Selam. Daha öncesinde oyunda 28 milyonu borsada bilmeyerek ve farkında olmadan 32 milyon yapmıştım ve sonucunda ban yiyip tüm parama el konulmuştu, tabii bu konuda haklıyım ve haksızım diyemem öyle karar verildi, her neyse. Bu olaydan sonra borsaya birçok düzenleme getirildi en sonunda parayı çekerken %2 vergi kesmesi getirildi ve borsada neredeyse şuan kimse işlem yapmıyor, zaten borsa saatte 1 yenileniyor tam emin değilim, bu %2'lik vergi borsaya para yatıranların uzaklaşmasına neden oldu çünkü;
Örneğin X para birimine 1000 para yatırdım ve X para birimi %3 artış sağladı bu durumda 30 kar'a geçmiş oluyorum
Sonra diyorum ki tamam ben küçük kar ettim, bu bana yeterli ve çıkmak istiyorum, parayı çekmek isterken %2 vergi kesiyor fakat bu sefer 1000 değil, 1030'dan %2 kesiyor bu durumda 1030'un 20.6'sı gidiyor ve geriye 9.4 kalıyor. Bunu tabii ki 1000 üzerinden değerlendirmeyin kaç yüz katını yatıranlar var. Bu sebeple borsadaki verginin kaldırılması lazım oyunda, zaten saatte bir yenileniyor, oyundaki borsa vergisi kaldırılsın.