Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Willowfield 54th [KONU KİLİT]

Başlatan Fear, 12 Eylül 2018, 23:42:05
Okunma sayısı 2840 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fear

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Şubat 2022, 13:45
Toplam oynama: 36 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Willowfield 54th [KONU KİLİT]
« : 12 Eylül 2018, 23:42:05 »

Okumaya başlamadan önce dinleyebilirsiniz..

Herşeyin başlangıcı..
Tarih sayfaları 26 Ekim 2015'i gösterirken, Dwayne kuzeni Jordan ile lanet East side sokaklarında herzaman ki gibi dolaşırken,  Birgün, siyah takım elbiseli giyinimi güzel bir beyaz yanlarına yaklaşır; "Hey, nasıl gidiyor baylar?" diye sorarken Dwayne ve Jordan alaycı bir tavırla "İyi gidiyor babalık ya senin?" diye cevaplar. Beyaz takım elbiseli adam ise sırıtarak; "Benim, şuan kötü gidiyor ama birazdan olucaklardan sonra dahada iyi olucağım." diye cevaplar. Dwayne ve Jordan bu cümlenin üzerine sırıtarak; "Sen kimsin babalık ne arıyorsun burada, burası seni aşar.." diye cevaplar. o anda yanında sağ evde bulunan evin çatısından bir el ateş sesi gelir ve takım elbiseli adam gelen araca binip gider. Dışarıdaki insanlar "Ambulans çağırın!" diye bağırmaya başlarlar. Dwayne o anın şokuyla etrafa ifadesiz bir şekilde bakmaya başlar ve yerde kanlar içinde yatan kuzeni Jordan'ı fark eder ve dizlerinin üzerine çökerek kuzeninin yanına yaklaşır.

Dwayne: J-J-Jordan.. "İyimisin h-ey!, benimle kal Jordan!" diye bağırmaya başlar.
Jordan gözlerini kırpar ve yutkunarak; "Gidiyorum Dwayne,." diye söylenmeye başlar.
Dwayne bağırarak; "Ambulans çağırın kuzenim ölüyor!" şeklinde bağırmaya devam eder.
Dwayne ağlayarak; "Jordan, benimle kal Jordan!"..

Sene: 13 Şubat 2016 olaydan 3 ay sonrasında..

Dwayne "Willowfield" tarafına taşındı ve "Tampa" model aracını aldı ve hayatını düzene sokmaya başladı..
Dwayne her uyandığında kuzenini öldüren adamı aramakla geçiriyordu..
Birgün mahallesindeki zencileri fark eden Dwayne yanlarına gidip konuşmaya başlamış, ve kendini sevdirtmişti..
O zamanlar Willowfield tarafında birçok kişi "D-R" kod adında bir zenciyi tanıyor ve ondan korkuyordu, öldürdüğü insanlar katlettiği kişiler çok fazlaydı..
Dwayne hergün yaptığı gibi sabah kalkıp yüzünü yıkadıktan sonra, aracına atlıyıp bir bara gidip sızacaktı..
O gün, Dwayne aracına giderken 4 tane latin Dwayne'e sataşıp aşağıladı.
Dwayne latinlerin küfürlerine ve aşağılamalarına dayanamayıp, yumruklarını sıkarak kişilere saldırmaya başladı.
Latinlerden ikisini indirdi, diğer ikisi Dwayne'i yere yatırarak üzerine çıktılar ve tekmelemeye başladılar.
O arada, silah sesleri duyuldu ve Latinler toparlanıp kaçmaya çalıştılar..
O an latinlerin sırtında delikler açılıyor ve kanlar fışkırıyordu.
Dwayne, sağ elini karnına doğru getirerek topallıyarak ayağa kalktı.
Bir gözünü kırparak silah seslerinin geldiği noktaya bakındı..
Güneş yansıdığı için, birşey göremeden gözleri karardı ve yere düştü.

Olaydan bir gün sonra..

Dwayne, gözlerini açtı ve etrafına bakınmaya başladı.
Yanında kanlı sargı bezleri ve oksijenli su bulunuyordu..
Yavaşça doğrulmaya çalışırak gözlerini kısarak tekrar kendini yatağa bıraktı.

Birkaç saat sonra..

Dwayne, gözlerini açtı ve yutkunarak; "Sizde kimsiniz,ne işiniz var burada neredeyim ben?!" diye söylenmeye başlamıştır..
Odadaki kişiler; "Burası senin tanrı'ya ulaşmadan önceki son adresin.."
Dwayne, "Ne istiyorsunuz benden?, Ne işim var burada?!"
Odadaki kişiler; "D-R, seninle konuşmak istiyor.."
Dwayne gözlerini açarak dikkatlice etrafına bakınır, "D-R mi?, ne yapıcak beni D-R?!"
Odadaki kişiler; "Gelince, konuşursunuz."

Birkaç dakika sonra..

Odanın kapısı yavaşça açıldı ve içeridekiler dışarıya çıkmaya başladı.
İçeriye D-R ve, zencileri girdi.
Dwayne, yavaşça doğruldu ve vücudunu yatağın arkasına verdi.
D-R, yavaşça yatağın yanındaki sandalyeye oturdu ve; "Dwayne, sen misin?"
Dwayne, yutkunarak; "Evet, benim.. -Siz kimsiniz?"
D-R, hafifçe sırıtarak; "Ben D-R, Şehirde öyle tanıyorlar.."
Dwayne, korkmuş bir ifade ile; "D-R, beni neden kurtardınız?"
D-R, gülümser; "Sende, gerçekten başka şeyler seziyorum diğer zencilerimden farklısın.."
Dwayne, hafif sırıtarak; "Benim bir özelliğim yok, bok çukuruna batmış bir zenci olmaktan başka."
D-R, sağ elini beline atar belinden "Glock-18" marka silahını çıkarır.
Dwayne, silaha doğru bakınır ve korkmuş bir şekilde; "D-R, sakin ol ben sadece mahallenizde yaşayan bir zenciyim!.."
D-R, gülümser ve sağ elindeki "Glock-18" marka silahı Dwayne'e uzatır, "Bunu kabül et, bana katıl."
Dwayne derin bir nefes alır ve D-R'a bakınır, "Zenciler için, canımı bile veririm bana yardımcı oldunuz bunu en iyi şekilde koruyacağıma emin olabilirsin, D-R.."
D-R, gülümser, "Eminim Dwayne, aramıza hoş geldin, yaraların iyileşince konuşuruz.."

Olaydan, birkaç sene sonra Dwayne, D-R'nin gözüne girmiş, sağ kolu olmayı başarmış ve Lakabı "D'W" olarak değişmiştir.

Birgün, D-R ve D'W evin içinde zar atarken telsizden, "PD, lanet olsun PD!,Baskın var.." diye bir telsiz gelmiştir..

D-R, hızlıca toplaranarak belindeki silahını çıkarır ve telsizden; "Sakin olun, ev dolu savaşıcağız.."
D'W, sağ elini beline atar belinden "Glock-18" marka silahını çıkarır ve sinirli bir şekilde; "Hadi bu işi bitirelim.."
D-R, D'W'ye döner; "Sen gelmiyorsun seni götürücekler, Bana birşey olursa Mahalle'yi kim yönetecek homie?"
D'W, gülümseyerek; "Ölürsekte, beraber ölüceğiz D-R.."
D-R, gülümser ve ekler; "Pekala, burada bekle biraz."

D-R, yavaşça alt kalttaki zenciyi çağırır ve yan odaya girip durumu sorar.
Zenci; "Mahalledeki, girilmeyen üç ev kaldı D-R.. Bizede geliyorlar hızlı olmalıyız."
D-R, sağ eliyle kafasını kaşır.
D-R, zenciye fısıldar; "D'W, ve sen buradan gidiyorsunuz D'W'yi bayılt arka tarafta araç var ona atlayın ve gidin hemen."
Zenci, şaşırmış bir şekilde D-R'ye bakınır ve kafasıyla onaylar.
Zenci, üzgün bir yüz ifadesiyle sağ elini D-R'nin koluna dostça koyar; "Merak etme D-R, tanrı yukarıda bu mahalle yüceltilecek."
D-R, kafasını onaylar şekilde sallar; "Hadi dediklerimi yap, ve buradan bir an önce gidin.."

D-R, yavaşça odadan çıkar ve D'W'nin yanına yaklaşır; "D'W.. Burada bekle hemen geliyorum mermi gerekiyor.."
D'W; "Yardımcı olabilirim, zencim. hızlı olmalıyız.."
D-R, hafifçe gülümseyerek; "Gerek yok, hemen geliyorum."
D'W, kafasıyla onaylar ve arkasına dönerek masaya doğru ilerler ve masanın üzerine bulunan uyuşturucuyu burnuna doğru çeker.
D'W içinden söylenir; "Sana geliyorum Jordan.."
D-R, alt katta iner ve zenciye; "En uygun anı bekle ve bayılt az zamanımız kaldı, hızlı ol.."
Zenci, kafasıyla onaylar ve yukarıdaki odaya adımlar.
D'W gelen zenciye bakınır; "H'ey, D-R nerede zenci?"
Zenci; "D-R, hemen geliyor mermi gerekiyor masanın altında varmış hızlıca ulaştırmam gerekiyor.."
D'W, kafasıyla onlar ve yavaşça masanın altına eğilir masanın altına doğru bakınır.
Zenci, duvarın yanında yerde duran sopayı eline alır ve D'W'nin kafasının arka tarafına sertçe vurur.

DW, orada bayılır ve zenci arka kapıyı gözler ve kimsenin olmadığını görünce yukarı hızlıca adımlar ve D'W'yi kucaklar ve alt kata indirir.

D-R, son kez D'W'ye bakınır ve yutkunarak; "Görüşürüz dostum, umarım beni affedersin.."
D-R, zenciye D'W'ye iyi bakmasını ve gözünün önünden ayrılmamasını tembihler; "Gidin artık amına koyayım, hızlı olun.."
Zenci, kafasını sallar ve D'W'yi arabaya bindirir..

O çatışmada ölen (D-R), (D'W)'ye mahalleyi bırakmış, Willowfield'ın lideri D'W olmuştur..

Yükseliş!
Santosun sisli ve sessiz bir gecesi idi mükemmelliği ile planlanan bir banka soygunu, Willowfield 54Th' ve mahalle kardeşleri...
Soygun için herkes hazırlanmış ve harekete geçme anını bekliyorlardı harekete geçmişlerdi bankaya ulaştıklarında mahalleliler araçlarından inmiş araçları ile sokağın girişlerini kapatmışlardı LSPD'nin bankaya gelme süresi daha önceden sahte alarm ile test edilmiş idi Willowfield 54Th'nin tam tamına sekiz dakikası vardı içeriye girdiler toplamda 15 kişi on kişi içeride beş kişi dışarıda bekliyordu içerideki on kişinin ayrı ve zorlu görevleri vardı DW' banka kasasına doğru ilerledi Will' ise banka müdürünü almıştı banka müdürü ile birlikte para kasasına ilerlediler banka müdürüne kasayı açmalarını istemişlerdi müdürün ters bir hareket yapabileceğini bekliyorlardı ki...
Tam kasayı açacak iken Jordan'ın görevi olan güvenlikleri halletmek, Jordan bir güvenliği indirememişti müdür kartını kasaya okuturken DW'nin arkasından yaklaşan bir güvenlik görevlisi DW'nin boynuna sarılarak silahını kafasına doğrultmuştu o anda Will müdürün bacağına bir el ateş etti ve hemen ardından gözünü kırpmadan DW'yi riske attı ve güvenliği kafasından vurdu müdür kartı okutmuş idi içeriye girdiler ekipçe sırtlarındaki çantalara paraları doldurdular sekiz dakikanın altı dakikası dolmuştu bile...
WF-54 için zaman daralıyordu alabildikleri kadar parayı aldılar dokuz kişi dışarıya çıktı içeride kalan bir kişi Cleveland bilgisayar işlerinden iyi anlıyordu içerideki yönetici bilgisyarından kamera kayıtlarını sildi ve bu işlem bir dakikasını aldı Willowfield 54Th'in bölgeyi terk etmesi için sadece bir dakikası kalmış idi çantasını alıp dışarıya hızlıca adımlayan Cleveland dışarı çıktığında siren seslerini duymuştu bile...
WF-54 Hızlıca araçlarına atladı ve Winewood bulvarına doğru kaçmaya başladılar bulvara tırmandıkları anda LSPD Bankaya ulaşmış idi bankadan çıkış yapmadan önce Jordan banka kapısının yanındaki duvara sprey ile "WF-54 Kardeşliği" yazmış idi PD ekipleri kimse olmadığını fark edince hemen bölgeyi taramaya başlamışlardı bile o sırada WF-54 Kullandıkları araçları denize atmış mahalledeki evlerine saklanmışlardı paralar tek bir kişinin evinde toplanmış idi DW' içeride Will ve Jordanda vardı...
Kahkahalar atarak paraları sayıyorlardı.
Bu olay kısa süre içerisinde şehirdeki diğer kişilere yayılmıştı bile...

Soygunu FBI Devr almıştı kamera kayıtları silinmiş banka içerisinde Jordan'ın yaptığı sprey boyadan başka bir kanıt, olgu yoktu fakat bu kanıt bu olayı kimlerin yaptığına yeterli değildi...

Akşam saatlerine doğru DW', Will, Jordan, Cleveland ve mahalle kardeşleri ana eve toplanmıştı DW' Herkesi topladı ve bir konuşma yapacağını söyledi...

DW':Pekala hepimiz çok iyi iş çıkardık bildiğiniz üzere yüklü miktardada para aldık bu işten şehirdeki diğer kişiler bizi konuşuyor...
DW':Hepiniz bu işten paylarınızı alacaksınız, biliyorum bu işi pay için değil kardeş olduğumuz için yaptınız ama bu payları hakettiniz...

DW':PD' Peşimizi bırakmayacaktır bu günden sonra hepiniz sakin kalın ve göze batmayın onları kesinlikle şüphelendirdik açıklarımızı bulmaya çalışacaklardır dediğim gibi sakin kalın...

Konuşmasının ardından parayı bölüşerek mahalleye dağıttılar o günden sonra şehirdeki diğer kişilerin ağızında idi WF-54...

DW' İstediği hedefine ulaşmıştı fakat diken üstünde olduklarını biliyorlardı...

DW': D-R Bu yaptıklarımız senin içindi...

Ve işte Willowfield 54Th' bu şekilde yükseldi PD' Ve düşmanları gün geçtikçe artıyordu WF-54 Her zaman olacaklara hazırdı...

Çevrimdışı Fear

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Willowfield 54th
« Yanıtla #1 : 12 Eylül 2018, 23:42:15 »

Editing..

Editing..

Çevrimdışı Fear

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 12 Eylül 2018, 23:42:26 »

Dwayne Watson; Editing..

Will Solomon; Editing..

Soul Callera; Editing..

Soul Young; Editing..

Cleveland Brown; Editing..

William Davis; Editing..

Billy Bell; Editing..

Jordan Chadwick; Editing..

Çevrimdışı Fear

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 12 Eylül 2018, 23:42:36 »
rez

Çevrimdışı Fear

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 12 Eylül 2018, 23:42:46 »
rez

Çevrimdışı Fear

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 12 Eylül 2018, 23:43:07 »
rez

Çevrimdışı !Soulfly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Haziran 2022, 23:02
Toplam oynama: 292 gün, 9 saat
« Yanıtla #6 : 12 Eylül 2018, 23:44:34 »
Merhaba birliğin en başından beri buradayım gerek roller gerek samimilik çok sıcak kanlı buldum bu kadar emeğe olumsuz birşey yazmak yakışmaz Başarılar :)

Çevrimdışı SilentMurder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 07 Nisan 2023, 02:39