VDS, böyle bir şey neden var? Kimin ne kazancı var anlamıyorum ki? Bildiğim kadarıyla sunucu VDS'lerden maddi olarak bir gelir elde etmiyor, o halde neden var? Şirketlere koyup sahibini milyarder etmek için mi? Anlamıyorum ki rinada 1milyar paranız olsa ne yapacaksınız? Şuan vds sahiplerinin geneli çatışmayı seven arkadaşlar, sürekli olarak vds'lerden sıkıp , parasını çekip üstüne üstlük bu arkadaşlar benim fps'ime etki edip oyun zevkimi düşürüyor. Sunucunun kazanmasına bir itirazım yok ama sunucu kazanmıyormuş.
VDS'ler kalkmalı ilk öneri bu ama illa kalacaksa bu duruma şöyle bir nerf getirilmeli: "Balıkçı uyumaz" şekli "Rinacı uyumaz" getirilmeli , her payday ve şirkette çalışma saati vermek/ maaşını almak için bu chate düşen sayıları /payday 1234 diye yazmamız.
Bir diğer konu aktif oyuncular listesinin vds'ler, afk'lar yerine aktif olarak oynayan insanların gözükeceği şekilde düzenlemeli, bir rivayete göre bu ilk 5 kişi yani orada gözükenler ic para alıyormuş, bir bakıyorum saatine 140-200-300 bu ne ? Aktif adam akıllı oynayan adamların gözükmesi gerek orada, 140 saat afk bırakan adam değil bence böyle düşünüyorum.
Kısacası AFK bırakmak NERF YEMELİ, KAZANÇLI OLMAMALI.