Pek bilmiyorum bu sistemin samp tarafından destekleneceğini, yinede önerimi sunayım dedim Hastane rollerindeki doktor ve insan arasındaki rol kapatisitesi azaldı, bu yüzden yakın zamanda belirli sürelerde Şehire Salgın veya Virüs gibi bir sistemler getirilebilir, Örnek veriyorum bir kişinin yanında belli bir süre takıldıktan sonra Onun hastalığa bize bulaşabilir bizede bu çok fazla zarar versin ki, Hastaneye gidip tedavi olalım, Doktorlar veya Hemşireler rol yapmakta hatta rol aramakta sıkıntı çekiyorlar, bunun gibi bir sistem gelirse iyi olur, ha gelemiyorsada Belli bir hastalığa yakalandığımızda hastalığımızın bizim HP'ye verdiği hasar gittikçe artsın yani şöyle söyliyeyim ben ilk gün hastalığımın ilk günü hastaneye gitmedim, hastalığımı takmadım 10 hp götürürken, 2. veya 3. günde ise 30 hp gibi olabilir, buda bizi hastaneye götürmesi için teşvik edicektir, hastane sayısındaki üye artışı, otomatikmen doktor sayısınıda etkileyecek, ve böylelikle legal rol artışı olacaktır, umarım böyle bir sistem samp tarafından getirilir, Sunucumuz için iyi olucağı düşüncesindeyim teşekkürler kolay gelsin.