Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Daniel (Damien) Rousey - Fear RP, Metagaming (Mixing)

Başlatan !, 12 Eylül 2018, 16:23:13
Okunma sayısı 2849 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
CK talep ettiğiniz oyuncunun IC adı : "Daniel (Damien) Rousey"
Olay Tarihi: "12.09.2018"
Olay Zamanı: "15.30 - 16.10"

Oyun için adınız: "Rick Simpson"
CK etmek isteme sebebiniz : Daniel'i düşürüp bağladık, kaçırdık. Bir eve götürdük. Kişiye dediklerimi tekrar et falan dedik fakat adam fear rp yapmayıp söylediklerimin tam tersini söyledi. Bana hakaret içeren sözler söyledi. Daha sonra izin falan sorduk hepsine - verdi, ck'nı alıyorum dedim ck edemezsin dedi. Adamın kafasını ateşe götürüyoruz hâlâ fear rp sergilemiyor. Daha sonra kapıyı kırma rolü yaptık diye pm geldi ne hikmetse adamın pantolonunda yaka telsizi varmış ve benim işim olduğunu falan anlayıp evimi basıyorlar. Böylelikle de mixing yaptılar. Mixing yüzünden arkadaşımın cuntgun'u gitti ve rolü yarıda kesmek zorunda kaldık. Ayrıca IC bir şekilde kesinlikle Daniel'a olan nefretim falan olmadı. Kimseye de belli etmedim. Daniel'a nefretimi Bianca bile bilmiyor, onu tanıdığımı bile bilmiyor. Arkadaşlarının bilmesi de imkansız. Daniel'ı tanıdığımı bilip bilmeden benim işim olduğunu nasıl anladıklarını anlamış değilim. Arkadaş rolün arasında şarkı açıyorum diyerek alt tab yaptı, büyük ihtimalle arkadaşlarını çağırdı. Arkadaşları da Daniel afk'den çıktıktan birkaç dakika sonra evi bastılar.
Talebinizi destekleyecek kanıtlar: ""

Çevrimdışı EserhaNN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
David Andone Lv.32
Son giriş: 11 Kasım 2020, 01:17
Toplam oynama: 298 gün, 5 saat
Ynt: Daniel Rousey - Fear RP, Metagaming (Mixing)
« Yanıtla #1 : 12 Eylül 2018, 16:34:36 »
CK talep ettiğiniz oyuncunun IC adı : "Daniel Rousey"
Olay Tarihi: "12.09.2018"
Olay Zamanı: "15.30 - 16.10"

Oyun için adınız: "Rick Simpson"
CK etmek isteme sebebiniz : Daniel'i düşürüp bağladık, kaçırdık. Bir eve götürdük. Kişiye dediklerimi tekrar et falan dedik fakat adam fear rp yapmayıp söylediklerimin tam tersini söyledi. Bana hakaret içeren sözler söyledi. Daha sonra izin falan sorduk hepsine - verdi, ck'nı alıyorum dedim ck edemezsin dedi. Adamın kafasını ateşe götürüyoruz hâlâ fear rp sergilemiyor. Daha sonra kapıyı kırma rolü yaptık diye pm geldi ne hikmetse adamın pantolonunda yaka telsizi varmış ve benim işim olduğunu falan anlayıp evimi basıyorlar. Böylelikle de mixing yaptılar. Mixing yüzünden arkadaşımın cuntgun'u gitti ve rolü yarıda kesmek zorunda kaldık. Ayrıca IC bir şekilde kesinlikle Daniel'a olan nefretim falan olmadı. Kimseye de belli etmedim. Daniel'a nefretimi Bianca bile bilmiyor, onu tanıdığımı bile bilmiyor. Arkadaşlarının bilmesi de imkansız. Daniel'ı tanıdığımı bilip bilmeden benim işim olduğunu nasıl anladıklarını anlamış değilim. Arkadaş rolün arasında şarkı açıyorum diyerek alt tab yaptı, büyük ihtimalle arkadaşlarını çağırdı. Arkadaşları da Daniel afk'den çıktıktan birkaç dakika sonra evi bastılar.
Talebinizi destekleyecek kanıtlar: ""
Öncelikle selam,Buraya o kadar şey koymuşsunuz ki maalesef burası oyuncu şikayet ofisi değil Alt tab alıp arkadaşını çağırdı demişsiniz isterseniz Chrome'den o saatin SS'de Hangi şarkıyı açtığımın SS'ini sizinle paylaşabilirim... Kimse bilmiyor demişsin Bianca'a aşk mesajları yazıp tehditler savuran sen acaba senin dışında kimden şüphelenebilirler Santos'da 5 Sultan birden beni aradı Ardından Palomino'a giriş yapıldı ve beni kaçıran aracı gördüler kapıyı kırdılar ve çatışma çıktı ardından ise durduk yere gelip beni RK ettin CK talebi için savunmam budur bende talepte bulundum zaten.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Simpson Lv.22
« Yanıtla #2 : 12 Eylül 2018, 16:55:38 »
Öncelikle selam,Buraya o kadar şey koymuşsunuz ki maalesef burası oyuncu şikayet ofisi değil Alt tab alıp arkadaşını çağırdı demişsiniz isterseniz Chrome'den o saatin SS'de Hangi şarkıyı açtığımın SS'ini sizinle paylaşabilirim... Kimse bilmiyor demişsin Bianca'a aşk mesajları yazıp tehditler savuran sen acaba senin dışında kimden şüphelenebilirler Santos'da 5 Sultan birden beni aradı Ardından Palomino'a giriş yapıldı ve beni kaçıran aracı gördüler kapıyı kırdılar ve çatışma çıktı ardından ise durduk yere gelip beni RK ettin CK talebi için savunmam budur bende talepte bulundum zaten.
Bianca'ya aşk mesajı yazıp tehdit mi savurdum? :D Kanıtınız falan varsa atabilirsiniz. Hatta bugün ona mesaj atıp halini hatrını sordum, kahvaltı yapıyoruz falan dedi. Ben de keyfini çıkar dedim.

Durduk yere seni RK etmedim, hem kendin söylüyorsun fear rp yapmadığım için rk edebilirsin diye, hem de durduk yere diyorsun.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Simpson Lv.22
« Yanıtla #3 : 12 Eylül 2018, 16:59:34 »
Üzerinde seni bulmalarını sağlayacak hiçbir şey olmadığını söylüyorsun ve kimse gelmeyecek diyorsun fakaaaaaaaaaat:

Çevrimdışı EserhaNN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
David Andone Lv.32
« Yanıtla #4 : 12 Eylül 2018, 17:05:00 »
Diyorum ki ben bildirme yapmadım,SS'lerime bakarsanız /F kanalından soruluyor fakat cevap vermiyorum ardından buraya buraya geçiş yapıyorlar ve Aaleyah Sayyid kim bizim birliğimizde öyle birisi bile yok,silah kaybetmekten korkuyorsanız bu rollere girmiyecekleriniz.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 21 Şubat 2020, 18:21
Toplam oynama: 102 gün, 3 saat
« Yanıtla #5 : 12 Eylül 2018, 17:08:26 »
Üzerinde seni bulmalarını sağlayacak hiçbir şey olmadığını söylüyorsun ve kimse gelmeyecek diyorsun fakaaaaaaaaaat:

Öncelikle şöyle bir şey söylemek istiyorum Rick'in beni sevdiğini ve evlenmeme çok üzgün olduğunu karakterim biliyor ve kocama kendisi kinli. Sabah Rick bana SMS yoluyla ne yaptığımı sordu bende Kocamla vakit geçiriyorum dedim beş on dakika sonra kapının önüne çıktığımda silahlı adamlar çatılarda bekliyordu bende doğal olarak şüphelendim ve aklıma Rick geldi. Rick'in evine gittiğim zaman çatıdan silahla sıkan adamı gördüm aynı skini kullanıyordu ve direk şüphelendim arkadaşım Aaron'u aradım ve kapı numarası söylüyerek çağırdım. Sonra Vito adlı arkadaşımı düşürdü bende şahısa ateş ettim benide düşürdü ve beni RK etti saniyelik fark ile arkadaşım Aaron ve arkadaşları geldi evet /F Chatten sormuş olabilirim ama bir geri dönüş alamadım aklıma ilk gelen yere gittim.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Simpson Lv.22
« Yanıtla #6 : 12 Eylül 2018, 17:18:41 »
Öncelikle şöyle bir şey söylemek istiyorum Rick'in beni sevdiğini ve evlenmeme çok üzgün olduğunu karakterim biliyor ve kocama kendisi kinli. Sabah Rick bana SMS yoluyla ne yaptığımı sordu bende Kocamla vakit geçiriyorum dedim beş on dakika sonra kapının önüne çıktığımda silahlı adamlar çatılarda bekliyordu bende doğal olarak şüphelendim ve aklıma Rick geldi. Rick'in evine gittiğim zaman çatıdan silahla sıkan adamı gördüm aynı skini kullanıyordu ve direk şüphelendim arkadaşım Aaron'u aradım ve kapı numarası söylüyerek çağırdım. Sonra Vito adlı arkadaşımı düşürdü bende şahısa ateş ettim benide düşürdü ve beni RK etti saniyelik fark ile arkadaşım Aaron ve arkadaşları geldi evet /F Chatten sormuş olabilirim ama bir geri dönüş alamadım aklıma ilk gelen yere gittim.
Karakterimin Bianca'nın evlenmesi yüzünden üzgün olduğunu veya bir şey yapacağını kimseye demedim ve kimse de bilmiyor böyle bir şeyi.

Çatıdan silahla sıkan adamı görmeniz mümkün değil, ateş altındayken oraya bakıp skinini görmeniz de mümkün değil. Orada çatının korkuluğu var ve vücudunu kaplıyor. Ayrıca skinini görseniz bile maskeli olduğu için aynı kişi olduğunu düşünmeniz de olağan değil.

Elinde telefon varken ve telefonla konuşurken nasıl ateş edebiliyorsun onu anlayamadım. Yerde yaralıyken telefonu kapattığını falan gördüm.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 21 Şubat 2020, 18:21
Toplam oynama: 102 gün, 3 saat
« Yanıtla #7 : 12 Eylül 2018, 17:34:24 »
Karakterimin Bianca'nın evlenmesi yüzünden üzgün olduğunu veya bir şey yapacağını kimseye demedim ve kimse de bilmiyor böyle bir şeyi.

Çatıdan silahla sıkan adamı görmeniz mümkün değil, ateş altındayken oraya bakıp skinini görmeniz de mümkün değil. Orada çatının korkuluğu var ve vücudunu kaplıyor. Ayrıca skinini görseniz bile maskeli olduğu için aynı kişi olduğunu düşünmeniz de olağan değil.

Elinde telefon varken ve telefonla konuşurken nasıl ateş edebiliyorsun onu anlayamadım. Yerde yaralıyken telefonu kapattığını falan gördüm.

Öncelikle çatıdan sıkan adama bende ateş açarak karşılık verdim. Telefon konusuna gelirsek arabadan indiğimde hemen arkadaşımı aradım evin konumu hakkında bilgi verdim zaten silahımı çektiğimde telefonla konuşmadım adama odaklandım yaralıya düştüğümde telefonu arkadaşım kapattı

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Simpson Lv.22
« Yanıtla #8 : 12 Eylül 2018, 18:23:46 »
http://www.rina-roleplay.com/forum/index.php/topic,21799.0.html

Bu konu Daniel'in fear rp kuralını ihlal ettiğini onaylamıştır, Turkz tarafından şikayet kabul edilmiştir.
Fear RP kuralı sayesinde CK izni elimize geçmiştir, yani ck talebinin kabul olmasını istiyorum.

Çevrimdışı EserhaNN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
David Andone Lv.32
« Yanıtla #9 : 12 Eylül 2018, 18:33:15 »
UFFFFFFFFFFFFFFFFFFF CK TALEBİ KABUL OLMUŞ YAAAAAAAAA DUR CK EDERKEN SS ALIP FORUMA ATMASINLAR NC ATIYIM YHAAA :( :( :( :( :s :s :s :s