Önecelikle hepinize iyi akşamlar değerli kardeşlerim.
İlk berlitmek istediğim multi accountun yasak olduğu bir sunucuda her karakterim hapise girdiğinde yeni bir hesap açıp trol yapmaya devam ettim. Aynı ip üzerine kayıtlı 10'a yakın forum hesabı 20'e yakın karakter bulunuyor. Yönetim ise hiç bir şey anlamadan devam etti.
Şuana kadar bir çok sunucuda oynadım ama bu kadar kalitesiz bir yönetim görmedim.
Bakın size bugünü anlatayim, sabah iki sularında oyuna arkadaşım ile girdim ve gidip çöp kamyonu aldık. Önümüze gelen her kamyoncuya bilerek çarptık, hepsini oyundan soğuttuk. pm den kaç kişi sizin yüzünüzden oyunu bırakıyorum diye. Cr yaptığım adam bana söverdi ve ben şikayet açardım. Bana açılan şikayet incelenmedi ama benim açtığım tüm şikayetler sonuçlandı. Normalde sunucu huzuru bozmaktan client yemek gerekiyorker non rp'den 100 dakika hapis yedim. Sonra yeni hesap ile tekrar ettim bu yaptıklarıma. Client banı sadece Berkan'a küfür edince yedim. İşte burada yetkililerin oyuncuları sizleri değilde sadece kendi egolarını düşündüklerini anlıyoruz. Arkadaşım açık açık '' Allahu Ekber '' diyerek bağırdı hiç bir şey olmadı. İdlewood'a girip bağırarak selamın aleyküm yazdım ama yinede bireşy olmadı. Cidden anlayamadım, yani söyleyeceğim şu ki bence şu boş sunucudan kurtulup oyuncuya değer verilen bir servere gidin. Üç güne bir para spamlamak oyuncu sevdiklerini göstermez.