Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Brawlda Pet Kullanımı

Başlatan Russela, 18 Ocak 2023, 11:22:38
Okunma sayısı 1033 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Russela

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Brawlda Pet Kullanımı
« : 18 Ocak 2023, 11:22:38 »
Öncelikle yeni bir politika önereceğim.
Geçen günlerde yaşadığım bir olaydan bahsedeceğim, düşman tarafı ile sözlü atışmaya girmiştik ve kendilerinin 2 tane köpeği bulunmaktaydı ardından düşmanlar ile brawl rolüne girmiştik, arkadaşlarım bana uzakta durmamı ve petler saldırınca sıkmamı söylemişdiler bende aynısını yaptım fakat düşman peti brawla girip saldırmadığı söyledi ama arkadaşlarımın üzerine koşuyordu, her neyse ben buna sıktım ve arkadaş rol sonrası bana şikayet açtı açılan şikayette kendisinin brawl rolüne katıldığını kabul ediyordu fakat saldırmadığını söyledi ardından şikayete atanan admin herhangi bir hasar logu bulunmadı yanii şahıs herhangi bir kişinin canına kast etmedi diye kapattı, brawl başlar başlamaz pet ile içine giren ve brawlın ortasında sürekli arkadaşlarımın üstüne koşan birine nasıl sıkmayayım? uzakta olduğumdan dolayı ne emote nede animasyon belli değildi, eğer bir pet saldırmıcaksa neden brawl rolüne katılıyor? önerdiğim politika şudur "Brawl'a katılan petlere ateş etme izniniz bulunmaktadır" şeklinde bir politika gelirse sevinirim çünkü adam brawla girip saldırmıyor o nasıl iş ya?

Çevrimdışı Russela

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Brawlda Pet Kullanımı
« Yanıtla #1 : 18 Ocak 2023, 11:24:13 »
Ekleme yapayım sırf bunun için DM sebebiyle jail bekledim.

Çevrimdışı BrageNod

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Aralık 2023, 20:13
Toplam oynama: 6 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Arap
Son giriş: 19 Şubat 2025, 19:07
Toplam oynama: 187 gün, 0 saat
Köken: Rus
Son giriş: 07 Temmuz 2024, 00:00
Toplam oynama: 44 gün, 17 saat
Julian Munoz Lv.26
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Eylül 2023, 22:27
Toplam oynama: 9 gün, 2 saat
« Yanıtla #2 : 23 Ocak 2023, 14:40:09 »
Pet size saldırmadan ateş açamazsınız, üstünüze koşuyor diye gerçek hayatta bir hayvanı öldürür müsün? Belki yanından geçecek. Orada sahibinin saldırı komutu söz konusu değilse ve pet üzerinize koştu diye sıktıysanız DM kapmasında cezalandırılmanız normaldir.

İnsanların o bunu yaparsa, şöyle yaparsa sık demesine bakmayın... Politikaları okuyun kurallarına göre oynayın ve ceza yemeyin.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 27 Mayıs 2023, 22:04:00 »