Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Silah Sıklığı

Başlatan LifeAnDead, 12 Eylül 2018, 17:51:08
Okunma sayısı 538 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LifeAnDead

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Eylül 2018, 04:10
Toplam oynama: 33 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Silah Sıklığı
« : 12 Eylül 2018, 17:51:08 »
Daha 3 level bir oyuncu şehirde dolaşırken fark ettiğim çoğu rolün kavga olması ve sonucunda AK-47 ile birbirlerine sıkması.Tamam kavga rolü olması normal çete rolü serverda oldukça fazla ama bu AK-47 olayı biraz abartı geliyor gibi.Silahların özellikle büyük silahların fiyatı artabilir yada alınması için belli engeller koyulabilir,yani zorlaştırabilir.Pistol'den yana bence bi sıkıntı yok fiyatı arttıralabilir ama alınması o kadar zor olmasına gerek olmayan bir silah ama AK-47 gibi büyük silahların herkesin elinde dolaşması pek mantıklı olmuyor bana kalırsa.

Çevrimdışı R-KM

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Silah Sıklığı
« Yanıtla #1 : 12 Eylül 2018, 19:29:57 »
Genel olarak bakılırsa, serverın %95'i bir silaha sahip.
Ciddi anlamda saçma ve anlamsız bir rakam.
Bazı silahlara, (colt45 - Silenced Pistol) ruhsat sistemi gelebilir, kuralları katı ve kuralı çiğneyen kişilere ağır yaptırımlar uygulanabilir.
Diğer silahlar ise (AK47 - Deagle - MP5 - Shotgun) il-legal silah olarak adlandırılıp, fiyatları ve satın alma sistemi değiştirilebilir.Parası olup önüne gelen silah alamaz kısacası.

Çevrimdışı LifeAnDead

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 12 Eylül 2018, 19:38:45 »
Bazı silahlara, (colt45 - Silenced Pistol) ruhsat sistemi gelebilir, kuralları katı ve kuralı çiğneyen kişilere ağır yaptırımlar uygulanabilir.
Diğer silahlar ise (AK47 - Deagle - MP5 - Shotgun) il-legal silah olarak adlandırılıp, fiyatları ve satın alma sistemi değiştirilebilir.Parası olup önüne gelen silah alamaz kısacası.
Kesinlikle,gerçek hayatta nasıl herkes silah taşımıyorsa buradada öyle olmalı tabiki insan sayısı olayı var onuda hesaba katıyorum ancak ben zaten 300 kişiden 50sinde silah olsun demiyorum.300 kişinin 250 sinde silah olmasın diyorum ayarlanması gereken bi ayar.

Çevrimdışı hell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maria Oez Lv.19
Köken: Alman
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 16:45
Toplam oynama: 103 gün, 23 saat
Jaul Torres Lv.19
Köken: Arap
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 15:17
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
« Yanıtla #3 : 12 Eylül 2018, 20:07:23 »

Çevrimdışı bibi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Victor Koban Lv.22
Köken: Rus
Son giriş: 10 Mayıs 2024, 23:00
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
James Starry Lv.22
Son giriş: 12 Mayıs 2024, 14:59
Toplam oynama: 137 gün, 14 saat
« Yanıtla #4 : 12 Eylül 2018, 21:07:07 »
O dediğiniz iyi hoşta,öyle bişe olamaz sunucunun %90 ı bir çeteye dahil insanların kendi seçimi ona sınır getirilemez bence.Mantıklı bir sistem öneriniz varsa paylaşın yöneticiler değerlendirsin.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #5 : 12 Eylül 2018, 21:21:50 »
O dediğiniz iyi hoşta,öyle bişe olamaz sunucunun %90 ı bir çeteye dahil insanların kendi seçimi ona sınır getirilemez bence.Mantıklı bir sistem öneriniz varsa paylaşın yöneticiler değerlendirsin.

Çevrimdışı LifeAnDead

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 12 Eylül 2018, 21:26:44 »
Dostum zaten ben silahlar olmasın demiyorum ama dediğin gibi çoğu çete,bana göre çeteler de pistol olur hadi uzi olur.AK-47 gibi bir silahın çetede olması mantıklı gelmiyor.Benim tek derdim büyük silahların alımı zorlaştırılsın.Bu sayede silah alımı zorlaştımı trafik kavgası olduğunda silahlar konuşmaz,biri birbirine laf attı mı direk silahlar çıkmaz çünkü silahı çıkarmadan önce birdaha düşünür çok daha kaliteli roller çıkar.Bence denemesi gereken bir yöntem,tabi karar yetkilinin.