Daha öncede çok kez silah oyunlarıyla aram oldu ama bir hikayeli silah oyununu daha önce oynamamıştım. Call Of Duty'e başlamaya karar verdim ve serinin tabii ki de ilk oyunundan başlamak mantıklı olurdu. Görüntü kalitesi mükemmel, fizik ve diğer detaylar yılına göre muhteşem. Sistemi kastırmıyor. Kötü bir yanını görmedim, zorluk derecesi doğru seçtiğinizden emin olmanızı öneririm. Belirli görevler bilerek sanki zorlu yapılmış gibi hissettirmedi değil bu kişiden kişiye değişebilir, minik bi sitem.
Spoiler :
Sovyet askeri olarak oynadığımız bir ara senaryoda bir kaç katlı apartman hakkında görevimiz oluyor. Çokça görev veriyor, o görev gerçekten çok zor.
Video'yu ilerletirsiniz.
Onun dışında mükemmel oyun ve beni etkileyen sahneleri Sovyet askerlerini anlatan bölümdü, geri dönen haindir falan geri döndüğünüzde ateş yiyorsunuz, silah vermiyorlar koşarak cepheye gidiyorsunuz falan gerçekten hikayesi, oynanışı mükemmel bir oyun şans verilmeli, oynamalısınız. Türkçe yamalı tabii ki.
Bahsettiğim Sovyet sahnesi, ilerlete ilerlete videoya göz atabilirsiniz.
Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 98 / ME / 2000 / XP + Ekran Kartı : 128 MB + İşlemci : 2.0 GHz DirectX : DirectX 9 Bellek : 128 MB Depolama : 2 GB