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 15 Eylül 2018, 02:05:26 »
Karşı birliği basarken /birlikler kısmından bakmamız gerekebilir ve o birliğin üstüne tıkladığımızda "Bu birlik sistem onaylıdır." yazısı çıkar bence bu daha hoş gibi.
Oda olabilir

Çevrimdışı Veronica

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 15 Eylül 2018, 10:12:11 »
Hayır birlik kurulunca belirli bir mekan belirlenmiyor.Siste. Onayı alıncaya belirlenmiş olmuyor.