Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Maskeli #342145 (Rick Simspn) - CK Talebi

Başlatan EserhaNN, 12 Eylül 2018, 16:21:01
Okunma sayısı 538 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı EserhaNN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
David Andone Lv.32
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Kasım 2020, 01:17
Toplam oynama: 298 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Maskeli #342145 (Rick Simspn) - CK Talebi
« : 12 Eylül 2018, 16:21:01 »
CK talep ettiğiniz oyuncunun IC adı : "Maskeli #342145 (Rick_Simpson)"
Olay Tarihi: "SS"
Olay Zamanı: "SS"

Oyun için adınız: "Daniel_Rousey"
CK etmek isteme sebebiniz :"Kişi IC olarak eşimin platonik aşığı fakat kendisi kabul edemiyor, eşim ile bana tehdit olmaya başladı ve bugün kişi evime saldırı yapıp kaçırdı roller güzel gidişatında ilerliyordu fakat kimin saldırdığını bilmediğim halde eve saldırı yapılıyor ve Ben RK ediliyorum karakterin çok yaşadığını ölmesini gerektiğini düşünüyorum. Ve politikalara baktığımda,Ağır cinsel taciz,Ruhsal baskı,Ateş açma yaralama,Kaçırma,aileye zarar verme Ck nedenlerinden birisidir.
Talebinizi destekleyecek kanıtlar:"https://resmim.net/f/Te6sUB.png
https://resmim.net/f/kMhKvx.png
https://resmim.net/f/xMuX9t.png
https://resmim.net/f/CIusH7.png
https://resmim.net/f/SpMzUA.png"

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
Ynt: Maskeli #342145 (Rick Simspn) - CK Talebi
« Yanıtla #1 : 12 Eylül 2018, 16:50:33 »
Eşin ile sana tehdit falan olmadım. Seni herhangi bir olay nedeniyle düşürüp kaçırıyoruz, telefonunu veya gps tarzı şeyleri soruyoruz ve kırıyoruz. Sen kimsenin gelmeyeceğini OOC olarak söylüyorsun ve evimize baya bir kişi baskın atıyor. Hiçbir şekilde fear rp yapmayıp benim söylediğim şeylerin tam tersini söylüyorsun. Buradan benim CK olmam için bir neden çıkmıyor. Ben seni kaçırıp bir şeyler söyletmeye çalışıyorum fakat sen reddederek fear rp kuralını ihlal ediyorsun. "Çok yaşadı, ölsün." ne alaka onu anlamadım bu arada. O nedenler CK nedenleriyse herkes onları yapıyor ve ck olmuyorlar, herkes ck olsun o zaman? IC bir şekilde kimse platonik aşık falan olduğumu bilmiyor. Basan arkadaşların da hiçbirini daha önceden görmedim, onlar da beni görmedi.

Yerimizi belli edecek herhangi bir şey sorduğumuzda hayır diyerek reddetmesi ve bizi basmaları:

Fear RP kural ihlali:

Çevrimdışı EserhaNN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
David Andone Lv.32
« Yanıtla #2 : 12 Eylül 2018, 16:58:43 »
Eşin ile sana tehdit falan olmadım. Seni herhangi bir olay nedeniyle düşürüp kaçırıyoruz, telefonunu veya gps tarzı şeyleri soruyoruz ve kırıyoruz. Sen kimsenin gelmeyeceğini OOC olarak söylüyorsun ve evimize baya bir kişi baskın atıyor. Hiçbir şekilde fear rp yapmayıp benim söylediğim şeylerin tam tersini söylüyorsun. Buradan benim CK olmam için bir neden çıkmıyor. Ben seni kaçırıp bir şeyler söyletmeye çalışıyorum fakat sen reddederek fear rp kuralını ihlal ediyorsun. "Çok yaşadı, ölsün." ne alaka onu anlamadım bu arada. O nedenler CK nedenleriyse herkes onları yapıyor ve ck olmuyorlar, herkes ck olsun o zaman? IC bir şekilde kimse platonik aşık falan olduğumu bilmiyor. Basan arkadaşların da hiçbirini daha önceden görmedim, onlar da beni görmedi.

Yerimizi belli edecek herhangi bir şey sorduğumuzda hayır diyerek reddetmesi ve bizi basmaları:

Fear RP kural ihlali:

Diyorum ki ben bildirme yapmadım,SS'lerime bakarsanız /F kanalından soruluyor fakat cevap vermiyorum ardından buraya buraya geçiş yapıyorlar ve Aaleyah Sayyid kim bizim birliğimizde öyle birisi bile yok,silah kaybetmekten korkuyorsanız bu rollere girmiyecekleriniz.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Simpson Lv.22
« Yanıtla #3 : 12 Eylül 2018, 17:01:44 »
Üzerinde seni bulmalarını sağlayacak hiçbir şey olmadığını söylüyorsun ve kimse gelmeyecek diyorsun fakaaaaaaaaaat:

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Simpson Lv.22
« Yanıtla #4 : 12 Eylül 2018, 18:36:19 »
Kaçırılma esnasında çok iyi rol yapmışsın gibi birde cinsel taciz, yaralama falan demişsin. Hiçbirine izin dahi vermedin ve bunları yaptığıma dair bana CK talebi açıyorsun. Fear RP kuralını ihlal ettiğin için CK talebinin onaylanacağını biliyorsun bu yüzden karşılık vermek adına gereksiz ve saçma sebeplerden dolayı bana CK talebi açmaya çalışıyorsun. Ben sevgilimi öldüren herife CK talebi açtım ve reddedildi, eğer bu CK talebi böyle bir sebepten dolayı kabul edilirse diyecek bir şey kalmaz artık.

Çevrimdışı EserhaNN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
David Andone Lv.32
« Yanıtla #5 : 12 Eylül 2018, 18:57:43 »
Kaçırılma esnasında çok iyi rol yapmışsın gibi birde cinsel taciz, yaralama falan demişsin. Hiçbirine izin dahi vermedin ve bunları yaptığıma dair bana CK talebi açıyorsun. Fear RP kuralını ihlal ettiğin için CK talebinin onaylanacağını biliyorsun bu yüzden karşılık vermek adına gereksiz ve saçma sebeplerden dolayı bana CK talebi açmaya çalışıyorsun. Ben sevgilimi öldüren herife CK talebi açtım ve reddedildi, eğer bu CK talebi böyle bir sebepten dolayı kabul edilirse diyecek bir şey kalmaz artık.
Eğeğeğeğeğğe amma konuştun çocuk hadi NC attım kilitide yapıştırıyorum şuan.